Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Egyetértesz-e azzal, hogy a b-ben 2000 kör után kezdjen a morál romlani ?
igen 60 76.92%
nem 18 23.08%
Voters: 78. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-31-2006, 10:53
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by csunyabogar
érdekes... valaki pedig azt írta, hogy szenvedés, ha jól olvastam...

200 kört ki lehet bírni, nem lesz világvége. amúgy is a többséget nem érinti a dolog, szóval néhány ori kedvéért nem érdemes változtatni. ha mégis, akkor szvsz mindenhol változtatni kellene.

Jah, végülis 200 körön keresztül villog a piros, hogy fontos esemény, aztán mikor belépsz, akkor olvashatod, hogy az embereid nem nézik jó szemmel, hogy nálad gyengébbek leigázásával töltöd az idődet és lépjé már feljebb... miközben pont azért vársz ott, hogy végre tovább léphess... ráadásul ha be van jelölve a fontos eseményekről való értesítés, akkor erről kapod szépen az emileket is és ha már nem fér be hozzád, akkor ez letiltást eredményez a hód felől, hisz ürítsd az emiledet, ha már használod ezt az opciót, hogy a spam szűrőket már ne is említsem, amik egy idő után nem ritkán spam-ra teszik a hódot emiatt... Szóval jah, ki lehet bírni, csak tök felesleges "büntetés", ahogy a többiek írták, hiszen kötelező ott lenni 2000 kört, ha 1/a-ban már van orid és nem akarsz, vagy tudsz vele fordulni.
És születnek emberek.
Sponsored Links
Old 04-01-2006, 14:29
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by aúú
Jah, végülis 200 körön keresztül villog a piros, hogy fontos esemény, aztán mikor belépsz, akkor olvashatod, hogy az embereid nem nézik jó szemmel, hogy nálad gyengébbek leigázásával töltöd az idődet és lépjé már feljebb... miközben pont azért vársz ott, hogy végre tovább léphess... ráadásul ha be van jelölve a fontos eseményekről való értesítés, akkor erről kapod szépen az emileket is és ha már nem fér be hozzád, akkor ez letiltást eredményez a hód felől, hisz ürítsd az emiledet, ha már használod ezt az opciót, hogy a spam szűrőket már ne is említsem, amik egy idő után nem ritkán spam-ra teszik a hódot emiatt... Szóval jah, ki lehet bírni, csak tök felesleges "büntetés", ahogy a többiek írták, hiszen kötelező ott lenni 2000 kört, ha 1/a-ban már van orid és nem akarsz, vagy tudsz vele fordulni.
ha nem tudsz akkor a 2/bbol sem tudsz
Old 04-01-2006, 15:21
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy
ha nem tudsz akkor a 2/bbol sem tudsz
Nem csak azért nem lehet 1/a-ból fordulni, mert nincs meg a top időd, hanem pld azért is, mert van az 5-en orid... bár kétségtlen, hogy 2-ról ekkor sem tudsz lépni...
És születnek emberek.

Last edited by aúú; 04-01-2006 at 15:29..
Old 04-02-2006, 20:21
Lali Lali is offline
Junior Member

de akkor meg ott van a szabi. ha a b-ben teljesítetted a feltételeket, elrakhatod szabira, amíg a többi helyen nem teljesülnek. de ha nincs meg a b-ben a 2k kör, addig nem rakhatod szabira se.
Old 04-03-2006, 10:25
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Lali
de akkor meg ott van a szabi. ha a b-ben teljesítetted a feltételeket, elrakhatod szabira, amíg a többi helyen nem teljesülnek. de ha nincs meg a b-ben a 2k kör, addig nem rakhatod szabira se.
És az mit oldana meg? Ha ez lenne a követendő út, akkor gyakorlatilag büntetésnek lenne vehető, hogy ha valaki van olyan ügyes 1100-1300 heki környékén, vagy magasabban fel tud lépni a 2-ra (mert gyakorlatilag aki 267. helyen vagy felette kezd a 2-on, az a top-ban kezd)..
És születnek emberek.
Old 07-15-2006, 16:56
Cece Cece is offline
Member

Támogatom!
Kissé ellentmondásos a kötelező 2000kör és a morálromlás 1800tól.
Igaz ami igaz meg lehet oldani a dolgot, de szerintem úgy lenne reális, ha a B-ben 2K kör felett romolna a morál, vagy 1800 kör lenne a feltétel ( de inkább az előző).
Említve lett, hogy ezzel az A-ba fellépni szándékozók vannak védve , de sztem nem jogos, mivel ez alatt azt lehet értelmezni, hogy senki ne forduljon B-ből?
Höhőőő... Lássuk csak, vajon ki is az aki szivesen visszaforgatja az oriját többtízezer hekiről esetleg egy top10 ben lévő többéves klántagságot/vezérséget feladva ?
Biztos, hogy van ilyen is, de az nem én vagyok
Old 07-15-2006, 19:38
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Cece
Lássuk csak, vajon ki is az aki szivesen visszaforgatja az oriját többtízezer hekiről esetleg egy top10 ben lévő többéves klántagságot/vezérséget feladva ?
Biztos, hogy van ilyen is, de az nem én vagyok
Annyit tennék hozzá, hogy a "többtízezer heki" nem sokakat érint... Főleg ha a "több" részét nézzük (>2)...tehát 20k heki felett -kb 10 országot érint, és ezek közül már keten le is fordultak
Amúgy valóban idegesítő és felesleges az értesítés, de eleve az egész B-ből való fordulás valahogy "ellentmondásos" (nem találtam jobb szót rá ) számomra...
Old 07-15-2006, 20:35
Cece Cece is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Xeper
Annyit tennék hozzá, hogy a "többtízezer heki" nem sokakat érint... Főleg ha a "több" részét nézzük (>2)...tehát 20k heki felett -kb 10 országot érint, és ezek közül már keten le is fordultak
Amúgy valóban idegesítő és felesleges az értesítés, de eleve az egész B-ből való fordulás valahogy "ellentmondásos" (nem találtam jobb szót rá ) számomra...
Ez rendben is volna, de nem ez a lényeg. Ez a topic nem ezért indult sztem Elméletileg minden ember számára a cél az A csúcsa kéne hogy legyen, de ha a többi orijával nem tud forogni az A-s tól föggetlenül, akkor a felesleges több orit tartani, mert értelmét veszti a dolog. Max gylikolászni, fosztogatni, élvezkedni stb Nah de itt már jócskán eltértünk a tárgytól
Mindent félretéve szerintem akkor is összhangba kéne hozni a morálromlást a topkörökkel. Ha meg nem, nekem úgy is jó. 200kört ki lehet bekkelni pénzosztással minden gond nélkül
Old 11-08-2006, 09:17
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 22%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Lali View Post
Úgy gondolom sokunkat érinthet, hogy aki a 3. szintről azonnal a topba lép és a b-ből szeretne fordulni, 1800 topkör után vesződhet a morállal. Megoldható, de kicsit ( és felesleges ) büntinek érzem. Szerintetek ?
A "B" csoport jelenlegi résztvevői közül ez 22 országot érint. Ebből a 22 országból 10 ország nincs szabadságon. 1071 főből ez a csoport 1%-a sincs.

Nem látom, hogy ez égető probléma lenne, nem hiszem, hogy ezek az országok ne tudnák pénzosztással fenntartani a morálukat.
Old 11-08-2006, 14:09
lacqa lacqa is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A "B" csoport jelenlegi résztvevői közül ez 22 országot érint. Ebből a 22 országból 10 ország nincs szabadságon. 1071 főből ez a csoport 1%-a sincs.

Nem látom, hogy ez égető probléma lenne, nem hiszem, hogy ezek az országok ne tudnák pénzosztással fenntartani a morálukat.
ennek ellenére ez igazságtalan, és értelmetlen, logikátlan
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules