|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

10-22-2007, 23:52
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
Ha 1v1 harcról van szó, azért én nem fogadnék ennyire magabiztosan a felesre, inkább a döntetlenre voksolnék. Gee, azt azért megnézném hogy egy élezett elfet (30% körüli kocsmával) hol lop át egy feles napi 56x. A kevéssel gyengébb tolierő mellett az elf vagy variban, vagy hadiban még erősebb is lehet.
|
Én megnézném azt az elfet aki 30% kocsmával még leártja a felest... Mert ha a feles viszont befér varikkal, akkor nagyon hamar nagyon csúnya vége lesz a menetnek 
Azt ugye nem kell bizonygatni, hogy az elf 30% kocsmája elég jó védelmet ad, de a felest messze nem lopja át vele.

10-23-2007, 00:06
|
Member
|
|
|
|
Nem tudom... itt felmerültek olyanok, hogy miközben az elf lent tartja a készültségét a felesnek, addig ő maga átépít, átképez, stb... ez tök elzárva mindentől és mindenkitől még működhet is, de a játékban ez vajon mennyire járható?
Mármint... az nem fogja a környezet figyelmét elkerülni, hogy az elf hírneve folyamatosan adott irányba változik, hogy folyamatosan alacsonyan lehet a készültsége, stb. Mi a garancia arra, hogy amíg rákészül arra, hogy a felest beveri, nem előzi meg őt valaki? Ez nekem kicsit kamikáze akciónak tűnik...
Másrészről ha a felesnek ezalatt akár csak egyszer is felmegy a készültsége az elfnek annyi...
Az elf varikkal nem tud kezdeni semmit, amíg lent tartja a készültséget, max sereggel, feltéve hogy nem szúrják ki egy gyengébb pillanatában.
Ha az elf 30% kocsmát tart akkor viszont nem képes lent tartani az fél-elf készültségét, szóval én még mindig azt mondom a fél-elfnek több sansza van a jelenlegi elffel szemben. Engem nem sikerült meggyőzni eddig az ellenkezőjéről.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Last edited by Cassandra; 10-23-2007 at 17:09..
|

10-23-2007, 00:29
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Nem tudom... itt felmerültek olyanok, hogy miközben az elf lent tartja a morálját a felesnek, addig ő maga átépít, átképez, stb... ez tök elzárva mindentől és mindenkitől még működhet is, de a játékban ez vajon mennyire járható?
Mármint... az nem fogja a környezet figyelmét elkerülni, hogy az elf hírneve folyamatosan adott irányba változik, hogy folyamatosan alacsonyan lehet a készültsége, stb. Mi a garancia arra, hogy amíg rákészül arra, hogy a felest beveri, nem előzi meg őt valaki? Ez nekem kicsit kamikáze akciónak tűnik...
Másrészről ha a felesnek ezalatt akár csak egyszer is felmegy a készültsége az elfnek annyi...
Az elf varikkal nem tud kezdeni semmit, amíg lent tartja a készültséget, max sereggel, feltéve hogy nem szúrják ki egy gyengébb pillanatában.
Ha az elf 30% kocsmát tart akkor viszont nem képes lent tartani az fél-elf morálját, szóval én még mindig azt mondom a fél-elfnek több sansza van a jelenlegi elffel szemben. Engem nem sikerült meggyőzni eddig az ellenkezőjéről.
|
A kiemelt részt nem értem!
Szerintem amúgy az is számít ki melyikkel van.
Tehát tudjuk,hogy Gee nagyon aktívan gépezik ezért tovább nő az esélye!
Tuti a feles nyer 
|

10-23-2007, 00:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
A kiemelt részt nem értem!
Szerintem amúgy az is számít ki melyikkel van.
Tehát tudjuk,hogy Gee nagyon aktívan gépezik ezért tovább nő az esélye!
Tuti a feles nyer 
|
Bocs már kicsit fáradt vagyok... "készültségét" akart lenni... javítom is. Köszi.
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

10-23-2007, 00:57
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Bocs már kicsit fáradt vagyok... "készültségét" akart lenni... javítom is. Köszi.
|
Én meg azt akartam olvasni,de azt hittem megártott nekem a szesz 
pedig nem is ittam sokat.
Szóval készültség 
|

10-23-2007, 01:01
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Én meg azt akartam olvasni,de azt hittem megártott nekem a szesz 
pedig nem is ittam sokat.
Szóval készültség 
|
Késöbb már én is azt írtam, ott valahogy megkavarodtam úgy látszik.
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

10-23-2007, 16:53
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Késöbb már én is azt írtam, ott valahogy megkavarodtam úgy látszik.
|
Quote:
...
Ha az elf 30% kocsmát tart akkor viszont nem képes lent tartani az fél-elf morálját, szóval én még mindig azt mondom a fél-elfnek több sansza van a jelenlegi elffel szemben. Engem nem sikerült meggyőzni eddig az ellenkezőjéről.
|
úgy látom nem csak ott  
|

10-23-2007, 17:11
|
Member
|
|
|
|
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

10-23-2007, 19:07
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
áhh, dehogy 
|

10-24-2007, 00:43
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Én megnézném azt az elfet aki 30% kocsmával még leártja a felest... Mert ha a feles viszont befér varikkal, akkor nagyon hamar nagyon csúnya vége lesz a menetnek 
Azt ugye nem kell bizonygatni, hogy az elf 30% kocsmája elég jó védelmet ad, de a felest messze nem lopja át vele.
|
Átlopásról nem is beszéltem, azt írtam hogy döntetlenre voksolok 1 az 1 elleni harcban. A védelmi bónuszok miatt ki lehet hozni olyan elfet, amit nem lop át a feles, és varikkal sem fér be, vagy éppen befér 2-3 akcióra full készülivel, de akkor már nem zárom ki, hogy seregcserével az elf nem tudja megpiszkálni.
Az elfet így képzelem el:
19% ház
6% raki
10% torony
10% barakk
25% templom
30% kocsma.
Ha éheztetek is akkor 5körös. Hadi ellenlépés esetén torony és esetleg raki helyére is barakk, vagy ugyanezekből átmenetileg lehet kocsmát/templomot élezni helyzetfüggően. (lassúzom, tehát kivitelezhető a körönkénti etetés).
Vélemény? Nem tartom magam vérprofinak szóval jöhet nyugodtan az építő jellegű kritika!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|