|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

05-23-2006, 10:30
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Abban nem vagyok biztos hogy te alulrol mesz.
Tudom sarkitott a helyzet de ha 80 % barakk kell ahhoz hogy egy tornyos klánt biztosan beuss.Es ő neki meg abban a körben van modja visszamenni rad akkor elleg neki egy joval kisebb sereg + sokkal több lebontasra varo epulete marad.Igaz a tamdonak marad meg 1 frissitese de hat a vedo ha nem biz semmit a veletlenre es drasztikusan lebont akkor o marad alul...
De ami most van az biztosan nem jo, mert igy aztan a vedio tok eselytelen...De a lo masik oldalara se szabad atesni
|

05-23-2006, 11:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by GOD
AÚÚ figyi!
Amit te mondassz a piacról való vásárlásról, csak annyit tennék hozzá. Én 3k-n elf voltam még tavaly, úgy mentem fel 7.6k-ig, hogy a piacra nem mentem ki, csak akkor amikor földet hoztam, esetleg vettem párezer lovat amikor bejöttek az épületek... 250k pacim volt bent, fent volt a specvari, nem látott be senki. Minden este tudtam volna ütni. Itt hogy veszik észre hogy támadni akarok?  csak bontottam amennyit kellett, odaálltam és paff...
Bár lehet hogy mázlisorozatom volt...  de 25-ször egymás után??? 
Mindent összevetve ez egyeseknek nagyon egyszerű,hangulatos, másoknak eszméletlenül összetett és nehéz játék azoknak akik komolyan játszanak... Pl: te megcsinálnád, hogy ha sokat szogatnak restartolsz és élőhalottként szórakozásból addig ütöd az ellent mig el nem fogy a delikvens serege? Elég komolyan tönkre lehet verni igy egy orit, gondolj bele :-) Mindez nem kerül semmibe. 2 körönként támadsz, nem fontos hogy beér-e vagy sem, igyis ugyis döglik az ellenfél serege :-) mig a tied nem :-) Őt már lehet hogy idegesiti pár nap múlva a dolog...
ez csak egy lökött példa arra, hogy odafent mennyire komolyan megy az egész és talán ez mennyire ,,rossz,,
|
Hát először is kezdjük azzal, hogy másfél éve biza ingencsak más volt a játék mint most és ha akarod beszélhetünk arról, hogy mit meg hogy lehetett megcsinálni másfél éve, de eszméletlenül nem ide tartozik...  Ahogy Monró is írta, nem véletlenül lett kiszedve (amúgy 250e paci manapság még 4-5e hekin is kevés ha be akarnál ütni valakit még egyéniben is, nemhogy 7e heki körül, szóval póróbáld meg újra a mostani rendszerben) annó és én továbbra is az ellen lennék, hogy visszakerüljön a nagy orival egyfős klánban üssük a sok butust, aki össze mert állni 10 fős klánban...
Atis, abban teljesen egyet értek veled, hogy a sunyi támadásokat nem támogatod, mert azokat én sem, de a mostani rendszer ugyibár pontosan ez van támogatva, mert a játékosok nagyon nagy része éjjel alszik és nem azt nézi, hogy az a klán ami eddig 3 körre volt, éppen 2 körre van e tőle hajnal 2-kor... ráadásul ha valaki eleve 2 körre volt eddig is és az támad, majd bont le, akkor mint azt már sokszor elragoztam símán visszakísérhetetlen most...
Chris egyébként tuti arra gondolt a javaslatában, hogy ki lehetne próbálni, hogy a felvetett ötletek tesztszinten mennyire működnek, mert nagyon sok a HA mindegyik felvetésben...
És születnek emberek.
|

05-23-2006, 11:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ez a gond látod, hogy azt sem tudod mi a javaslat és nekiállsz okoskodni...
3 körönként EGYSZER!!! lehet frissíteni! ÉS!
10 percenként 1x az egész csopiban!
Ez volt a javaslat.
|
azt hizsem nem olvaol elég figyelmesen
az eredeti javaslat volt ez, azóta elment a téma Arwyl javaslata felé, ami az, hogy körönként 1x frissítheted csak a saját klánodnak a pontjait
|

05-23-2006, 11:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Minden mondatoddal a védők esélyeit vennéd el. Se visszatámadás, se toronybónusz... picit sok ez így együtt. Én legalább leírtam,hogy a gomb is akkor jó 5let ha egyidejüleg erősödik a támadás.
|
idézek neked az egyik eslő hozzászólásomból:
Quote:
Originally Posted by wand
DE én így is csak akkor támogatom, hogyha a klánvédelemből kikerül a toronybónusz.
|
|

05-23-2006, 12:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
azt hizsem nem olvaol elég figyelmesen
az eredeti javaslat volt ez, azóta elment a téma Arwyl javaslata felé, ami az, hogy körönként 1x frissítheted csak a saját klánodnak a pontjait
|
Arwyl legutolsó javaslatában keresztezte a Monró által javasolt 1frissítés/3kör-t...
Olvass figyelmesebben! :P
|

05-23-2006, 12:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Alba.
Nem csak ugy lehet támadni, hogy eleve elhasználod a firssítési lehetőségedet!
Sőt... ugy nem is érdemes,mert a "sunyulás" kétélű fegyver... Ha megmarad a frissítésed akkor megint az üt alulról aki jobban taktikázik. Nekem tutira menne az alulról ütés erre mérget vehetsz  Korábban levezettem pontról pontra.
|
ez így nem igaz, ha nem az ucsó pillanatban állsz oda, hanem normál kötrváltásnál, esetleg ahogy már írtad pl 500k egység lefokozásával
akkor a védőnek semmi más dolg a nincs, mint óra 50-kor (másik javaslat szerint 59 kor) frissíteni és elmenni mieléőtt indítanád sereget, majd kirakni vagy bevenni egy tagot, és máris jópár körre van,
ha jól emléxem pont a te problémád volt, hogy egy ugráló klánra az odaállás lehetősége 0.1%. ezestben ha nem 59 kor ugrasz oda, akkor a támadás elindítására 0.1% az esélyed.
szal ha ez bejön nem marad más mint az ucsó pillanatban való odaállás, vagy nem tudsz támadni, mert a támadott elfrissít mielőtt támadnál.
tehát vagy frissítéssel állsz oda, vagy nem tudsz támadni
ha frissítéssel állsz oda akkor felülről ütsz miközben téged alulról
jössz nekem itt állandóan, hogy nem akarok esélyt adni a védőknek.. vazze te nem adnál esélyt a támadónak.
nagy problémád, hogy az Ati javasolta 10mpel a védő sereg már 2 körről megy miközben a támadó 1 körös.
felhívom figyelmed, hogy egyéniben is iugyanez van az összes csoportban.
+ nem nem véletlen hívjuk VISSSZA TÁMADÁSNAK, ha támadni akarsz akkor támadj, ha védekezni akarsz akkor védekezz. ha nem tudod a támadó sereget fogni akkor támadj VISSZA, de ne legyen már az a probléma, hogy nem tudsz ugyanbban a körben indulni, lévén VISSZA támadsz azt már csak akkor teheted ha téged már támadnak, ez szerintem így logikus.
|

05-23-2006, 14:45
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
nagy problémád, hogy az Ati javasolta 10mpel a védő sereg már 2 körről megy miközben a támadó 1 körös.
felhívom figyelmed, hogy egyéniben is iugyanez van az összes csoportban.
|
Ez a része nem igaz... el kéne végre olvasni amit írunk és úgy reagálni! Leírtam már neked is, leírtam már Atisnak is párszot, hogy mi a baj a javaslatával, vedd a fáratságot és olvasd végig és válaszolj rá beidézve, ha mindenáron a 10 másodpercet erőlteted.
És születnek emberek.
|

05-23-2006, 15:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Ez a része nem igaz... el kéne végre olvasni amit írunk és úgy reagálni! Leírtam már neked is, leírtam már Atisnak is párszot, hogy mi a baj a javaslatával, vedd a fáratságot és olvasd végig és válaszolj rá beidézve, ha mindenáron a 10 másodpercet erőlteted.
|
CL ebben mi nem igaz?
bármely csopoban ha kv előtt indulsz 1 másodperccel, akkor csak kv után veszed észre, hogy tánmadnak amikor a támadó már 1 körös, azaz a védő 1 kör csúszással tud visszatámadni.
|

05-23-2006, 15:20
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
CL ebben mi nem igaz?
bármely csopoban ha kv előtt indulsz 1 másodperccel, akkor csak kv után veszed észre, hogy tánmadnak amikor a támadó már 1 körös, azaz a védő 1 kör csúszással tud visszatámadni.
|
Es ha az osszes sereg ami ebben a 10 masodpercben indul, 1 korrel hamarabb erne oda a celjahoz? Vagy ez nagyon hulye otlet?

05-23-2006, 15:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Es ha az osszes sereg ami ebben a 10 masodpercben indul, 1 korrel hamarabb erne oda a celjahoz? Vagy ez nagyon hulye otlet?
|
csak annyiban, hogy akkor a támadó is eleve ebben a 10 mp ben indul 
azaz megint nem marad idő észrevenni 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|