Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-04-2006, 20:10
Bogár Bogár is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

ott a félelfeknek általában elég kevés varijuk volt. nem tudom miért, de biztosan megvolt az okuk rá.

amúgy ha üres a katipiac, hogy pótolod a veszteséget?
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Sponsored Links
Old 10-04-2006, 20:30
wand wand is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Deep View Post
Hi

lenne egy kérdésem,amire sehol sem találom a választ. Igaz, nem vagyok kezdő, de mi történik akkor, ha kiküldtem a seregem, és félúton újrázik a cél ország???
Én meg úgy tudom, hogy az az ori amelyikre egyéni sereg tart az nem tud újrázni..
Old 10-05-2006, 08:44
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

S mit ir ki neki?
"Az orszagod nem ujrazhato, ameddig sereg tart feled, varazsolj egy tavolbalatast!" ezt?
Old 10-05-2006, 21:45
Peter Peter is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
S mit ir ki neki?
"Az orszagod nem ujrazhato, ameddig sereg tart feled, varazsolj egy tavolbalatast!" ezt?
igaza van Wandnak, nem tud újrázni, ha sereg megy felé
Old 10-06-2006, 12:08
borka borka is offline
Junior Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ha kötekszik, simán Pl egy gnóm szövinek egy elf elég sokat tud ártani ha hagyják. De egy nagyon jó elfet is kifektetnek max 2 nap alatt, és annyira nem is kell hozzá átépülni.
Az Ex által emlegetett elf ori az értéke alapján 400 heki környékén mozog L-ben. Ott még élezik az orikat rendesen, azaz annyi barakk-torony mellett egy félelf röhögve átmegy rajta, és ha tekizhető akkor már meg van nyitva az út a nem 3-4 hadisból álló szövik előtt is. Ha eleve sok hadis van a szöviben, akkor nagyon épülgetni se kell akár egy mf elf szétszedéséhez sem...

Alapvetően az mf elf addig biztonságos, míg a tulajdonos úgy nem dönt, hogy tamagocsizás helyett aktív játékba kezd. Míg nem piszkálsz senkit szinte biztos nem te leszel az első célpont akit egy szövi bever fosztira vagy mittomén, de ha pl lopkodsz, akkor előbb-utóbb lecsapnak, mert senki nem szereti ha lopják.
Köszönöm a sok hasznos tánácsot.
Annyira profi szinten vitatkoztok ,hogy öröm olvasni. Nem tudom alkalmazni a sok hasznos információt amit olvastam. Az én esetem egésszen más. Romániából , egy faluból játszom, néha napokig nem tudok belépni.Ezért önellátó kell legyek , blöffölni nem lehet mert nincsenek fenn mindig a védővarázslatok.Szövibe se léphetek ,mert milyem az a tag aki napokig nincs netten ?Azt mondhatjátok ,hogy ne játszodjam . Ez sem működik mert kezdek függő lenni.Különben korlátlan hozzáférésem van a netten.(ha a szolgáltató engedi, de vihar,áramkiesés esetén mindig kiesés van) .Ezért gondoltam az elf túlélőt, mert ilyen körülmények között ez viseli el legjobban a gyűrődéseket.
Old 10-06-2006, 12:13
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by borka View Post
Romániából , egy faluból játszom, néha napokig nem tudok belépni.Ezért önellátó kell legyek , blöffölni nem lehet mert nincsenek fenn mindig a védővarázslatok.
Szerintem a lassú csoportba jelentkezz. Ott a 36 körös varázslat kitart 108 órát, az 4 és fél nap. AKár még egy pár napos be nem lépést is átvészelhet gond nélkül.
Old 10-08-2006, 08:40
Burning Burning is offline
Member

így van. ezért jó az elf mer az eléggé használható kétnapi vagy napi belépéssel is és a lassú csopi amúgy is függőknek való mer ott aztán nem haladsz vmi gyorsan
Old 10-08-2006, 17:54
borka borka is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Szerintem a lassú csoportba jelentkezz. Ott a 36 körös varázslat kitart 108 órát, az 4 és fél nap. AKár még egy pár napos be nem lépést is átvészelhet gond nélkül.
Biztosan igazad van ,de most már megmaradok ebben. Már nagyjából megszoktam ezt a csoportot.Legfőbb okom pedig az ,hogy előreláthatólag tavasztól máshová költözöm (nincsen nethozzáférési lehetőség ott) addig még egy szintet szeretnék végigcsinálni .Ha problémám lesz Gyergyószentmiklóson van netklubb ,ott beállítom a szabadságot.
Old 10-09-2006, 18:55
Burning Burning is offline
Member

de ha nem vagy vip egy csopiban csak 90 napod van, hogy feljuss
Old 10-09-2006, 22:55
Steve Steve is offline
Member

Thumbs down

Ez csak az anarhra vonatkozik, ne csusztass
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules