|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-16-2006, 13:30
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
A pap felé fordulva:
-Lelkem Tooma-t a Fejszés-t szolgálja és az Ő híve vagyok. Más istenekhez, természetesen atyáim isteneit kivéve, egy kivételével nem köt hit és kötelezettség. Az egy isten kinek helyet biztosítok még szívemben - jobb kezem kissé tétován a melkasomhoz emelintem, majd magam mellé ejtem -és lelkemben a más népek istenei közül, az Ville, a becsületes harc istennője, kit úgy vélém, ha Atyáim ismernek épp úgy tisztelnének, mert úgy vélem ő az kit, fajombéli tisztelettel illethet a kövek fiainak Atyjain kívül.
A pap elégedettnek tűnik a válaszoddal.
- Látom tiszteled Őt, nagyon helyes. Így biztosan nem tagadja meg tőled a gyógyulást - azzal jobbját reteszi a szent szimbólumára, balját a fejedre, és imát intéz Villéhez. Mire befejezi a litániát a sebeid begyógyulnak egytől egyig, sőt a szakállad is visszanő, a szemöldököddel, és a szempilláiddal együtt.
- Úgy vélem most már nincs szükséged ezekre a kötésekre, adj hálát ezért Villének - mondja mosolyogva.
- Ha megbocsájtasz, most mennék, sok dolgom van még - azzal távozik.
A fogadó földszintjén ülők látják, hogy a pap lesiet a lépcsőn, biccent Farkas és a hölgy felé, majd sietve távozik.
Last edited by Chris; 10-16-2006 at 13:36..
|

10-16-2006, 13:33
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
-Nem csodálom, hogy papra volt szükségetek *nézek a bekötött fejű törpe távolodó alakja után, majd tekintetem a másik asztal felé téved*
-Ha ő is ismerős, hogy hogy nem osztoztok az asztalon és társaságodtól külön foglal helyet? Mi vidékünkön ez nem így szokás..
*kérdem érdeklődve, majd az evés befejeztével kortyolok egy jólesőt a borból*
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

10-16-2006, 13:45
|
Member
|
|
|
|
Magamban imádkozom és köszönetet mondok Toomának az életért miben Őt szolgálhatom és Villének, hogy segítségével újra ép lettem és új harcokba indulhatok.
Miután végeztem ezzel megkeresem a szobában a nyitókart amiről Haiy-Ti beszélt. Alaposan végig kopogtatod a padlót az utca felöli oldalon, és megtalálod az említett falapot. Óvatosan kifeszíted a helyéről egy pengével, vigyázva, hogy a fán ne maradjon nyoma. Kiemelve a lapot, megtalálod a kart. Ha megvan ez is a levetett kötést összetekerem és elteszem a zsákomba. Kimegyek és Oler-hez sétállok.
-Üdv néked! Volt valamiféle esemény?
- Semmi különös, aki meggyógyított téged, az ellátta Morelt és Capullot is. Te megtaláltad a nőt? Na és mi volt? - kérdezi tőled széls vigyorral.
Last edited by Chris; 10-16-2006 at 13:50..
|

10-16-2006, 13:54
|
Member
|
|
|
|
Komoly arccal nézek rá.
-Érdekes volt mindenképpen, de sajnos tudod hogy van az néha. Van amiről nem beszélhet aki megígér valamit. Mindenesetre érdemes lett volna velem jönöd. A Nagyúr tudomásod nélkül elég keményen büntetett - vigyorgok, mint akinek nagyon jó dolga volt.
-Mindenesetre azthiszem lemegyek beszélek Farkassal, ha még bírod kicsit az őrködést, aztán átveszem. Capullo? Örül, hogy megint tud rendesen mozogni?
- Ahh... tudtam én... bárcsak veled mehettem volna, már olyan sokat hallottam arról a helyről... - mondja szomorkás arccal, majd összeszedi magát - Capullo persze hogy örül, gondolom te sem szomorkodsz, hogy lekerült e fejedről a kötés. Menj csak, még bírom az örködést.
Last edited by Chris; 10-16-2006 at 14:01..
|

10-16-2006, 13:54
|
Member
|
|
|
|
- Há ín éhes voltam, mint egy Farkas (göc-göc-göc jót kuncogok elmés megjegyzésemen) ű meg siet valahuvá. Majd öszik, ha mögíhezik. A hosszúíltű meg még nöm bizonyítut, punt a támadáskur kerűt elű a setít erdűbűl, osztán még nem tudni, ellenünk, vagy söm. Nu mög pimaszúl böszélt a nagyúúú asszonyával, meg a kölykível. (Újra falatozni kezd)
Last edited by Chris; 10-16-2006 at 14:02..
|

10-16-2006, 14:12
|
 |
Member
|
|
|
|
*Ó, Uram mit vétettem? teszem fel magamban a kérdést, ahogy elnézem a hatalmas harcost kuncogni saját tán humorosnak szánt mondásán.*
-Hmm, hát gondolom, ha felmerült volna bennetek, hogy valóban lehetne akár ellenség is, akkor már nem itt lenne..
*jegyzem meg értetlenül*
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

10-16-2006, 14:13
|
Member
|
|
|
|
-Jó érzés újra rendesen hordani a sisakot- vigyorgok Oler-re majd lemegyek a fogadórészbe. Odamegyek Farkasékhoz és megállok az asztaluk mellett.
-Üdv ismét! - végigmérem, nem túl tolakodón a hölgyikét aki egy asztalnál ül vele. - Farkas bemutatnál a hölgyismerősödnek? Elnézést kérek, hogy az előbb kissé elrohantam, de jó újra kötés nélkül felvenni a sisakot. -Vigyorogva megdömgetem az öklömmel a sisakom és láthatóan jóleső érzéssel töltt el mikor belecsendül a fülem.
-Aztán leülhetnénk az elfhez - intek Alysium felé - hogy elbúcsúzzunk pár sör mellett a rokonától.
|

10-16-2006, 17:44
|
Member
|
|
|
|
-Üdv mígögyszer Gren. Valamivel jubban nízel ki mint öddig. (mosolyog)
A lány fődi, unnan jüt majdnem mint ín. A növe Dö...dö...döneira Dömunri. Az arína elűtt találkuztunk, éppen bajba vút. Hídd ide azt a husszúítűt, má elfeküdtem itten ni. Röndelek neked is ilyen deznyót, me fura, de jú naon.
|

10-16-2006, 18:04
|
 |
Member
|
|
|
|
-ömm.. üdvözletem ismét *hajtok enyhén fejet a törpe felé* Deneira Demonri vagyok, mint ahogy már Farkas is elmondta.. hát hogy földije lennék?? azt kétlem.. de ha ő azt mondja, akkor legyen.. feltéve, ha az ő szülőföldje valóban Pyarron környékén van.. bár hallani még nem hallottam róla *az utolsó mondatot szinte csak magam elé morgom és felhörpintem az utolsó korty boromat is, majd a másik asztal felé intek fejemmel* csak csatlakozni tudok asztaltársam szíves invitálásához, tartsatok velünk!
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

10-16-2006, 21:11
|
Junior Member
|
|
|
|
Miután a pap meggyógyította Capullot megkeresem Olert és felajánlom ,hogy válalaom a második őrséget. Ezután visszavonulok pihenni.
Olert nem kell rábeszélni, rögtön elfogadja az ajánlatodat.
Last edited by Chris; 10-17-2006 at 07:27..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|