|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

07-18-2007, 11:20
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
én 2005. decemberében kezdtem hódozni. egy barátommal ugyanis mindig versenyeztünk kinek van több játéka honfoglalóba, aztán egyik nap azt mondta nem honfoglalózik már, hanem hódozik (később abba hagyta). eleinte 2 naponta pár perc volt, aztán minden nap pár perc kivéve hétvége, majd jött az aktív játék, amikor csak tudtam géphez ültem, sokszor lebuktam 
aztán be lett kötve a net és azóta minden nap aktív vagyok.
|

07-19-2007, 10:21
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
de jó kis sztorik :-) végig mosolyogtam :-)))
engem az idegbajom és a depressziom hozott ide :-) ez a két lassan állandósult dolog nálam a munkámból adódi, és ez igy is marad, amig nyugdijba nem megyek :-)
szóval lényeg a lényeg, hogy 2003 nyarán, hogy nyugtassam fenti kinjaim kiástam kézzel egy 42 nm-es kerti tavat, ez nyár elejétől október végéig tartott, és eredménye képp lett egy szép kerti tavunk :-) aztán jött a tél, melohegyek, de utána megint jött 2004. nyara... passz most mit csináljak, a kert rendben, a gyümölcsfák formára metszve, mivel csillapitsam saját hülyeségem... és akkor egyik este 10 órakor beugrott, hogy anno jó pár évvel ezelőtt az egyik fiu ismerősöm magyarázott valami hóditó nevü játékról, amit akkor anno meg sem hallottam igazából, mert valami ujabb fius hülyeségnek tartottam... De most gondoltam megnézem a neten, hogy egyáltalán létezik-e még ez a játék... hát létezett... és megszületett Alsotavak Országa, többszöri próbálkozásra, mert persze szőke nő lévén miért is sikerült volna azonnal egy orit reggelnem :-)) innentől kezdve éjjel nappal rá voltam kattanva....
illetve most is rá vagyok éjjel nappal, de ezt el ne áruljátok a többieknek :-))
|

07-19-2007, 14:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

07-19-2007, 14:23
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
|
mijjaza függő ? 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

07-19-2007, 15:02
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
mijjaza függő ? 
|
A mai nap is megszületett egy költői kérdés 
|

07-19-2007, 15:33
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
mijjaza függő ? 
|
Wikipedia:
"Hétköznapi szóhasználatban a függőség szót a ragaszkodás, hozzászokás, szükséglet értelemben használjuk. A függőség jelenségének önmagában nincs pozitív, vagy negatív értéke, jelentését a kontextus adja, pl. a függőség egy csecsemő számára a túlélést teszi lehetővé – ez Fairbairn szóhasználatában az infantilis függőség. Amennyiben az érett függőségbe való eljutás sérül, kóros függőségi állapotok (szenvedélybetegségek, azaz addikciók), illetve kóros függetlenségi állapotok (autiszikus magatartás) alakulnak ki.
A szenvedélybetegség – azaz addikció vagy kóros szenvedély – hátrányos helyzetbe hozhatja az érintett személyt és környezetét is, mivel kényszeres viselkedési mintákból áll, melyekben a viselkedés irányítása, abbahagyása sikertelen. Pszichológiai értelemben véve a kóros szenvedély azt jelenti, hogy egy a hétköznapokban elterjedt és normálisnak vagy csak enyhén deviánsnak látszó viselkedésmód mintegy elszabadul, dominánssá válik."
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

07-19-2007, 15:41
|
 |
Member
|
|
|
|
[off]A Hód Függőség pozitív vagy negatív?   sztem pozitív[off]
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

07-19-2007, 16:47
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Nekem elég necces volt regelni elösször  Kábé 3 éve lehetett mikor haverom szolt, hogy alázzuk le a népet itt szal hát regeltem, ami talán 3 hétbe került mivel napi olyan 4-5 orit regeltem gyors csopiba mire rájöttem a dolgokra 
Elösször hullával kezdtem játszani gondoltam magamban az a legjobb mert csak 3 hátránya van felsorolva  De amit a legviccesebnek tartottam mikor megláttam a kiirást : "A játék függőséget okoz"
Gondoltam magamban kijaza , a csacsi aki függő lesz egy számos játéknak ahol semmi kép... és most itt tartok félóránként távol esténként iccakázás  D
|

07-19-2007, 17:05
|
Member
|
|
|
|
én is egy stratégiai játékot kerestem a neten,aztán láttam,hogy a tesóm játszik vele,és megkértem,hogy magyarázza el(sztem ki lehet találni,hogy előszőr azt sem tudtam,hogy most magyaráz,vagy valami mást csinál  )
ez kb 2003 vége fele lehetett.Első orim neve Engora volt...hogy honnan jött a név azt ne kérdezzétek mert foggalmam nincs 
Előszőr napi 1 percet foglalkoztatott,aztán mostanra már óránként 1 perc 
|

07-19-2007, 18:18
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Wikipedia:
"Hétköznapi szóhasználatban a függőség szót a ragaszkodás, hozzászokás, szükséglet értelemben használjuk. A függőség jelenségének önmagában nincs pozitív, vagy negatív értéke, jelentését a kontextus adja, pl. a függőség egy csecsemő számára a túlélést teszi lehetővé – ez Fairbairn szóhasználatában az infantilis függőség. Amennyiben az érett függőségbe való eljutás sérül, kóros függőségi állapotok (szenvedélybetegségek, azaz addikciók), illetve kóros függetlenségi állapotok (autiszikus magatartás) alakulnak ki.
A szenvedélybetegség – azaz addikció vagy kóros szenvedély – hátrányos helyzetbe hozhatja az érintett személyt és környezetét is, mivel kényszeres viselkedési mintákból áll, melyekben a viselkedés irányítása, abbahagyása sikertelen. Pszichológiai értelemben véve a kóros szenvedély azt jelenti, hogy egy a hétköznapokban elterjedt és normálisnak vagy csak enyhén deviánsnak látszó viselkedésmód mintegy elszabadul, dominánssá válik."
|
köszönöm professzor úr
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|