|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-31-2007, 21:32
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
mig jaccottam, addig a par hetig en speciel szerettem azt a csopit! Volt ott egy ket igen kedves jatekos akik szemelyiseg nelkul is 200k koruli oriszammal rendelkeztek es eloszeretettel fogadtak a kek kettesemmel...
Arrol nem is beszelve hogy olyan tavolsagbol kaptam artokat ahova fel se lattam a pontlistaban... es a forumon se szolaltam meg es utni se utottem! Ezektol eltekintve jo csoport, mindkinek csak ajanlani tudom!!!!!!!!!!

03-31-2007, 22:18
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Wanax
mig jaccottam, addig a par hetig en speciel szerettem azt a csopit! Volt ott egy ket igen kedves jatekos akik szemelyiseg nelkul is 200k koruli oriszammal rendelkeztek es eloszeretettel fogadtak a kek kettesemmel...
Arrol nem is beszelve hogy olyan tavolsagbol kaptam artokat ahova fel se lattam a pontlistaban... es a forumon se szolaltam meg es utni se utottem! Ezektol eltekintve jo csoport, mindkinek csak ajanlani tudom!!!!!!!!!!
|
Mer ők profik voltak, és amúgy is tápos pontlistájuk volt, mer ők meg láttak téged  Nem kell egyből rosszra gondolni 
|

03-31-2007, 22:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Liza itt is...
Akkor ne gyertek!
Azok jöjjenek, akik nem csak 2-3 napos csatát akarnak! Nem kell szidni a csoporunkat. Ha itt lennél mást mondanál! Felháborító! Itt lehet pedig igazán megtanulni játszani. És attól, hogymi nem kuksolunk a gép előtt napi 24 órában, szerintem egész jó társaságot összehoztunk. Családias hangulatú csoport vagyunk! És nincs szükségünk olyanokra, aki szidnak minket!
Boszi tényleg hülye ötlet ez az egységes izé! Nemtom hogy tudtál ilyet kitalálni...
|
Udv
Ha csaladi hangulatban akarok hacolni akkor leverem a gyereket vagy az asszonyt  Azzal meg nem ertek eggyet hogy ott lehet igazan megtanulni jatszani.Igazabol a porgosebb csopikban tudsz tanulni tobb az akcio tobb a hiba lehetosege>De sok sikert a lassuban remelem idovel sem megy el a kedved tole  DD Hoppa hogy szalad az ido reggel elkuldtem a sereget nezzem mar meg feluton jar e  DDD
|

04-01-2007, 00:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Mer ők profik voltak, és amúgy is tápos pontlistájuk volt, mer ők meg láttak téged  Nem kell egyből rosszra gondolni 
|
En absolut nem gondoltam rosszra! Tenyleg jol ereztem magamat abban a csoportban azok utan hogy rengeteg idot toltottem a gyors csoportban meg az 1/A-ban ahol orankent kellett figyelni! Nyugdijas csoport!  A lassu csoportos orimat sajnalom legjobban! Ha nem szurta volna egyesek szemet az hogy faj es szemelyiseg nelkul jatszottam hetekig akkor talan maradtam volna ott...
Tenyleg csak ajanlani tudom csata szempontjabol azt a csoportot!!!!

04-01-2007, 11:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Tényleg jó a csoport...
Normálba az ember észre se veszi mindig, hogy hoppá! haza kéne kísérni valakit...

04-01-2007, 11:59
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Tényleg jó a csoport...
Normálba az ember észre se veszi mindig, hogy hoppá! haza kéne kísérni valakit...
|
az nem a csoport hibája 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

04-01-2007, 12:04
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
az nem a csoport hibája 
|
Hanem az enyém? 

04-01-2007, 12:09
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Hanem az enyém? 
|
hát ha gépnél vagy és nem veszed észre akkor igen 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

04-01-2007, 13:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
hát ha gépnél vagy és nem veszed észre akkor igen 
|
(Ebédeltünk)
Gépnél? Hát éppen nem 
Na mindegy 
Megy a bosszúhadjárat 

04-01-2007, 23:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Nem tudja valaki hogy lehet innen törölni?
Írjon egy üzenetet lehetőleg, mert nincs kedvem itt többet olvasgatni 
Hálás köszönetem 
További jó játékot 
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|