|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: egyet értesz-e azzal hogy az országnevet meg lehessen változtatni részben vagy egészé
|
semmiképpen
|

|
12 |
12.00% |
részben, példálul a helyesírás kijavításáig
|

|
41 |
41.00% |
a teljes név megváltoztatható legyen
|

|
48 |
48.00% |
nem érdekel
|

|
4 |
4.00% |

03-03-2007, 19:08
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Viz
Értem, de mondjuk jobb ha jelezve van, én például meglepődnék ha a saját pontlistámba egyszer csak bekerülne egy "olyan ori ami elvileg nem is volt ott"
|
erre 1xü a megoldás. ott van a jegyzetek menüpont. kijelölöd a saját pontlistád, másolás, aztán benyomod a jegyzetekhez, utánna mentés. nem tudom mit kell állandóan agyon variálni. csodálom, hogy sorszám licitkor nem voltak ilyesféle "változásmegjelőlősizék". hiába no. furcsa nép a magyar...
|

03-03-2007, 19:11
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Savaria
erre 1xü a megoldás. ott van a jegyzetek menüpont. kijelölöd a saját pontlistád, másolás, aztán benyomod a jegyzetekhez, utánna mentés. nem tudom mit kell állandóan agyon variálni. csodálom, hogy sorszám licitkor nem voltak ilyesféle "változásmegjelőlősizék". hiába no. furcsa nép a magyar...
|
Ne bántsad a magyarokat  A névvátoztatós-lista sokkal egyszrűbb szerintem mint a "mindeki mentse le a saját pontlistát a jegyzetekbe" - módszer.
Azért amit mondtam azt sem taltom olyan húdebonyolultnak 
|

03-03-2007, 19:12
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Savaria
|
Azért szerintem kell egy ilyen lista, én például, ha ránézek egy ori nevére, akkor nagy eséllyel meg tudom mondani, hogy volt-e már vele dolgom. A sorszámával nem ez a helyzet.
Szóval egy lista szerintem senkit nem zavarna, ha már Ati úgyis betervezte.
|

03-03-2007, 19:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Teljesen feleslegesnek tartom. Bőven elég egy lista, hogy ki milyen névre változtatott, és annyi. Ha valakit furcsának találsz, megnézed.
|
a címlapra gondolod?
|

03-03-2007, 19:20
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by skiti
a címlapra gondolod?
|
Címlapra teljesen felesleges, de ide a fórumra pl be lehet tenni. Ezt címlapról eléri bárki, akit érdekel.
|

03-03-2007, 23:29
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm? Semmi jelet nem kell észbentartani, ha az ország sorszámát megjegyzed, márpedig azt megjegyzed, mert az alapján hivatkozol rá, akkor továbbra is tökéletesen be tudod azonosítani.
|
Lehet te mint programozó így működsz, én a neveket jegyzem meg, és évek múlva is emlékszem rá. Ráadásul sorszámot karácsonykor lehet változtatni, szal
így lehetővé válna egy ori úgymond teljes eltüntetése.
|

03-04-2007, 07:27
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Viz
100 a 300ból? Ilyen mennyiségű ori egyrészt nem lesz, másrészt a 90%a valószínűleg el lesz vetve, szóval nem kell izgassad magad miatta 
Szerintem, lehet túl sokat kívánok, de 2 jelet megkülönböztetni nem olyan nehéz dolog, nekem megy legalábbis. Amelyik orival meg nincs dolgod, annak a névváltoztatása valószínűleg nem fog különösebben befolyásolni a játékban, nem mindegy hogy józsika 33 orija van 200 hellyel alattad vagy béluka vidám birodalma?
De igen!
Akkor meg miről beszélünk?
Ami meg azt illeti, mivel erre 1 hónap lenne, és az orik neve valószínűleg egyszerre lenne megváltoztatva a hónap végén ( szerintem ez a legpraktikusabb ) így ilyen szempontból sem lenne túl zavaró, ha esetleg számodra gondot okozna megjegyezni két jelet. Ilyen esetben 1 hónapig egy jelet kell észben tarts majd egy másikat. Ha ez is gondot okoz, akkor nem tudok mit tanácsolni 
És megkérnélek hogy ne kössél bele mindenbe amit mondok, csak ha tényleg zavar 
|
nem kötök bele mindenbe amit mondasz csak szólok ha valamivel nem értek egyet, de a lista az tetszik! 
|

03-04-2007, 08:11
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by csukja
... akkor lessz nagyjából 50 olyan ori aminek a neve mellet x lessz, és lessz 50 olyan akinek y lessz mellette, akkor megin ott vagyunk hogy nem lehet tudni hogy ki-ki. 
|
Lessz, egy esssz 
A szemem is belefájdult. 
|

03-04-2007, 09:19
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Lessz, egy esssz 
A szemem is belefájdult. 
|
Ki mondta hogy tudok helyesen írni? 
|

03-04-2007, 13:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csukja
Ki mondta hogy tudok helyesen írni? 
|
:S Legalább magyar vagy ? 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|