|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-26-2006, 12:54
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Kezdők ide :)
Na üdv az összes kezdő orinak 
Itt segítséget kaphatsz a tapasztaltabbaktól, bátran forduljl hozzánk kérdéseddel, tartsd azt bármilyen hülyeségnek is 
|

01-26-2006, 13:04
|
Banned
|
|
|
|
Szerintem olyanokat például beírhatnátok,hogy hogyan lehet emgtalálni,ha valaki ártózik,lop,vagy ilyesmi,mert sokan szokták ezt kérdezni  ))
főleg tőlem mikor rájövök,hogy kik is ártózták a szövetségeseimet 
|

01-26-2006, 13:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Egyenlőre még gondolkodok, hogy előre miket írjunk ide, mert az sem megoldás, hogy minden egyes kezdőnek megmondjuk, hogy pl.: az 5ik oldalon megtalálja a megoldást a problémájára 
Inkább legyenek naprakész válaszok 
|

01-26-2006, 13:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
Egyenlőre még gondolkodok, hogy előre miket írjunk ide, mert az sem megoldás, hogy minden egyes kezdőnek megmondjuk, hogy pl.: az 5ik oldalon megtalálja a megoldást a problémájára 
Inkább legyenek naprakész válaszok 
|
Sziasztok
egy másik fórumon összeállitottunk egy rövidités szótárt azt itt is lehetne:
pl Hadi az hadseregre rágyurt ország meg ilyenek 
|

01-26-2006, 13:59
|
Banned
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Half
Sziasztok
egy másik fórumon összeállitottunk egy rövidités szótárt azt itt is lehetne:
pl Hadi az hadseregre rágyurt ország meg ilyenek 
|
Szeva half.
Ne oltsd itt a kezdoket.
A kek 2-es csitet meg most se adtad meg.
:PPPPP
Brusz
|

01-26-2006, 14:03
|
Member
|
|
|
|
oltás??
|

04-01-2006, 16:30
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Agit@tor
Quote:
Originally Posted by Gabesz
Szerintem olyanokat például beírhatnátok,hogy hogyan lehet emgtalálni,ha valaki ártózik,lop,vagy ilyesmi,mert sokan szokták ezt kérdezni  ))
főleg tőlem mikor rájövök,hogy kik is ártózták a szövetségeseimet 
|
Üdv halandók!!!
Full kezdő vagyok, és fogalmam sincs hogy lehet rájönni, hogy melyik ori küldött rám ártó varázslatokat, vagy fosztott ki seregével esetleg pusztított nálam!
Azt tudom, ha lopnak akkor a térkapu felderítése varázslattal rá tudok jönni ki az a galád!  Mellesleg MF Félelf vagyok!!! Előre is leköteleztek, ha tudtok segíteni!!
|

04-01-2006, 17:07
|
Guest
|
|
|
|
Agit@tor:
"fosztott ki seregével esetleg pusztított nálam" Ilyenkor minden esetben kiirja az illeto orszag nevet es sorszamat! a pontlistaban pedig meg tudod keresni hogy milyen messze van toled...
Ha informaciot szertnel megtudni rola, akkor azt ket fele kepp teheted meg. Varzslokat kepzel , es a kristalygomb nevu varzslattal megprobalhatod legombozni. Ha sikerul akkor "latod" egy napig (???) asszem a fomenujet.(ha valtozik rajta valami akkor azt nem , csak amikor a varzslatot csinalod az aktualist.)
Tolvajokat kepzel es terkapun te mesz be hozza( megintcsak tobb tolvaj szukseges) es csinalsz Epuletlistat, szovetsegeseit felderitheted ha vannak neki, es a kintlevo seregeit is megnezheted.
A legjobb persze a kettot osszekombinalni. Kristalygomb, ep lista, ha szovis akkor szovifelderites, es kintlevo katonak...
Persze ha latod hogy van 10 barakja , es hulla , 400 elittel akkor folosleges a kintlevo sereg , tehat mindig gondold at hogy milye lehet...
az artokat mar nehezebb felderiteni bar van ra par trukk...
Az egyik hogy lemented a pontlistad, a legjobb ha orankent tudod ezt csinalni, es amikor kapod az artot akkor megnzed hogy kinek valtozott a hirneve. Amikor jon az arto azt kiirja hogy hany korrol jott, tehat tudod hogy hol kell nezelodni. A sugo menupontnal a hirnevek almenupont alatt reszletesen megtalalod hogy egy varzslat, toliakcio mennyi hirnevpont valtozosat eredmenyez, ill. egy katonai akcio.
Amit tudsz tenni ezek ellen: csinalj sok varit, sok tolit, soksereget... 
|

04-01-2006, 17:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Mike zoostorm
Agit@tor:
Amit tudsz tenni ezek ellen: csinalj sok varit, sok tolit, soksereget... 
|
Vagy sereget, sereget, sereget... 
Amúgy a "sok" jelző közelítőleg (azokban a csoportokban ahol én játszom az én szememben):
toliból, variból: 30% kocsma
seregből 50% barakk
Tehát nem tudsz mindenből "sokat" csinálni, de tudhatod hogy mire számíthatsz kb 

08-14-2006, 10:49
|
Guest
|
|
|
|
Szia aki válaszol
Ha varázslóval tolvajt mérgezek rá tud-e jönni a másik ország, hogy ki volt?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|