|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

05-22-2006, 10:16
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Több orihoz 1x-re belépni
Sziasztok!
Már egy jó ideje hódítózok, de még egyszerre nem volt több orim. A kérdés az lenne, h be lehet-e lépni egyszerre több saját országhoz is, vagy csak külön külön? Ja és ha nem lehet akkor miért nem?
Előre is kösz a válaszokat!!!
|

05-22-2006, 10:34
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by DearCody
Sziasztok!
Már egy jó ideje hódítózok, de még egyszerre nem volt több orim. A kérdés az lenne, h be lehet-e lépni egyszerre több saját országhoz is, vagy csak külön külön? Ja és ha nem lehet akkor miért nem?
Előre is kösz a válaszokat!!!
|
Amennyiben szabályosan tartod őket, azaz rendesen összekötve és figyelemben tartva, hogy az 5. szinteken összesen 1 orid lehet csak (anarchot kivéve), akkor igen, bent lehetsz ugyanúgy több oridban, mint ahogy belépsz egybe (egymás után lépkedsz be, vagy több ablakban, ez rád van bízva, ha szabályosan játszol)...
És születnek emberek.
|

05-22-2006, 10:41
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Amennyiben szabályosan tartod őket, azaz rendesen összekötve és figyelemben tartva, hogy az 5. szinteken összesen 1 orid lehet csak (anarchot kivéve), akkor igen, bent lehetsz ugyanúgy több oridban, mint ahogy belépsz egybe (egymás után lépkedsz be, vagy több ablakban, ez rád van bízva, ha szabályosan játszol)...
|
Természetesen a szabályosság nálam is egyértelmű volt! Köszönöm a választ!
|

05-22-2006, 14:31
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
|
Én azt vettem észre, ha több orival lépek be a hódba, vagy az angol hódba, akkor azok egy idő után összekeverednek... Mármint ugyanazt az orit hozza mind2 ablak...
Erről nincs valami tapasztalatotok?
|

05-22-2006, 14:33
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Én azt vettem észre, ha több orival lépek be a hódba, vagy az angol hódba, akkor azok egy idő után összekeverednek... Mármint ugyanazt az orit hozza mind2 ablak...
Erről nincs valami tapasztalatotok?
|
Külön böngészőt kell neki indítani. Nem új ablak, és belépni, hanem böngésző újra elindít, és úgy belép.
A kettő teljesen egyformán fog kinézni, ugyanúgy fogja az XP összecsoportodsítani is az ablakokat, mégis teljesen más a működésük.
Hogy miért... Azt a Microsoft-tól kérdezd. 
|

05-22-2006, 14:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Külön böngészőt kell neki indítani. Nem új ablak, és belépni, hanem böngésző újra elindít, és úgy belép.
A kettő teljesen egyformán fog kinézni, ugyanúgy fogja az XP összecsoportodsítani is az ablakokat, mégis teljesen más a működésük.
Hogy miért... Azt a Microsoft-tól kérdezd. 
|
Nah, mingyááá lecsekkolom :d
|

05-22-2006, 14:38
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Interet Explorer-nél nem keveri össze Mozilla-nal, Operanal stb.. összekeveri 
|

05-22-2006, 14:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Milán™
Interet Explorer-nél nem keveri össze Mozilla-nal, Operanal stb.. összekeveri 
|
Lehet én a múltkor Mozilla-val próbáltam... 
Nah, mind1, most úgy néz ki echte microsoftos iexplorerrel megy 
Microsoft rlz 
|

05-22-2006, 15:31
|
Member
|
|
|
|
én netcaptorral netezek, és ez nem engedi hogy több captor menjen, csak új ablakot lehet benne nyitni... az országaim miatt inkább feltettem 4 különböző böngészőt 

05-22-2006, 15:33
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
én netcaptorral netezek, és ez nem engedi hogy több captor menjen, csak új ablakot lehet benne nyitni... az országaim miatt inkább feltettem 4 különbözõ böngészõt 
|
A kevésbé "elvetemülteknek"  az IE megteszi, abban lehet egyszerre több ország nyitva. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|