|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

02-02-2006, 10:50
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
hát attól függ ki... én pl nem toroltam meg a tekilopást, de alattam jön fel egy hadi meg egy elf.... majd ők....
a megtorlás általában úgy néz ki hogy leszeddik az összes tolidat varidat, tekidet katonai morálod és az összes hadis aki elér annyi sereggel amit elbír leviszi a katonai morálod annyira hogy az egész 2 körre lévő klántagság le tudjön az összes lehetséges seregével verni földre egy kör alatt... ezért kell ügyesen menni...
megnyugtatásul: nem mindenki ennyire elvetemült, meg nem kell ennyire felpiszkálni az ellenfeled 
|
Ezt a mesét Te megcsinálod egy fullos elfel szemben is, akinél nincs tanya, s még lehet a szuper tolisod se fér be hozzá?
Amúgy meg mind1 messziről jött ember azt mesél amit akar  Meg az is béna, aki benthagyja neked a tekijét...
Kezdőknek az 1/A-ba kitartás kell, és biza itt már nem elég a napi 1-2 belépés.
Amit már írtak, oda a pénz kell de nagyon sok.
Tolis/varis orikat meg felejtsétek el. Max egy elf legyen akinél kicsit több a tolvaj. sok sikert a kezdőknek, ne adjátok fel.
|

02-02-2006, 11:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Mephisto
Ezt a mesét Te megcsinálod egy fullos elfel szemben is, akinél nincs tanya, s még lehet a szuper tolisod se fér be hozzá?
|
Ki mondta hogy egy ország nem épülhet át egy verekedéshez?..... maradi gondolkodásmód, ha azt hiszed egy éjjeli szétszedéhez nem épít fel valaki 60% kocsmát, lezúzza a lopóst, a másik 60% templommal aztán visszeépülnek...
Ennyit erről. az a kérdés mennyire akarnak szétszedni. ha nagyon, akkor szét is szednek... és mindenkihez be lehet férni valamivel, nem lehetsz jó mindenben... ha nem fér be ennyi tolival valaki akkor varira és seregre sebezhető... szóval óvatosan az ilyen kijelentésekkel.
|

02-02-2006, 11:07
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
hát attól függ ki... én pl nem toroltam meg a tekilopást, de alattam jön fel egy hadi meg egy elf.... majd ők....
a megtorlás általában úgy néz ki hogy leszeddik az összes tolidat varidat, tekidet katonai morálod és az összes hadis aki elér annyi sereggel amit elbír leviszi a katonai morálod annyira hogy az egész 2 körre lévő klántagság le tudjön az összes lehetséges seregével verni földre egy kör alatt... ezért kell ügyesen menni...
megnyugtatásul: nem mindenki ennyire elvetemült, meg nem kell ennyire felpiszkálni az ellenfeled 
|
uff, azért most egy kicsit megijesztettél 

02-02-2006, 11:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Nikol
uff, azért most egy kicsit megijesztettél 
|
ne aggódj... nem mindegy hogy cicát, vagy oroszlánt bosszantasz fel, de általában az ember tudja kit bosszant fel...  az hogy ki mennyire elvetemült az láttszik.
Mephisto pl úgy tűnik számomra hogy abban a hitben él, hogy az épület lista nem építhető át 9 órán belül a célnak megfelelőre... 
|

02-02-2006, 11:18
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
ne aggódj... nem mindegy hogy cicát, vagy oroszlánt bosszantasz fel, de általában az ember tudja kit bosszant fel...  az hogy ki mennyire elvetemült az láttszik.
Mephisto pl úgy tűnik számomra hogy abban a hitben él, hogy az épület lista nem építhető át 9 órán belül a célnak megfelelőre... 
|
Az oroszlánok izgalmasabbak...
Szeretem a hadis orimat is, úgyhogy nem lesz gond átépülni  bár az tény hogy sokkal jobb, illetve könnyebb tolival nagy pénzt összeszedni.
Hamár pénz, akkor kb mennyi pénzzel érdemes fellépni?

02-02-2006, 11:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Szeretem a hadis orimat is, úgyhogy nem lesz gond átépülni  bár az tény hogy sokkal jobb, illetve könnyebb tolival nagy pénzt összeszedni.
|
nincs felső határa... igazából a klánon múlik, ha meglévő nagyob klánba mész ahol van törpe akkor semmivel is mehetsz, ha új klánt alapítasz akkor pár MRD nem árt....
|

02-02-2006, 11:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Nikol: Nagyon egyszerü a válasz, 4,25milliárd arannyal érdemes fellépni, ennél többet nem tárolhatsz az oridban, de lehene az se volna baj ha 20-25milliárdal lépnél
Gyula
|

02-02-2006, 11:29
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
nincs felső határa... igazából a klánon múlik, ha meglévő nagyob klánba mész ahol van törpe akkor semmivel is mehetsz, ha új klánt alapítasz akkor pár MRD nem árt....
|
szerintem nem akarok még új klánt alapítani 

02-02-2006, 11:31
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Nikol: Nagyon egyszerü a válasz, 4,25milliárd arannyal érdemes fellépni, ennél többet nem tárolhatsz az oridban, de lehene az se volna baj ha 20-25milliárdal lépnél 
Gyula
|
 ennyi aranyat még nem láttam egyben, de mostmár nagyon szeretnék 

02-02-2006, 11:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Senki, ha egy pénzes klánba mész ot sem sértődnek meg ha viszed a max pénzt, meg jól jöhet az akkor is ha restartolnod kell, vagy másik klánba mész, akármi is történhet. És nem megyünk üres orival az A-ba, az én egyik szövim megcsinálta h 9k lóval fellépett mert a 2-ben az elég volt a csopi tetjén 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|