|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-01-2007, 18:36
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Yurika
Na mind1, tovabb nem folytatom(hiv a sor  ). De ha mar ezt mindenkepp akarjatok akkor mar legyen a tolis szemelyisegnek is valami bonusza.
|
Erről beszélek.
A tolisnak is valami hasonló erősítés kéne, mármint hasonló kaliberű, mert azért mégiscsak egyre ment ki eddig a kettő.
Viszont amire gondoltam hogy a varázslónak legyen rúnavédés is ( kereskedő szisztémájában, templomfüggően ( persze mivel ez alapépület, ezért kevés százalékban, pl (hekiszám/templom)*2% rúnát védjen be ami még 25% templomnál is csak a felét teszi láthatóvá, ezáltal nem tartom durvának, de azért mégiscsak hasznos.
|

02-01-2007, 18:53
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Viz
Erről beszélek.
A tolisnak is valami hasonló erősítés kéne, mármint hasonló kaliberű, mert azért mégiscsak egyre ment ki eddig a kettő.
Viszont amire gondoltam hogy a varázslónak legyen rúnavédés is ( kereskedő szisztémájában, templomfüggően ( persze mivel ez alapépület, ezért kevés százalékban, pl (hekiszám/templom)*2% rúnát védjen be ami még 25% templomnál is csak a felét teszi láthatóvá, ezáltal nem tartom durvának, de azért mégiscsak hasznos.
|
Nem kell itt mindenféle bónuszt beletenni abba a személyiségbe elég lesz ez a kettő még sok is. A szieszta elég védelmet ad.
|

02-01-2007, 18:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Nem kell itt mindenféle bónuszt beletenni abba a személyiségbe elég lesz ez a kettő még sok is. A szieszta elég védelmet ad.
|
De nem csak óriások lesznek  Bár persze az a legjobb varis, de ki tudja 
No mindegy, csak egy ötlet volt.
|

02-01-2007, 18:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Viz
De nem csak óriások lesznek  Bár persze az a legjobb varis, de ki tudja 
No mindegy, csak egy ötlet volt.
|
Lehet h nem de akkor alig tudnak majd lopni az óriásoktól rúnát, így is tolvajokkal semmit nem lehet szinte ártani az óriásnak, kivéve ha 4 en lopják folyamatosan de ez ritka.
|

02-01-2007, 19:29
|
Member
|
|
|
|
Steve, van egy probléma a felvetéseddel...
olyan dolgot tennél vele, amivel alapjában átírná egy piaci áru értékét, és ez nem jó, mert lehet vannak akiknek nagyon nagy készleteik vannak belőle, nekik ez hatalmas előny lenne (neked nincs véletlenül valamelyik normálos csoportban sok-sok rúnád?    )
ha most vezetnék be a rúnát a játékba, nem lenne vele problémám, de ez így ebben a formában szerintem nem jo...
|

02-01-2007, 20:04
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Viz
Erről beszélek.
|
Szerintem semmi összefüggés. Amiért nekem nagyon tetszik a dolog, hogy végre a varisoknak is- amennyiben a varázsló személyiséget választják- lesz egy pénzkereseti lehetőségük. Nem tartom jónak azt a hozzáállást, hogy a szövi majd eltartja a varisát. A tolisokat úgy hiszem nem kell részleteznem, mekkora előnyben vannak még így is mindenkivel szemben a pénzkeresés terén.
|

02-01-2007, 20:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Aki igazán varis, az úgyis szöviben játszik és ahelyett, hogy eladná inkább átkaravánolja a többieknek. Azt meg nem tudom miből gondoljátok, hogy a hadisok meg a tolisok majd jó drágán megveszik a piacon a rúnát.
|

02-01-2007, 20:30
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Aki igazán varis, az úgyis szöviben játszik és ahelyett, hogy eladná inkább átkaravánolja a többieknek. Azt meg nem tudom miből gondoljátok, hogy a hadisok meg a tolisok majd jó drágán megveszik a piacon a rúnát.
|
Pl abból, hogy nem lesz választásuk 
|

02-01-2007, 20:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Pl abból, hogy nem lesz választásuk 
|
Ne keverjük össze a megvételt az elvétellel.  Ezzel a javaslattal nem feltétlen a varázslók lennének gazdagabbak, hanem csak felértékelődne a rúna szerepe. Az erősebbek elvennék a gyengébbektől, ugyanúgy, mint most bármi mást.
|

02-01-2007, 21:42
|
 |
Member
|
|
|
|
A rúna ára sztm emelkedett valamelyest az utóbbi időben, ezért én már most sem rakom fel a védővarik egy részét. Lehet h emelkedne tovább magától is.
Mondjuk az igaz, hogy minél inkább növekszik, annál színesebbé válna a játék, annál kevésbé kéne tápolni a varist, és a vipesek előnyéből is faragna egy hajszálnyit. Mindenesetre én a legkisebb változás mellett vagyok, ami azt hiszem Víz javaslata volt, a +/- 5 rúnatermelés a jelenlegihez képest, személyiségtől függően.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|