|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
View Poll Results: Szerintetek melyik csapat nyeri a 2006-os Forma1 VB-t?
|
Renault
|

|
19 |
16.81% |
McLaren
|

|
35 |
30.97% |
Ferrari
|

|
46 |
40.71% |
Toyota
|

|
1 |
0.88% |
Williams
|

|
3 |
2.65% |
Honda
|

|
2 |
1.77% |
Red Bull
|

|
4 |
3.54% |
BMW Sauber
|

|
3 |
2.65% |

06-09-2008, 20:38
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
"Nem ez volt a legjobb megállásom. Láttam a két fiút elől csatázni a bokszutcában, majd hirtelen megálltak. Láttam, hogy piros a lámpa, de mire lassítottam, már késő volt"- idézte a kanadai pályán nyilatkozó Hamiltont az autosport.com. "Teljesen más dolog, ha azért vagy mérges, mert nekimész a falnak, ez nem ugyanaz. Bocsánatot kérek Kimitől, de ilyen előfordul. Jobb lett volna, ha egyikünk sem esik ki, mert gyorsak voltunk, és én az élen álltam. Legközelebb jobb lesz."
remélem csak rossz a fordítás, mert ugye aki elöl van, az nem tud belemenni hátulról a mögöttelévőbe.
|

06-09-2008, 20:43
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Én viszont a plafonon vagyok örömömben... évek óta figyelem Kubicát, ahogy a nagy sztárok mellett gyűjtögeti a pontokat, és lám, jelen pillanatban vezeti a pontlistát! Csak gratulálni tudok nekik, annak idején Schumacher jött így fel a Benetton-Renaulttal, egy középcsapattal akik leigazoltak egy tehetséges fiatalt, és együtt nyertek világbajnokságot a konstruktőröknél és egyéniben is.
Ja, és Hill után először van olyan pilóta akinek őszintén tudok szurkolni, ez külön öröm számomra
(balra el, könnyek morzsolgatása)
|
hát azért a BMW jelenleg nem középcsapat. 
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

06-09-2008, 20:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by oh-ogo
"Nem ez volt a legjobb megállásom. Láttam a két fiút elől csatázni a bokszutcában, majd hirtelen megálltak. Láttam, hogy piros a lámpa, de mire lassítottam, már késő volt"- idézte a kanadai pályán nyilatkozó Hamiltont az autosport.com. "Teljesen más dolog, ha azért vagy mérges, mert nekimész a falnak, ez nem ugyanaz. Bocsánatot kérek Kimitől, de ilyen előfordul. Jobb lett volna, ha egyikünk sem esik ki, mert gyorsak voltunk, és én az élen álltam. Legközelebb jobb lesz."
remélem csak rossz a fordítás, mert ugye aki elöl van, az nem tud belemenni hátulról a mögöttelévőbe.
|
"Nagyon más érzés, amikor a falnak ütközik az ember, aztán bosszantja (a hiba). Bocsánatot kérek Kimitől, ha miattam szállt el a versenye, de ilyen dolgok történnek néha. Jobb lenne, ha egyikünk sem esett volna ki, mert elég gyorsak voltunk, amíg elöl voltam. Majd legközelebb"
http://www.a5.hu/cikkek/53/26533.shtml
vagy
"I would rather neither of us were out, we were so quick, I was in front. Next time."
http://www.autosport.com/news/report.php/id/68130
and conscience
you fool."
Last edited by Bogár; 06-09-2008 at 20:48..
|

06-09-2008, 20:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
"Nagyon más érzés, amikor a falnak ütközik az ember, aztán bosszantja (a hiba). Bocsánatot kérek Kimitől, ha miattam szállt el a versenye, de ilyen dolgok történnek néha. Jobb lenne, ha egyikünk sem esett volna ki, mert elég gyorsak voltunk, amíg elöl voltam. Majd legközelebb"
http://www.a5.hu/cikkek/53/26533.shtml
vagy
"I would rather neither of us were out, we were so quick, I was in front. Next time."
http://www.autosport.com/news/report.php/id/68130
|
http://www.f1hirek.hu/hir/Hamilton_b...__200806082118
itt kicsit más a fordítás, ahogy sejtettem!  (magyar komment) 
|

06-09-2008, 20:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
hát azért a BMW jelenleg nem középcsapat. 
|
Jelenleg nem, de 2-3 éve még az volt. Éppen azért húztam párhuzamot a BMW és a Benetton-Renault között, mindkét csapat évek munkájával küzdötte fel magát élcsapattá. Mert azt hiszem, most már nem túlzás kijelenteni hogy a BMW végre megérkezett a Ferrari és a McLaren-Mercedes mellé.
|

06-09-2008, 20:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Jelenleg nem, de 2-3 éve még az volt. Éppen azért húztam párhuzamot a BMW és a Benetton-Renault között, mindkét csapat évek munkájával küzdötte fel magukat élcsapattá. Mert azt hiszem, most már nem túlzás kijelenteni hogy a BMW végre megérkezett a Ferrari és a McLaren-Mercedes mellé.
|
inkább közvetlenül mögé! 
|

06-09-2008, 20:56
|
Member
|
|
|
|
Quote:
inkább közvetlenül mögé! 
|
Hm? A pilótáknál egy BMW-s vezet, a csapatversenyben meg 2 helyen vana BMW, miért lenne mögöttük?
|

06-09-2008, 21:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Hm? A pilótáknál egy BMW-s vezet, a csapatversenyben meg 2 helyen vana BMW, miért lenne mögöttük?
|
jó-jó, de nézzük azt is, hogy ki hány versenyt tudott eddig megnyerni... elég szomorú sztem, hogy ilyen nagy a szerencsefaktor. a versenyzők kiütik egymást, bejön a safety car, stb...
and conscience
you fool."
|

06-09-2008, 21:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
a BMW-nél nyilatkozták, h még nincsenek ott, de jó úton járnak. Nagyon jó úton! 
|

06-09-2008, 21:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
jó-jó, de nézzük azt is, hogy ki hány versenyt tudott eddig megnyerni... elég szomorú sztem, hogy ilyen nagy a szerencsefaktor. a versenyzők kiütik egymást, bejön a safety car, stb...
|
Quote:
a BMW-nél nyilatkozták, h még nincsenek ott, de jó úton járnak. Nagyon jó úton! 
|
Ehh, de ünneprontók vagytok...
1: tökmindegy, ki hány versenyt nyer, a lényeg az hogy kinek hány pontja van. A világbajnoki címet pontokra adják, csak egyenlőség esetén számít, ki hány futamon győzött.
2: a szerencsfaktor ugyanúgy érinti a BMW-t is, úgyhogy erre szerintem kár hivatkozni; most a másik két csapat szívta meg, de ez bármikor bárkivel megtörténhet. Ráadásul mind a Ferrarinak, mind a McLarennek bent maradt 1-1 versenyzője, egyáltalán nem volt törvényszerű hogy a BMW kellett kijöjjön az első két helyre.
3. A BMW meg jól nyilatkozott, nyilván nem kezdik el döngetni a mellüket, ha egy kis eszük van, de a ranglisták egyértelműen azt mutatják hogy már "ott" vannak.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|