|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Ha nem vagyok A csoportban, nem vagyok elég jó a gyorshoz sem? :]]
|
Aki az A csopiig eljut elég jó a gyorshoz is.
|

|
6 |
18.75% |
Aki Aban játszik nem biztos hogy elég jó a gyorshoz is.
|

|
3 |
9.38% |
Akinek Aban nincs orija, ne lehessen gyorsban sem.
|

|
1 |
3.13% |
Akinek Aban nincs orija, az ettől még lehet elég jó a gyorsban.
|

|
27 |
84.38% |

04-03-2008, 20:45
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
egyértelműen kikerülhető, de ha van neki ismerőse, azzal, hiába sose látta még a hódot, máris előnyt élvez többszáz másik vadonatúj társával szemben 
a teszt nem más, mint egy alacsonyabb korlát, jókora lyukakkal, ami csak arra jó, hogy a teljesen kezdőket kizárja.
10-ből ha 3 fullkezdőt eltérít normálba, sztem már jó lenne az arány, ennyivel is több hely jutna annak aki kb tudja is h mi mire való.
az úgyis csak utópia, h a gyors a profik csoportja, ld. én is ott vagyok  
Satovári Klán (#327287)
|

04-03-2008, 20:52
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Seldon
az úgyis csak utópia, h a gyors a profik csoportja, ld. én is ott vagyok  
|
Ejj, meg még én is.... botrány:ĐĐ
|

04-03-2008, 21:06
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Nem tudom miért van ez a gyors csopi misztifikálás  asszem ki kell próbálnom. Azon kívül, hogy relatíve kevesebb piac van, és gyorsabban telnek a körök van vmi különbség? Miért ne lehetne egy bármilyen játékos elég jó a gyorshoz?
Sztem az A-t semmi értelme idekavarni... persze fedezni mindenhol lehet, és akkor az A-s játék is ugyanaz ha fedezel, mint máshol, pláne ha egyfős klánban vagy...
Ha már korlátos a csoport, és szűrőt akartok, akkor szerintem sokkal több értelme lenne annak, hogy bárki regelhetne a csoportba, de bizonyos körszám alatt el kell érnie meghatározott célokat. Pl. 500 kör alatt top 50%, 2k kör alatt feljutási szint, és az egész szint teljesítése alatt max 1000 kör szabit engedélyeznék. A feltételek nem teljesítése esetén törlődne az ori, vagy áthelyezésre kerülne a megfelelő szintű normál csoportba.
|

04-03-2008, 21:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Paliking
Nem tudom miért van ez a gyors csopi misztifikálás  asszem ki kell próbálnom. Azon kívül, hogy relatíve kevesebb piac van, és gyorsabban telnek a körök van vmi különbség? Miért ne lehetne egy bármilyen játékos elég jó a gyorshoz?
Sztem az A-t semmi értelme idekavarni... persze fedezni mindenhol lehet, és akkor az A-s játék is ugyanaz ha fedezel, mint máshol, pláne ha egyfős klánban vagy...
Ha már korlátos a csoport, és szűrőt akartok, akkor szerintem sokkal több értelme lenne annak, hogy bárki regelhetne a csoportba, de bizonyos körszám alatt el kell érnie meghatározott célokat. Pl. 500 kör alatt top 50%, 2k kör alatt feljutási szint, és az egész szint teljesítése alatt max 1000 kör szabit engedélyeznék. A feltételek nem teljesítése esetén törlődne az ori, vagy áthelyezésre kerülne a megfelelő szintű normál csoportba.
|
Játszottál már gyorsban? :]]
|

04-03-2008, 21:57
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 12%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
|
Szerintem nem közelezhetünk senkit arra,hogy 500 kör alatt ezt meg ezt teljesítse,különben blabla ..
Személyes ismerősöm fél évig tekizett 200 heki alatt,aztán felment a topba,hülyére termelte magát. (fél év ~ 9k kör)
Egyáltalán nem volt kezdő az ember. Az 501. körben át kellett volna rakni normálba? Hmm
|

04-03-2008, 22:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by N.a.t.
Játszottál már gyorsban? :]]
|
Asszem a hsz-emben benne volt, hogy nem 
|

04-03-2008, 22:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Szerintem nem közelezhetünk senkit arra,hogy 500 kör alatt ezt meg ezt teljesítse,különben blabla ..
Személyes ismerősöm fél évig tekizett 200 heki alatt,aztán felment a topba,hülyére termelte magát. (fél év ~ 9k kör)
Egyáltalán nem volt kezdő az ember. Az 501. körben át kellett volna rakni normálba? Hmm
|
Nekem 8, igazából egy ötlet volt arra, hogy hogyan lehet szűrni azt, hogy ki való oda, és ki nem. A szám tök mndegy, x is lehetett volna helyette. De az szerintem jobb szűrő, hogy tud-e teljesíteni vmit, minthogy van-e orija A-ban, van-e kis kékje, stb....
|

04-03-2008, 22:13
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 12%
Longevity: 94%
|
|
Ez mondjuk lehetne egy alternatíva .. csak kis kékkel lehet gyors csoportba kezdeni (fordulni).
|

04-03-2008, 22:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Ez mondjuk lehetne egy alternatíva .. csak kis kékkel lehet gyors csoportba kezdeni (fordulni).
|
Brrrrrrrr... ezt én a magam részéről szintén nem tartom nyerő ötletnek. Nagyon nem.
:]] Én nem tudom úgy elképzelni az U-t hogy ott csak kiskék orik vannak....lehet túl gyenge a képzelőerőm? :O
Mindig átesünk a ló másik oldalára :]]
Eddig az volt a gondotok, hogy a gyorsba is regelhessen bárki, ha tudja hogy mi egy kristálygömb varázslat, most meg kiskék kelljen ehhez már?   
Én nagyon nem találom a jó megoldást, huhh de nem szeretnék az Admin helyében lenni :O 
|

04-03-2008, 22:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Pld mert a gyors az egyetlen csoport ahova dirrekt ki van írva hogy kezdők ne? ;]] Ezenkívül egy totál kezdőt tizedannyi idő alatt szétszednek a gyorsban mint máshol, és nem lesz sikerélménye, márpedig szerintem az nem cél hogy beregel, a védettség lejárta utáni 12 órában szétverik az oriját, amivel végleg elmegy a kedve a játéktól, és onnantól boldog boldogtalannak azt terjeszti hogy a Hódító rossz. Holott csak ő volt tudatlan.
Quote:
|
Szerintem sincs, olvasd el kérlek fentebb, hogy miért került szóba itt egyáltalán az A csopi.
Quote:
Ha már korlátos a csoport, és szűrőt akartok,
|
Nem feltétlenül biztos hogy mi akarunk, csak kicsit uncsik már a legpancserebb kérdések (pld. ti honnan tudjátok hogy megy felétek egy sereg? :O -és ez még nem is a legrosszabb kategória- és hasonlók) a csoportfórumon, valamint gondolom az se mindenkinek vidám hogy Ati kb 2 naponta kénytelen beírni az U fórumra valakinek hogy : " Totál kezdőként mért abba az egyetlen csoportba regeltél, ahová dirrekt ki van írva, hogy kezdők ne?"
Quote:
akkor szerintem sokkal több értelme lenne annak, hogy bárki regelhetne a csoportba, de bizonyos körszám alatt el kell érnie meghatározott célokat. Pl. 500 kör alatt top 50%, 2k kör alatt feljutási szint, és az egész szint teljesítése alatt max 1000 kör szabit engedélyeznék. A feltételek nem teljesítése esetén törlődne az ori, vagy áthelyezésre kerülne a megfelelő szintű normál csoportba.
|
Valamilyen fokig ez most is meg van, mégsem feltétlenül működik.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|