|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

06-25-2006, 22:15
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tomas-bpm
ez a poén, hogy nem volt benne káromkodás, eddig egy üzimben sem...
|
azért a belső fórumon 5percenként ment a bünti vagy 10embernek.... 
|

06-25-2006, 23:18
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
azért a belső fórumon 5percenként ment a bünti vagy 10embernek.... 
|
akkor ez ilyen automatikus? rákattintanak,hogy jelentem a supportnak, és már jön is a figyelmeztetés?
|

06-25-2006, 23:26
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
akkor ez ilyen automatikus? rákattintanak,hogy jelentem a supportnak, és már jön is a figyelmeztetés?
|
ha gépnél vannak a modik, akkor gyorsan megy:)
|

06-26-2006, 02:29
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
ha gépnél vannak a modik, akkor gyorsan megy 
|
aha, csak az utolsó kimenő üzim 25.-én van, a figyelmeztetés meg 28-án jött...amúgy hány figyelmeztetésnél van gáz, vagy hogy megy a hierarchia? valamikor elévül?
|

06-26-2006, 07:15
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
aha, csak az utolsó kimenő üzim 25.-én van, a figyelmeztetés meg 28-án jött...amúgy hány figyelmeztetésnél van gáz, vagy hogy megy a hierarchia? valamikor elévül?
|
sztem nincs ideje elévülni..mert a modik 3-4naponta másnem csak végig büngészik és lásd most is vágták kifele pihenőre az embereket(5körtöl...anarchba áthelyezésig terjedő fegyház letöltésére   )szal itt nincs elévülés sztem!
|

06-26-2006, 09:45
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Elévülés nincsen, csak ha nem jelentette az üzenet címzettje. Először figyelmeztetés van, aztán 5 kör kitiltás, aztán 12, 24, 72, és végül 168, ez utóbbi már az írási lehetőség megvonását is jelenti, bár ezt a köztes állapotokban bármikor máskor is kaphatod. Figyelmeztetés csak enyhe esetben megy, h avalaki például üzenetben anyázik, akkor még ha nem volt sose kitéve, akkor sem csak figyelmeztstés lesz a sorsa, hanem akár egyből a játékból való törlést is kaphatja, amennyiben a szabályokkal az írása nem öszeegyeztethető.
|

06-26-2006, 09:53
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Elévülés nincsen, csak ha nem jelentette az üzenet címzettje. Először figyelmeztetés van, aztán 5 kör kitiltás, aztán 12, 24, 72, és végül 168, ez utóbbi már az írási lehetőség megvonását is jelenti, bár ezt a köztes állapotokban bármikor máskor is kaphatod. Figyelmeztetés csak enyhe esetben megy, h avalaki például üzenetben anyázik, akkor még ha nem volt sose kitéve, akkor sem csak figyelmeztstés lesz a sorsa, hanem akár egyből a játékból való törlést is kaphatja, amennyiben a szabályokkal az írása nem öszeegyeztethető.
|
anyázás nem volt, és semmi ilyen...szerintem célt tévesztett...
|

06-26-2006, 10:12
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
anyázás nem volt, és semmi ilyen...szerintem célt tévesztett...
|
Ahogy írtad, nem is kaptál figyelmeztetésnél többet, úgyhogy nem is lehetett.  Ha lett volna, akkor nem figyelmeztetést kapsz.
|

06-26-2006, 19:50
|
Guest
|
|
|
|
Van egy hülye kérdésem.
Még nem volt rá példa, hogy a barakkok nem működnek emberhiány miatt, de mi lenne ha ez bekövetkezik. Szívem szerint lebontanám az összes házat, de félek, hogy a katonáim lelépnek.
Se tanyám, se bányám se semmim nincs.
Valaki?
És ha lehet akkor ne a kérdés milyenségét firtassátok, csak adjatok 1 választ.
Előre is kösz!
|

06-26-2006, 20:12
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Mland
...lebontanám az összes házat...
|
Te a HÓDÍTÓ nevű játékkal játszasz? 
Szted ha lebontanád az össszes házat akkor mi lenne?Nem lenne népességed.És szteed mi üzemelteti az épületeket?Hát a népesség.És mi lenne ha nem lenne népesség?Nem üzemelne semmilyen épület.És ha nem üzemel semmilyen épület akkor abból az következik le hogy még a barakok se üzemelnek.És ha nem üzemelnek akkor mi van?Elmennek a katonák.
ennyi
annyi még hogy az üres hekin is lakik 8ember de ha pl. 300hekin vagy az is 2400ember annyival meg nem sokat érsz
Last edited by Milán™; 06-26-2006 at 20:17..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|