|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

01-02-2007, 16:30
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by vad
ugy Ati hogy nem férhetett volna be meg az eseményjelzö is késöbb jelzett
|
Na. Mivel semmi ilyesmi valtoztatasrol nem tudok, vmi mas miatt fert be megis az a sereg. Nem lehet hogy pl 1 korre volt felrakva a vedelem?

01-02-2007, 16:32
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Na. Mivel semmi ilyesmi valtoztatasrol nem tudok, vmi mas miatt fert be megis az a sereg. Nem lehet hogy pl 1 korre volt felrakva a vedelem?
|
mind eyg remi azért köszi asszem abba hagyom a játékot
|

01-04-2007, 12:57
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Tisztában vagyok a szabályokkal.
A valaha mért földem sem volt még 2000heki felett mégis 2953hekit követel tőlem,hogy viszaléphessek 5.re
nincs mit ezen ragozni,nem esmerik el ne ismerjék el a rendszerhibájukat.
Mégha valami csoda folytán meg is tudnám duplázni az országot minek,hogy fordulok aztán újra 2.on vagyok akkor meg közlik velem szerezzek 50000hektárt mert annyi volt és kész.
Közben jelenleg sem vagyok 1500hekin túl nemhogy valaha is lett volna nekem egy 3500hektáros országom,aminek a 85%át akarja valami rendszermanó bevasalni rajtam.
Quote:
Originally Posted by Gepard
Sziasztok!
Én egyelőre új vagyok ezen a fórumon.
Mindenesetre Ati szavaiból azt olvasom ki, hogy nem a második szint, hanem a valaha mért legnagyobb terület a mérvadó. De mivel mostanában nem játszottam ezért lehet, hogy nem jól értem.
Más:
Tegnap gömböztem egy orit, utána tk-ban olvastam, hogy valaki ütötte az országot, eddig nincs is gond. Ma meg azt látom, hogy védelem alá került, ez mitől lehet?
|
|

01-04-2007, 17:40
|
Junior Member
|
|
|
|
megkaptam a supportol a választ.
a lényeg,hogy 4szint munkájától vehetek búcsut vagy szerezzek 1500hekit a forduláshoz pár száz kör alatt,amivel persze nem érnék semmit mert fordulás után megint követelné tőlem mikor ideérnék  .Tök jó dolog,hogy van egy olyan szövetségem most mikor fellépnek 1.re 4szintet!!! töltünk el közösen,harmoniában, egymás mellett,de egy ilyen önhibán kívüli baki végett egy év munkája megy semmibe.
A játékot továbbjátszom,de ez egy csúnya gyomros volt. 
|

01-04-2007, 18:24
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by erdeklodo
megkaptam a supportol a választ.
a lényeg,hogy 4szint munkájától vehetek búcsut vagy szerezzek 1500hekit a forduláshoz pár száz kör alatt,amivel persze nem érnék semmit mert fordulás után megint követelné tőlem mikor ideérnék  .Tök jó dolog,hogy van egy olyan szövetségem most mikor fellépnek 1.re 4szintet!!! töltünk el közösen,harmoniában, egymás mellett,de egy ilyen önhibán kívüli baki végett egy év munkája megy semmibe.
A játékot továbbjátszom,de ez egy csúnya gyomros volt. 
|
es azt megirtak, hogy miert ker toled ilyen sok foldet, ha soha nem is volt ennyid?

01-04-2007, 21:05
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
es azt megirtak, hogy miert ker toled ilyen sok foldet, ha soha nem is volt ennyid?
|
nem másolhatom be,a lényege,hogy a mentés szerint ennyi van és kész.
Hogy mikori mentés arról gőzöm sincs,a 2.szint elött meg ugye nem irta,hogy 5.szintre mennyi föld kell.Megértem az ő álláspontjukat is mert a gép ezt mutatja nekik.mégha képtelenség is. 
|

01-07-2007, 17:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vad
>>> sziasztok miota van hogy abehivott szövi segi késöbb ér be minta támado sereg egy körön belül????
>> a vissza kisérö sereg hamarabb ért be mint aseg 5mp vel
|
Előfordulhat hogy félreértettétek egymást, és Vad olyan behívott szöviseregre gondol, amit mondjuk tőle hívtak be, és a csata körében érkezett volna vissza hozzá. Mert az tényleg később érkezik, és asszem jelentik is a katonák hogy "megérkeztek", ami alapja lehetne az 5 mp-es szilárd kijelentésnek..
|

01-11-2007, 15:32
|
Junior Member
|
|
|
|
Fordulással kapcsolatos kérdés ha már a minimális földekről volt szó.
Ha ugy döntök,hogy a 2.ról felküldöm az orimat 1/a.-ba,1en lévő orimmal meg lefordulok 5-re eddig világos és tiszta.De ezek után pár hónap múlva az 5.ről felkerülök 2.ra az 1.ről lelépő orimmal akkor majd az 1.szinten fordulás elött elért földem 85%át fogla tőlem követelni 2.on?Mert az aztán nagyon szép lenne,mert az orim 7-8K közötti hekiszámon között ment ide-oda.
Mert ugye csak az van irva,hogy a valaha mért terület 85%a.
Ha ugy döntök,hogy meguntam ezzel az orival 1.en játszani s mert a feltételek megvannak inkább lefordulok 5.re onnan szépen feljövök majd a 2.on kiirja nekem,hogy legyél szives összeszedni 8000heki 85%át amit még 1.en értél el?
Vagy az 1.szinten játszó eleve adja fel,hogy onnan valaha lefordulhat?
|

01-11-2007, 15:39
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by erdeklodo
Fordulással kapcsolatos kérdés ha már a minimális földekről volt szó.
Ha ugy döntök,hogy a 2.ról felküldöm az orimat 1/a.-ba,1en lévő orimmal meg lefordulok 5-re eddig világos és tiszta.De ezek után pár hónap múlva az 5.ről felkerülök 2.ra az 1.ről lelépő orimmal akkor majd az 1.szinten fordulás elött elért földem 85%át fogla tőlem követelni 2.on?Mert az aztán nagyon szép lenne,mert az orim 7-8K közötti hekiszámon között ment ide-oda.
Mert ugye csak az van irva,hogy a valaha mért terület 85%a.
Ha ugy döntök,hogy meguntam ezzel az orival 1.en játszani s mert a feltételek megvannak inkább lefordulok 5.re onnan szépen feljövök majd a 2.on kiirja nekem,hogy legyél szives összeszedni 8000heki 85%át amit még 1.en értél el?
Vagy az 1.szinten játszó eleve adja fel,hogy onnan valaha lefordulhat?
|
Tudomásom szerint az első négy szinten fix a feljutási maximum. csak a 2/b-ben van egy minimális földmenniység ami kötelező. és csak ott lesz érvényes ez a 85%.
De javítson ki egy hozzá jobban értő, ha nem így van. 
|

01-11-2007, 15:40
|
Junior Member
|
|
|
|
ezt persze csak azért kérdezem mert ugye aki elindul egy steril orival 5.en feljut 1.re méri a valaha elért legnagyobb földterületet.De aki lemegy 5.re majdhogynem nyom egy "zéró startot" egy + személyiségért és kap egy 200hekis kis orikát.Ekkor megint a fordulás elötti valaha elért hekiszámot fogja nézni mikor csak egy kis 200hekis orija van lefordulások követően?Amivel felér 2.ra?Mert ha igen akkor ott korhadjon el 1.en az orim mert nincs az az hülye aki 2.on majd 5-6-7-8-9-10ezer hekiket elövarázsol.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|