Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-12-2007, 13:00
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Na jó, nem erőltetem a dolgot, mert nem akarom, hogy azt higyjétek, hogy kötekedni akarok. A fenti idézetet ismertem eddig is, és ma is elolvastam néhányszor, és igy önmagában rendben is volna, ha össze tudnám egyeztetni az e fölött látható kérdésekkel/válaszokkal. De simán lehet, hogy ezzel csak én vagyok igy, ugyhogy ne is foglalkozzatok velem . Azt már leirtam, hogy részemről fő a biztonság, és inkább nem játszom más Hóditós gépről. Téma részemről lezárva, de ha reagáltok rám, muszáj lesz válaszolnom
Amit Te idéztél, abban szó nincs szövetségről, sőt, kifejezetten a szövetség tilalma van benne. Ha egy gépről játszik a család, akkor nem lehet egy szövetségben (kivéve az anarchosta csoportot természetesem, ott nyugodtan lehet így is játszani).

Amit én idéztem, és amiről ez a téma is szól, az a szövetség. Ha összejöttök bulizni, vagy elmentek együtt nyaralni, és közös netkávézóból néznétek az országokat stb. No ez az, ami nem ajánlott.
Old 02-12-2007, 13:05
laci laci is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Amit Te idéztél, abban szó nincs szövetségről, sőt, kifejezetten a szövetség tilalma van benne. Ha egy gépről játszik a család, akkor nem lehet egy szövetségben (kivéve az anarchosta csoportot természetesem, ott nyugodtan lehet így is játszani).

Amit én idéztem, és amiről ez a téma is szól, az a szövetség. Ha összejöttök bulizni, vagy elmentek együtt nyaralni, és közös netkávézóból néznétek az országokat stb. No ez az, ami nem ajánlott.
Váááááá... mondom, hogy akkor válaszolnom kell...
Annyit mondj meg, hogy van valami időhatár, amennyi ideig mehet egy gépről a játék? Magyarul az stimmel, hogy ha a családom/lakótársam/akárkim egy gépről játszik velem, akkor mi van (egymástól függetlenül, infot nem megosztani stb.). Az is, hogy ha mondjuk 8-10 órán keresztül a szövetségeseim vannak nálam, akkor mi a teendő, mit kell betartani. De mennyi idő kell, hogy a második eset "átváltson" az elsőbe? Nem tudom, világos-e a kérdésem?
Old 02-12-2007, 13:08
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Váááááá... mondom, hogy akkor válaszolnom kell...
Annyit mondj meg, hogy van valami időhatár, amennyi ideig mehet egy gépről a játék? Magyarul az stimmel, hogy ha a családom/lakótársam/akárkim egy gépről játszik velem, akkor mi van (egymástól függetlenül, infot nem megosztani stb.). Az is, hogy ha mondjuk 8-10 órán keresztül a szövetségeseim vannak nálam, akkor mi a teendő, mit kell betartani. De mennyi idő kell, hogy a második eset "átváltson" az elsőbe? Nem tudom, világos-e a kérdésem?
Világos a kérdés, és ilyen információval értelemszerűen nem szolgálhatok.
Old 02-12-2007, 13:10
laci laci is offline
Member

Quote:
Világos a kérdés, és ilyen információval értelemszerűen nem szolgálhatok.
Pffff...
Akkor viszont megnyugodtam, hogy van "váltás" a kettő között, és nem én kombinálok túl sokat Kössze a válaszokat
Old 02-12-2007, 13:40
Kisbér Kisbér is offline
Member

Exclamation

Quote:
Originally Posted by Cassandra View Post
Nagyon sarkalatos példa lesz, de előfordulhat.
A netszolgáltatódnál történik valami, szabira szeretnéd tenni az orikat, de nincs olyan barátod, akinek van netje... lemész a könyvtárba, netkávézóba, szabira teszed, de hoppá jön a bünti, mert elötted ott más is játszott, ez nonszensz.

Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány gépről léptem eddig be. 1ről a melóhelyemen, és itthon 2ről. Plusz egyszer WAPról, ennyi.
Viszont, ha úgy működnének a dolgok, ahogy az a felvetésben szerepelt, akkor engem már agyonbüntettek volna.:P
Nem erről van szó... Ezért mondtam, hogy csak kivételes esetben lehetne belépni máshonnan... pl a szabira rakás ilyen...
Old 02-12-2007, 13:45
Kisbér Kisbér is offline
Member

Red face

Quote:
Mi olyan van a Hódban, amit nem lehet mobiltelefonról megcsinálni? Egyet mondj nekem, kérlek.
Angolban az ally, és a governor... Ezek egyáltalán nincsenek...
Old 02-12-2007, 13:47
Non Omnis Moriar Non Omnis Moriar is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Na, de jól elkanyarodtunk az eredeti témától... Tehát a téma onnan indult, hogy semmilyen indokból ne lehessen belépni egy másik országba. Ha mégis megtetted, még ha nem is csináltál semmit, legyen bünti!
Úgy tudtam ez eddig is szűrve volt... aki mégis csinálja, az ugyan úgy csinálja mint aki több országot irányít.
Old 02-12-2007, 13:49
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Angolban az ally, és a governor... Ezek egyáltalán nincsenek...
Mert mi történik, ha mini operával ezeket az oldalakat be akarod hozni? Nekem bejönnek szerintem.
Old 02-12-2007, 13:51
Kisbér Kisbér is offline
Member

Red face

Quote:
Mert mi történik, ha mini operával ezeket az oldalakat be akarod hozni? Nekem bejönnek szerintem.
Akkor adj minden játékosnak olyan mobilt, amiről ezt megteheti...
Old 02-12-2007, 13:54
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Akkor adj minden játékosnak olyan mobilt, amiről ezt megteheti...
Szerintem ma már nemigen kapsz olyan mobilt, amiről NE tehetnéd ezt meg.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules