|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

04-22-2007, 18:17
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
2 bánya esetén már 8% is elég a képlet szerint...

04-22-2007, 18:34
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Segítség.  Totál offtopic, ennek légyszi nyissatok külön témát, ha fejtegetni akarjátok. Köszi.
(Round egyébként nemigen van használva, hiszen az felfele is kerekíthet. Valahol rémlik, hogy mintha lenne, de alapvetően minden int, vagyis lefele kerekítés.)
|

04-22-2007, 18:36
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Segítség.  Totál offtopic, ennek légyszi nyissatok külön témát, ha fejtegetni akarjátok. Köszi.
(Round egyébként nemigen van használva, hiszen az felfele is kerekíthet. Valahol rémlik, hogy mintha lenne, de alapvetően minden int, vagyis lefele kerekítés.)
|
És nem lehetne csak egyszer egész részt venni, a végén? Mert így eléggé csalóka a dolog.
Nekem az iskolában mindig azt tanították, hogy a lehető legkevesebbet kell kerekíteni 
|

04-22-2007, 20:42
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szemes224
Waphoz kapcsolódó hiba, talán csak egyedi, de nálam állandó...
Vari ill toli akcióknál ha ugyanazt az akciót ismételném, akkor nem csinál semmit, ill az előző akció eredményét mutatja.
Minden alkalommal ki kell lépnem a főmenübe,és előlről kezdeni.
|
Ha van a telódon "oldal újratöltése" menü valahol, akkor azt tedd és megismétli ugyanazt az akciót. (nokia 6680: opciók/navigációs beállítások/oldal újratöltése)
|

04-22-2007, 20:51
|
Junior Member
|
|
|
|
Egy hiba és egy kis kozmetika volna egyébként:
hiba: szövi felbontásnál jártam úgy, hogy azzal a szövimmel, akivel bontottam, nem láttam az események menüben (a hadi eseményeknél) az eseményeit (h összesen mennyit foglalt), holott a "szövetség fontos eseményi" alatt a katonai akciói zölddel ott figyeltek (a részletes adatok (3 barakk, 10 kocsma, stb).
kozmetika:
1/A-ban a 1-3 személyes klánoknál a klán ki van egészítve kis kötőjelekkel 4 személyes klánig. ez gondolom az alsóbb szintekről maradt benne. nem zavaró, de minek ír ki egy személyes klánnál 3 kötőjelet.
egyik sem volt olyan hiba, h a supportot terheltem volna vele, de ha már így kérdezted... 
Last edited by bpeet; 04-22-2007 at 20:53..
|

04-22-2007, 20:58
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bpeet
egyik sem volt olyan hiba, h a supportot terheltem volna vele, de ha már így kérdezted... 
|
Köszi a jelzéseket. Most ilyen szőrszálhasogatós kedvem van, mielőtt továbbmennék (nagyobb adag következik majd), úgyhogy ezek felírva, és sztem ezek is javítva lesznek a napokban. 
|

04-23-2007, 11:02
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Még mindig valami gond van a törpik házatáján, a súgó nincs összhangban a valósággal.
"a varázslók 25%-kal gyengébbek" elvben, viszont a valóságban, ha egy törpe gömböz egy törpét, akkor ahhoz 33%-kal több varierővel kell rendelkeznie, hogy sikerüljön, mert a véő nem kapja meg a maluszt. (Lehet, hogy más esetekben sem, nekem ez szúrt szemet vip hv-n).
Ha a hv-re gondolok, akkor az lenne a jobb, ha a törpe védő is megkapná a maluszt. (Mivel így az egymáshoz közel lévő orik nem tudják ütni egymást a tornyos íjak miatt, varázsolni sem a 4/3-os "szabály" miatt, innentől kezdve hiába van eleve több varija a másodiknak, az elsőt nem tudja megfogni, csak ha nagyon sokáig varázslót gyilkol)
Viszont a normál játékban lévő törpék gondolom jobban örülnének, ha a súgó pontosan fejezné ki végre a valóságot.
Ezt a dolgot mindenképp javításra ajánlom.
|

04-23-2007, 14:06
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bpeet
|
Mindkét kozmetikázás fent. 
|

04-23-2007, 16:11
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Esztétikai elírás.
Ha kiválasztok egy orit 1/A-ból, és rámegyek a szövetség felmérésére, akkor azt írja ki, hogy "NINCS ILYEN ORSZÁG!", nem azt kellene kiírni, hogy "NINCS ILYEN SZÖVETSÉG!"?
|

04-23-2007, 21:12
|
Junior Member
|
|
|
|
most jött ki egy hiba, ha embert lopok, nem csinál semmit a készülicsökkentésemen kívül, eredményt sem ír...
Ati oriszám priviben megy.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|