Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-25-2006, 20:58
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by BeeLord View Post
Ha pedig védekező típusú, felfedezgetéssel haladó elf vagyok, mit ajánlasz? Gazdálkodó személyiséget? Hisz gondolom a klánom irányába kell valamit tennem. Fegyvert termelni, bányászkodni nem érdemes elf-fel. Marad a tekercsírás, kajatermelés...
Az elfnek, de a többi fajnak is szerintem kiváló személyiség a tudós, gazdálkodót nem célszerü játszni mert nem fogsz nagyban termelni ha jól sejtem, kereskedőnek se érdemes lenned. a pénzt bevédeni elég 20bank és megfelelő katonai védelem.

A törpe jó szövik nélkül sebezhető, javaslom az elf, óriás és gnóm fajokat neked. Az ork ugyan jól üt de ha nicns mögötte elég pénz meg egy klán aki ellátja akkornem sokra mész vele.

Szerintem nem feltétlenül kell felfedezgetősben gondolkodni, ütögetni is lehet nyugodtan, azért a fellépési hekitöl a top30-ig nem oylan rettentő erős a mezőny szerintem hogy ha lent ment a játék itt ne menne.
a top 30 oylan 3500-3600hekin kezdődik, tehát ha tudsz szépen 2400hekin lépni akkor egy bő ezrest kell összeütnöd, ami talán 10-15 sikeres ütés.

Ha felléptél hét körig védelem alatt álsz de 24körig nicsn piacod, szóval mielőtt lépsz rendesen nézd át az orid, ijjaz be mert úgy sem fogsz első nap támadni. Nem kell helyet hagyni hogy majd fent veszel bele egységet.

Na hirtelen ennyi jutott eszembe.

Gyulaword (#79796)
Sponsored Links
Old 12-25-2006, 21:00
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Artúr View Post
Sziasztok

Mostanában fogok fellépni az A-ba (asszem elfel). Már egyszer fordultam onnan másik orival szóval nem vagyok tök kezdő csak rég jártam arra és most érdekelne, hogy a 6.1 verzió után mik az esélyei egy 1 fős elf klánnak a topba kerülésre. Leginkább az érdekelne, hogy a több fős klánok mennyire pályáznak a szólóban játszókra? Érdemes e nekik engem ütni?
Előre is köszi a válaszokat.

Artur ha bekapcsolod a prividet, akkor erre válaszolnék neked privátban.

Gyulaword (#79796)
Old 12-25-2006, 21:02
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Szerintem 1 fős elf viszonylag kényelmesen eltamagocsizhat, de tuti fognak támadni. A kisklánok elég gyors tempóban szapulják egymást, szal úgy építs, hogy egy ork bikát is megfogj ha kell A nehezített fedezés 3000 heki fölött se lesz elviselhetetlen, habár nemtom, mert addigra elég magas lesz a fedezési mutatód...
Synk: Erre idéznék neked Reaktortol, remélem pontosan
"Nincs nagy bunker, csak kicsi ágyu" )

Gyulaword (#79796)
Old 12-25-2006, 21:07
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Egyébként szerintem az is nagyon okos ha mielőtt szintet lépsz meg kérsz valaki aki van az A-ban hogy adjon fel egy hirdetést a nevedben, és oylan orit (fajt, személyiséget) viszel fel amire fent szükség van.

Ezt kikerülendő lenne hasznos az 1 és 2 szint közötti átjárható diplomácia.

Gyulaword (#79796)
Old 12-25-2006, 21:20
Bogár Bogár is offline
Member

a törpét ezexerint nem ajánljátok egyszemélyesben?
anno megfogadtam, hogy nem leszek elf a magyarban...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Old 12-25-2006, 21:47
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by csunyabogar View Post
a törpét ezexerint nem ajánljátok egyszemélyesben?
anno megfogadtam, hogy nem leszek elf a magyarban...
Legyél gnóm az jó egyfősben, vagy keress szövit lépés előtt és még lehetsz törpe is a dipóban keresnek többet is.

Gyulaword (#79796)
Old 12-25-2006, 21:53
Bea Baba's Avatar
Bea Baba Bea Baba is offline
Member

Longevity: 95%

Helló nekem egy sztem elég problémás kérdésem lenne igaz még fényévekre vagyok A tól de érdekelne h ha én mondjuk aktiv A s játékos szeretnék lenni, de nem feltétlenül szeretnék nyilt hadakozással foglalkozni, mien fajban/beallitottságban lenne érdemes gondolkodnom engem naon jól leköt a pénz vagy más megtermelése, csak tudjam hogy oszlopos tagja vagyok klánomnak

Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
Old 12-25-2006, 21:57
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Bea Baba View Post
Helló nekem egy sztem elég problémás kérdésem lenne igaz még fényévekre vagyok A tól de érdekelne h ha én mondjuk aktiv A s játékos szeretnék lenni, de nem feltétlenül szeretnék nyilt hadakozással foglalkozni, mien fajban/beallitottságban lenne érdemes gondolkodnom engem naon jól leköt a pénz vagy más megtermelése, csak tudjam hogy oszlopos tagja vagyok klánomnak
Hát pedig valószinüleg kénytelen leszel aktívan hadakozni mert a felfedezés már nagyobb hekin elég drága
De ha igy gondolkodsz lehetsz elf, vagy törpe termelő, de ezekhez egy jó klánt kell találni akikel játszhatsz

Gyulaword (#79796)
Old 12-25-2006, 22:16
Steve Steve is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Bea Baba View Post
Akkor termelgess és piacozgass törpicsekkel, az azért játékos mert bántják rendesen és ha akar ütni is tud Elfet nem ajánlanék, a kajatermelés dögunalom, bár ha infoszerző tolivarira építed alsóbb hekiken azis élménydús

Ajánlani, pfff zöldfülű vagyok még az Aban, ezeket ne vedd szerntírásnak, csak egy kezdő véleményének
Old 12-25-2006, 22:21
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Legyél gnóm az jó egyfősben, vagy keress szövit lépés előtt és még lehetsz törpe is a dipóban keresnek többet is.
VIP nélkül sehová sem vesznek be szerintem...
azért gondoltam a törpére, mivel úgy nem lennének gondok a nyersanyaggal. ha gnóm vagyok, akkor nehéz összeszedni annyi pénzt, amivel be tudom építeni az üres területeket.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules