|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-12-2007, 13:03
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Szerintem azért van a vipesekkel különbség,mert ők fizetnek és aki fizet azt nem távolítják el és ez érthető 
|
Itt nagyjából össze van foglalva a lényeg. A Hódító egy játék. Nem vérre megy. Jogilag természetesen törölni lehetne VIP országokat is, azonban nem célunk senkit felbosszantani, vagy a játékkedvét elvenni. Gondolj bele, hogy valaki vált egy éves VIP tagságot, majd rá egy hétre törölve van. Igencsak bosszantó lenne.
Ezzel szemben a jelenlegi szabályozás szerint törlés helyett kap egy egy hetes kitiltást, ami -- ahogy a témaindítóból is látszik -- nem kevés, valamint többet nem fog tudni kommunikálni másokkal sem magánüzenetben, sem a fórumon. (Meglevő szövetségeseivel a szövetségi fórumon továbbra is tud, ott a szövetség közösen eldönti, hogy ők ezt a stílust elfogadják, vagy sem.)
Ezzel elértük, hogy másokkal többet nem kommunikál (lásd törlés), viszont játszhat tovább.
Úgy érzem, hogy ez a megoldás nagyon humánus, senki érdekeit nem sérti.
Még ha valaki csaláson van kapva, ő is folytathatja a játékot, igaz más körülmények között. Sok más helyen ilyenkor minden meglevő előfizetésed ellenére törlésre kerülsz.
Ezek fényében végképp úgy érzem, hogy minden esetben a legbarátibb megoldást alkalmazzuk, ami mindenki céljaival összeegyeztethető kell, hogy legyen.
|

10-12-2007, 13:05
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
büntetés jogos , de az arányokkal van baj. Vonják meg a levél irás jogát .
Vagy tiltsák ki pár körre .
|
ez nem vagy-vagy kérdése....
a kitiltásoknál van egy olyan szabály, hogy aki 168 körre kap kitiltást, attól automatikusan megvonják az írásjogot...ez a kettő összekapcsolódik, nincs vagy...
de ugyanígy vissza...ha írásjogot vonnak, akkor 168 kör kitiltás....
ez egy büntetés...

10-12-2007, 13:05
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Ha megveszem a vonatbérletet, elvárom, hogy utazhassak, de miután szétvertem a vonat berendezését, vagy elküldtem a bánatba a kalauzt, nem várom el, hogy csak azért, mert bérletes vagyok, engedjen el 5 ezer forint büntetéssel(hasraütéssel jött ki az összeg).
|
Szerintrem azért, mert szétverted a vonatot, még nem fogják a bérletedet elvenni. Persze lehet, hogy tévedek, még sose próbáltam, és nem is áll szándékomban. 
|

10-12-2007, 13:07
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
nem kicsit rossz példa 
nagyon rossz példa  nem tudom te hova jársz/jártál suliba, nálunk nem volt szokás lefizetni a tanárt 
|
Ez csak példa volt én soha nem láttam még lefizetést és nem is csináltam 
A lényeg,hogy aki egy bizonyos szolgáltatásért fizet azt nem lehet úgy büntetni ,mint aki nem fizet 
|

10-12-2007, 13:07
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Amúgy majdnem ugyanarról beszélünk mindannyian, csak kicsit egymás mellé.  Webesc leírta a lényeget. Attól, hogy valaki VIP, még nem lesz immunis a büntetésekkel szemben és ha büntetik, ne az legyen az első mentőöve, hogy "dehát én vip vagyok kérem szépen!". 
|

10-12-2007, 13:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ez csak példa volt én soha nem láttam még lefizetést és nem is csináltam 
A lényeg,hogy aki egy bizonyos szolgáltatásért fizet azt nem lehet úgy büntetni ,mint aki nem fizet 
|
hogyne lehetne már...sőtt, még jobban is 
de ez egy játék, ne az életből hozzunk példákat...

|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintrem azért, mert szétverted a vonatot, még nem fogják a bérletedet elvenni. Persze lehet, hogy tévedek, még sose próbáltam, és nem is áll szándékomban. 
|
Egyszer belekerülsz egy rossz társaságba és akkor megtudod milyen a vonatszétverés! 
|

|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
büntetés jogos , de az arányokkal van baj. Vonják meg a levél irás jogát .
Vagy tiltsák ki pár körre .
|
Zsáni elöttem leírta,hogy miért annyi az annyi.
De ha nem is így lenne akkor is SÚLYA kell legyen a büntetésnek.
Akkor éri el a célját.Egy 5 körös tiltás nem biztos,hogy visszatart
v.kit....
|

10-12-2007, 13:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by webesc
De ha nem is így lenne akkor is SÚLYA kell legyen a büntetésnek.
Akkor éri el a célját.Egy 5 körös tiltás nem biztos,hogy visszatart
v.kit....
|
így igaz...és ahogy Ati szokta mondani, nem a szabályokat, vagy a helyességüket kell vitatni, hanem elfogadni, vagy nem, és akkor.....

10-12-2007, 13:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Tudok egy jobb példát.
Két diák dolgozatot ír és mindkettő puskázik(csal) ekkor a tanár csak az egyik diákot bünteti meg,mert a másik az óra előtt adott a tanárnak pénzt.
Kicsit rossz példa,de remélem érthető 
|
Érthető , nem rosz példa , bár nem tudom mivel foglalkozol , de szolnom kell sajnos ez az élet , ha pénzed van töbmindent negtehetsz , sajnos nekem nincs
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|