|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A HT katona eladási sorrendje
|
Maradjon úgy ahogy van.
|

|
3 |
3.90% |
Csak az íjj és az elit között lehessen dönteni
|

|
2 |
2.60% |
Az összes egység prioritását lehessen állítani
|

|
72 |
93.51% |

07-30-2007, 18:24
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Életfa#2
Pepa paci helyett elmenő íjai: a még nem otthon tartózkodókat a Ht sem tudja eladni.
|
De hazafelé tartó sereg el tud vándorolni, ha netán nincs neki hely, hogy ne az otthoni íjak menjenek el.
|

07-30-2007, 18:25
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Ezzel nem értek egyet.
1ori nem vipes: megrengetik, elmegy 2000íj, mert nem tud választani a 2000íj vagy elit közül.
|
Ööö, nem egészen... Megrengetik, és elad azt, amit akar, így az kerül a piacra, amit csak el akar adni, saját maga dönti ezt el.
Ha így vesszük, a HT eladással jelenleg hátrányban vagy, mert nem azt adsz el, amit akarsz, hanem fixen megvan szabva, hogy mit.
|

07-30-2007, 18:26
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
De hazafelé tartó sereg el tud vándorolni, ha netán nincs neki hely, hogy ne az otthoni íjak menjenek el.
|
???
Minden esetben először az otthoni sereg megy el.
És azt hiszem harmadszor írom: ez a téma nem a seregelmenetel sorrendjéről szól.
Kéretik nem szétoffolni a témát, másodszor kérem.
|

07-30-2007, 18:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Ezzel nem értek egyet.
1ori nem vipes: megrengetik, elmegy 2000íj, mert nem tud választani a 2000íj vagy elit közül.
2ori vipes: megrengetik, piacra kerül 2000elit, mert tud választani.
A nemvipes oriban minden ugyanaz, mint előtte. A vipesben megváltoznak a "játékszabályok". Tehát a nemvipes relatíve rosszabb helyzetbe kerül, annak ellenére, hogy semmi változás nem történt vele. (Másrészt egy rengetésből nagy valószínűséggel látszik, hogy vipes vagyok-e vagy nem, ami szerintem szintén hátrányosan fogja érinteni a nemvipeseket.)
|
viszont ezzel a taktikával a VIP-esnek el is lehet lőni az összes katipiacát
habár az értelmes dolog az lenne, ha globálisan lehetne állítani a katonák prioritását, mindenkinek  - csak sajnos ez nem az a topic 
|

07-30-2007, 18:28
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ööö, nem egészen... Megrengetik, és elad azt, amit akar, így az kerül a piacra, amit csak el akar adni, saját maga dönti ezt el.
|
Ati, ezt felejtsd el: épp az a lényeg, hogy mindez akkor történik, amikor nem vagy benn, ergó Te, személyesen nem adsz el semmit!
|

07-30-2007, 18:31
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
viszont ezzel a taktikával a VIP-esnek el is lehet lőni az összes katipiacát
habár az értelmes dolog az lenne, ha globálisan lehetne állítani a katonák prioritását, mindenkinek  - csak sajnos ez nem az a topic 
|
Elvileg el, rendes beállítás esetén nem igazán, ami jól is van így
Igen. Ez támogatható megoldás lenne, de nem hiszem, hogy bevezetésre kerülhetne. 
|

07-30-2007, 18:32
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
nincs értelme
Én akkor most kiszállok ebből, mert nincs értelme. Azt hittem a megbeszélések topicba olyan témát kerülnek amik megvitatásra kerülnek kerülnek és megbeszéljük minden szemszöhből és megvizsgáljuk az újítás másra gyakorolt hatását. De ha itt csak a dolgok önmagába vett előnyös hatását vizsgáljuk, akkor nekem itt már nincs helyem.
|

07-30-2007, 18:34
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Életfa#2
Ati, ezt felejtsd el: épp az a lényeg, hogy mindez akkor történik, amikor nem vagy benn, ergó Te, személyesen nem adsz el semmit!
|
A helytartó célja, hogy kiváltsa a személyes jelenlétet az ilyen rutin műveleteknél. Ha nincs helytartód, akkor nincs aki kiváltsa: nyilván ott kell lenned, ha reagálni szeretnél rá. Ez így van rendjén, ez nem témája ennek a topicnak.
|

07-30-2007, 18:36
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Én akkor most kiszállok ebből, mert nincs értelme. Azt hittem a megbeszélések topicba olyan témát kerülnek amik megvitatásra kerülnek kerülnek és megbeszéljük minden szemszöhből és megvizsgáljuk az újítás másra gyakorolt hatását. De ha itt csak a dolgok önmagába vett előnyös hatását vizsgáljuk, akkor nekem itt már nincs helyem.
|
Egy meghatározott témában egy TELJESEN MÁS TÉMÁRÓL beszélni valóban nincs értelme, sőt kifejezetten rossz, és nem is tűröm túl jól az ilyesmit. Ezért köszönöm, hogy nem offolod tovább a témát. Más a TÉMÁHOZ szeretne hozzászólni, nem teljesen új témákat indítani ott, ahol egész másról van szó.
|

07-30-2007, 18:40
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha így vesszük, a HT eladással jelenleg hátrányban vagy, mert nem azt adsz el, amit akarsz, hanem fixen megvan szabva, hogy mit.
|
Asszem igazad van, ha a te által használt axiómákból indulunk ki (itt kifejtettem volna ez mit jelent, de túl bonyolult lenne  , de hozzátéve, hogy nem tudom maradéktalanul elfogadni ezeket az elveket.)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|