|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

10-04-2006, 20:10
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
ott a félelfeknek általában elég kevés varijuk volt. nem tudom miért, de biztosan megvolt az okuk rá.
amúgy ha üres a katipiac, hogy pótolod a veszteséget?
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

10-04-2006, 20:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deep
Hi
lenne egy kérdésem,amire sehol sem találom a választ. Igaz, nem vagyok kezdő, de mi történik akkor, ha kiküldtem a seregem, és félúton újrázik a cél ország??? 
|
Én meg úgy tudom, hogy az az ori amelyikre egyéni sereg tart az nem tud újrázni.. 
|

10-05-2006, 08:44
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
S mit ir ki neki?
"Az orszagod nem ujrazhato, ameddig sereg tart feled, varazsolj egy tavolbalatast!" ezt? 
|

10-05-2006, 21:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
S mit ir ki neki?
"Az orszagod nem ujrazhato, ameddig sereg tart feled, varazsolj egy tavolbalatast!" ezt? 
|
igaza van Wandnak, nem tud újrázni, ha sereg megy felé 
|

10-06-2006, 12:08
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ha kötekszik, simán  Pl egy gnóm szövinek egy elf elég sokat tud ártani ha hagyják. De egy nagyon jó elfet is kifektetnek max 2 nap alatt, és annyira nem is kell hozzá átépülni.
Az Ex által emlegetett elf ori az értéke alapján 400 heki környékén mozog L-ben. Ott még élezik az orikat rendesen, azaz annyi barakk-torony mellett egy félelf röhögve átmegy rajta, és ha tekizhető akkor már meg van nyitva az út a nem 3-4 hadisból álló szövik előtt is. Ha eleve sok hadis van a szöviben, akkor nagyon épülgetni se kell akár egy mf elf szétszedéséhez sem...
Alapvetően az mf elf addig biztonságos, míg a tulajdonos úgy nem dönt, hogy tamagocsizás helyett aktív játékba kezd. Míg nem piszkálsz senkit szinte biztos nem te leszel az első célpont akit egy szövi bever fosztira vagy mittomén, de ha pl lopkodsz, akkor előbb-utóbb lecsapnak, mert senki nem szereti ha lopják.
|
Köszönöm a sok hasznos tánácsot.
Annyira profi szinten vitatkoztok ,hogy öröm olvasni. Nem tudom alkalmazni a sok hasznos információt amit olvastam. Az én esetem egésszen más. Romániából , egy faluból játszom, néha napokig nem tudok belépni.Ezért önellátó kell legyek , blöffölni nem lehet mert nincsenek fenn mindig a védővarázslatok.Szövibe se léphetek ,mert milyem az a tag aki napokig nincs netten ?Azt mondhatjátok ,hogy ne játszodjam . Ez sem működik mert kezdek függő lenni.Különben korlátlan hozzáférésem van a netten.(ha a szolgáltató engedi, de vihar,áramkiesés esetén mindig kiesés van) .Ezért gondoltam az elf túlélőt, mert ilyen körülmények között ez viseli el legjobban a gyűrődéseket.
|

10-06-2006, 12:13
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by borka
Romániából , egy faluból játszom, néha napokig nem tudok belépni.Ezért önellátó kell legyek , blöffölni nem lehet mert nincsenek fenn mindig a védővarázslatok.
|
Szerintem a lassú csoportba jelentkezz. Ott a 36 körös varázslat kitart 108 órát, az 4 és fél nap. AKár még egy pár napos be nem lépést is átvészelhet gond nélkül.
|

10-08-2006, 08:40
|
Member
|
|
|
|
így van. ezért jó az elf mer az eléggé használható kétnapi vagy napi belépéssel is  és a lassú csopi amúgy is függőknek való mer ott aztán nem haladsz vmi gyorsan
|

10-08-2006, 17:54
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintem a lassú csoportba jelentkezz. Ott a 36 körös varázslat kitart 108 órát, az 4 és fél nap. AKár még egy pár napos be nem lépést is átvészelhet gond nélkül.
|
Biztosan igazad van ,de most már megmaradok ebben. Már nagyjából megszoktam ezt a csoportot.Legfőbb okom pedig az ,hogy előreláthatólag tavasztól máshová költözöm (nincsen nethozzáférési lehetőség ott) addig még egy szintet szeretnék végigcsinálni .Ha problémám lesz Gyergyószentmiklóson van netklubb ,ott beállítom a szabadságot.
|

10-09-2006, 18:55
|
Member
|
|
|
|
de ha nem vagy vip egy csopiban csak 90 napod van, hogy feljuss 
|

10-09-2006, 22:55
|
Member
|
|
|
|
Ez csak az anarhra vonatkozik, ne csusztass 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|