|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
04-18-2007, 08:12
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Registry/Duci
ha toli akkor sztem ember, én azoktol jobban félek. A félelfeket hamar lezúzzák az óriás varik, egy szöviháborúba az az első. Leviszik a %-ot és onnan a félelf csak egy csendes szemlélődő.
|
Oriás ellen nem kell annyi toli ) akkor be kell rántani pár varit és akkor sok sikert, igaz ehhez tartalék kell.
|
04-19-2007, 12:14
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Sziasztok!
Szerintetek lehetséges hosszútávon félelfel nagy 5.-ben torony és barakk nélkül játszani? Magányos farkasként, csupán varist tolist tartva kicsit éhezve és csak sok körrel fölfele próbálkozva. Mert ha beütik akkor 10% toronnyal is beütik, de a helyükre rakott tolik/varik csak növelék lopási képességét. És szerintem simán tarthat annyi varit, hogy a környékéről csupán tápvarik gömbözhetik sikeresen. A többi meg csak mázli kérdése. (vagy ezt hívják elfnek?)
|
04-19-2007, 12:23
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Atmos
Sziasztok!
Szerintetek lehetséges hosszútávon félelfel nagy 5.-ben torony és barakk nélkül játszani? Magányos farkasként, csupán varist tolist tartva kicsit éhezve és csak sok körrel fölfele próbálkozva. Mert ha beütik akkor 10% toronnyal is beütik, de a helyükre rakott tolik/varik csak növelék lopási képességét. És szerintem simán tarthat annyi varit, hogy a környékéről csupán tápvarik gömbözhetik sikeresen. A többi meg csak mázli kérdése. (vagy ezt hívják elfnek?)
|
Mindent lehet, de ha rajonnek, mire atepulsz, nem marad az orszagodbol semmi :P
04-19-2007, 12:31
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Mindent lehet, de ha rajonnek, mire atepulsz, nem marad az orszagodbol semmi :P
|
Nem átépülésre, hanem szabira gondoltam
|
04-19-2007, 12:40
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Nem átépülésre, hanem szabira gondoltam
|
De arra figyelj, hogyha támadtál, akkor 12 óráig nem enged szabira. ez lehet tolikkal való támadás is. úgyhogy legrosszabb esetben még az átépítés is gyorsabb.
|
04-19-2007, 16:08
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Sziasztok!
|
de azért szerintem nem mindegy, hogy 1-2 avagy 5 sereggel ütnek be egyszerre
|
04-19-2007, 16:13
|
|
Member
|
|
|
|
nekem mondjuk tetszene ha minden félelf torony és barakk nélkül játszana
|
04-19-2007, 21:47
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Sziasztok!
|
5 ben ne élezd ennyire (máshol se), mert rádjön egy hullicsek vakon, és mivel 0% barakk és torony van, annyiszor üt be, ahányszor akar, és hamar búcsút mondhatsz a pénznek-kajának, de eléggé le is tud mészárolni
|
04-19-2007, 22:19
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by skiti
nekem mondjuk tetszene ha minden félelf torony és barakk nélkül játszana
|
még mit nem
akik anélkül játszanak, azok megérdemlik
de azért ne bántsuk szegény kis fél-elfeket
05-10-2007, 00:52
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
Oriás ellen nem kell annyi toli ) akkor be kell rántani pár varit és akkor sok sikert, igaz ehhez tartalék kell.
|
egész pontosan mit jelent, h be kell rántani néhány varit? piacról? és hova rakod? mire fölhúzol nekik templomot fél nap, azalatt nem marad készültséged, és a fele országod
hely nélkül meg hiába van varid, nem hatásos... volt már hogy háromszor annyi varis gömböltem be véletlenül, mer épp pénzt kölött a katipiacon ha nincs neki templom, kb annyit ér mint egy kéz nélküli sírásó...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|