|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

07-12-2008, 22:10
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Mindenki vagy csak az új regisztrálók?
|
Aki be akart eddig kerülni, az már rég bent van ezeken a fórumokon. Csak az nincs bent, aki nem akart bekerülni, vagy valamiért kilépett/kitették. Úgyhogy innentől kezdve nyilván a régi játékosokra nem értelmezhető a kérdés. Így a válasz az, hogy mindenki bent van ezeken a fórumokon, aki bent szeretne lenni.
|

07-12-2008, 22:13
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Szal a mindenki az nem mindenki
Értem én 
Illetve nem de mán tök mind1...
|

07-12-2008, 22:17
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Szal a mindenki az nem mindenki
|
Aki nem akar a többiekkel közösen fórumozni, az nyilván nincs ott.
Nem értem miért kellene olyanoknak ott lenni, akik nem akarnak fórumozni.
Aki akar, az ott van.
Nem, ne mondd azt, hogy valaki fórumozni akar, de nem hajlandó egy darab üzenetet írni, esetleg még ennyit se, csak rákattintani arra, hogy elfogadja a fórummeghívást. Rengeteg hatty-halála írást olvastam már, hogy "jajj, nem is tudom elfogadjam-e a meghívást, mert akkor ezentúl hogy fogok fórumozni...".
Nem látom a logikát abban, hogy ha valaki fórumozni akar, akkor miért ne akarná elfogadni a fórummeghívót, de biztos velem van a baj, és nem értem a mai emberek gondolatmeneteit...
Ha valaki fórumozni akar, és azt mondja, hogy nem, nem fogadja el a fórummeghívást, akkor ne haragudj, de az így járt. Ezen nem tudok, és ami mégfontosabb: nem is akarok segíteni.
|

07-12-2008, 22:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Akkor ne is csinálj semmit  véletlenül se
/Én azért megértem azt aki nem irkálna kérelmet egy nyílvános fórumon való részvételért ami eddig alapból megvolt. Olvashatta ha kedve volt hozzászólt, de simán csak tájékozódhatott róla.
másrészről, ha vki dönthet arról ki mehet a régiek közül fórumra olvasni-írni az vhogy érdekes, de nem nyilvános, az én olvasatomban./
Ignoráltam magam 
|

07-12-2008, 22:32
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Akkor ne is csinálj semmit  véletlenül se 
|
Nem is fogok, de szerintem ez elég egyértelmű volt eddig is.
Ennyi önállóság azt gondolom, hogy mindenkitől elvárható, hogy ha lát egy listát, hogy kinek kell írnia, ha X fórumra akar kerülni, akkor tudjon neki írni.
Sőt, annyi önállóság is elvárható -- és megintcsak magánvéleményt mondok --, hogy ha kap egy fórummeghívót, és fórumozni szeretne, akkor el tudja dönteni saját magától, hogy az igen, vagy a nem gombra kattintson.
Ha ennyi önállósággal valaki nem rendelkezik, akkor talán jobb is, ha nem fórumozik.
|

07-13-2008, 00:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Továbbira is a fórummal kapcsolatban: újabb játékon belüli szavazás folyamatban. 
|
anno volt Kitiltottak menüpont (majd azt felváltotta a Helytartó). mivel most máshol van a menü, és elvileg bővíthető, nem lehetne azt visszatenni?
a napi szőnyeg elég zavaró, de szerintem jó lenne látni a kitiltottakat...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

07-13-2008, 06:50
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Szerintem jobb lett volna az a felállás, miszerint mindenki alapból bekerül a nyílt fórumokra, és majd privát lejelentkezik ha zavarja.
Az embereknek egyszerűbb lemondani valamilyen jogukról, mint megszerezni azt a bizonyos jogot.
Biztos vagyok benne, hogy Pistike is hamarabb klikkel a fórum lemondására, minthogy írjon hogy te lécci vegyél fel a fórumra. 

07-13-2008, 07:17
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
csak én nem örülnék ha az eddigi fórumok mellé hirtelen még 2-3 fórumnak tagja lennék?
eddig egy nyilvános fórumnak vagyok tagja és köszönöm, elég is.
|

07-13-2008, 13:12
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez alatt azt érted, hogy az, hogy mindenki automatikusan bekerül egy vagy több fórumra, nem jelenti azt, hogy nyilvánosak a fórumok?
Ezt kifejtenéd bővebben?
(Bár bevallom már kezd nagyon unalmas lenni ez a kérdés.)
|
Nem a nyilvánosság a vitatott dolog.
Szimplán arról van szó, van-e, lesz-e ojan nyílvános forum, ahova mindenki automatikusan bekerül, vagy nem.
A nem automatikusan bekerülőkkel idág is voltak külső forumok, igy ilyen létrehozási lehetősége, semmi ujdonságot nem tartalmaz.
|

07-13-2008, 13:30
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vereslaszlo
Szimplán arról van szó, van-e, lesz-e ojan nyílvános forum, ahova mindenki automatikusan bekerül, vagy nem.
|
Már most is van több ilyen fórum a játékon belül, ahova minden új játékos automatikusan bekerül, úgyhogy nem értem a kérdést.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|