|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Szerinted milyen az ötlet?
|
Tetszik!
|

|
0 |
0% |
Van csiszolni való rajta.
|

|
11 |
52.38% |
Inkább menjek sörözni minthogy hülyeségeket írok ide
|

|
9 |
42.86% |
nem tudom/ nem érdekel/ én nem használok rúnát
|

|
1 |
4.76% |

10-30-2006, 16:43
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
talán elfogadható az, hogy a vari személyiséggel 1-2 rúnával többet termeljenek a templomok. elvégre ha nagyobb a regenerálódás, többet is varizunk. viszont igaza van Éfának is, hogy ezzel alapvetően a többszemélyiségű orik kapnának még nagyobb előnyt...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

10-30-2006, 16:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
nekem nem tettszik egyik verzió sem... a variknak van elég templomuk -> még sose láttam hogy valamelyik varisom is a rúna miatt savanyog, a hadik meg úgyis olyan kevés templomot tartanak hogy venniük kell... legalábbis én sokszor rászorulok... max azt lehetne hogy a vari személyiség nélkül kevesebb rúnát termeljen a templom (10% vagy max 20%al kevesebbet), de hogy ne termeljen az lehetetlen... kevés a vari személyiség, és elfogyna a rúna... ez ugyan a hulla relatív erejét növelné, de... de nem jó akkor se 
|
Olvasd el az első 1-2 oldal hozzászólásait: már menet közben finomitottak, mindenki termelne rúnát, de a varázslók lényegesebben többet, az elképzelések szerint.
|

10-30-2006, 16:47
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
nekem nem tettszik egyik verzió sem... a variknak van elég templomuk -> még sose láttam hogy valamelyik varisom is a rúna miatt savanyog, a hadik meg úgyis olyan kevés templomot tartanak hogy venniük kell... legalábbis én sokszor rászorulok... max azt lehetne hogy a vari személyiség nélkül kevesebb rúnát termeljen a templom (10% vagy max 20%al kevesebbet), de hogy ne termeljen az lehetetlen... kevés a vari személyiség, és elfogyna a rúna... ez ugyan a hulla relatív erejét növelné, de... de nem jó akkor se 
|
Az első csiszolás után az jött ki, hogy varis személyiséggel 20 rúna/templom, nélküle meg 5 rúna/templom. Akkor a hadis is termel, viszont tuti vennie kell továbbra is, legfeljebb kicsit drágábban. Varisok meg nyilván nem nyavajognak a rúna miatt, nekik mindig van elég.
|

10-30-2006, 16:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
talán elfogadható az, hogy a vari személyiséggel 1-2 rúnával többet termeljenek a templomok. elvégre ha nagyobb a regenerálódás, többet is varizunk. viszont igaza van Éfának is, hogy ezzel alapvetően a többszemélyiségű orik kapnának még nagyobb előnyt...
|
Nem tudok arányt mondani, de az országok túlnyomó többsége nem többszemélyiségesek, nekik nem lenne mindegy. Akinek meg több van, annak mindenképpen előnye van, de meg is "dolgozott" érte.
|

10-30-2006, 17:08
|
Junior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
elnézem a szavazás állását... vajon hányan szavaznak análkül, hogy építő módon hozzájárulnának a kérdéshez? mert bizony 5-6 hozzászólót látok csak, nem tizenhatot...
valóban igaz, a tolisok önfenntartása jóval könnyebb - így még könnyebb lenne, mert több platformon lehet lopni, és a vagyon minél árnyaltabb piaci megosztása csökkenti a vagyon megtartásának kockázatát is...
egy varis ori bizony nehezebben termel, ami pedig a hadi érzékenységüket illeti, nagyjából ugyanannyira van kitéve mindenfajta atrocitásnak, mint egy tolis (azt se tagadjuk, hogy a tolisokon remekül fel lehet lépni foglalással, ráadásul hozzájuk direktben be lehet látni  )
szóval ez a javasolt arányeltolás (pl. az 5/20 rúnatermelés) nemcsak a varisoknak előny - érdemes alaposan átgondolni...
én azt is látom benne, hogy kicsit megmozdulnak a csopik egy újabb stratégia okán, és hátha nem lesz szabin a csoportok 3/4-e a 2-4-ig...
|

10-30-2006, 19:31
|
 |
Member
|
|
|
|
[OFF]
Quote:
Originally Posted by Med
elnézem a szavazás állását... vajon hányan szavaznak análkül, hogy építő módon hozzájárulnának a kérdéshez? mert bizony 5-6 hozzászólót látok csak, nem tizenhatot...
|
véleményed akkor is lehet, ha ötleted nincs
Quote:
Originally Posted by Med
(azt se tagadjuk, hogy a tolisokon remekül fel lehet lépni foglalással, ráadásul hozzájuk direktben be lehet látni  )
|
szerintem tolival lehet az egyik legértékesebb infót szerezni... épületlista nélkül gőzöd nem lehet róla hogy a gömbön az egy bevédett törpe vagy torony helyett bányája van és kocsmája...
[/OFF]
|

10-30-2006, 19:51
|
Member
|
|
|
|
Jaja, ha én mindig csak akkor beszélnék, amikor valami ötletem van, örökké hallgatnék 
|

10-30-2006, 22:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
max azt lehetne hogy a vari személyiség nélkül kevesebb rúnát termeljen a templom (10% vagy max 20%al kevesebbet), de hogy ne termeljen az lehetetlen... kevés a vari személyiség, és elfogyna a rúna... ez ugyan a hulla relatív erejét növelné, de... de nem jó akkor se 
|
Senkivel értek egyet.
Az abszolute nulla termelés más személyiségek mellett 3-4 hónap alatt a teljes runaállományt felélné minden csopiban az 1A-t kivéve talán. Addig amíg ez bekövetkezne tulajdonképpen jó irányba vinné a játékot, de a runa kiürülésével és a pótlás hiányával kaotikus állapothoz vezetne.
Nem is látom elsőre a következményeit 
Képzeld el ha csak a gazdálkodó termelhetne gabonát.... bizarr hasonlat tudom, de mégis jól rámutat a dolog lényegére.
Ennek ellenére az 5let iránya viszont nagyon tetszik. Ha pld 50%-al kevesebbet termelne a többi személyiség az már akár jó is lehet, bár nem ismerem a runafelhasználási statisztikákat  50% termeléssel a többi személyiségnél viszont már támogatnám a dolgot, mert az irány mint mondtam nagyon tetszik.
|

10-30-2006, 23:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Kifelejtettem a lényeget talán ami miatt a dolog nagyon tetszik...
Ez pedig a védővarázslatok felértékelődése minden szinten, nemcsak az 1A topjában. Ezentúl meg kéne gondolni milyen varázslatokat teszünk magunkra vagy másra... Megszünnének a "csakúgy megrengetlek" tipusú akciók is végre 
|

10-30-2006, 23:01
|
Junior Member
|
|
|
|
Feltehető eredmény bármely tulzott runaszám csökkentésnek megemelkedik fosztások és rablások száma, elszabadul a piac
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|