|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

12-01-2007, 18:49
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by DeathSurf
Szeva,
nem OFF olnam szet, ha azok akik olvassak arra reagalnanak, ami a valodi problema, nem pedig arra, hogy en ezt hogyan adom elo. 
|
A másik topicban is olvastam a problémádat. Ha minden úgy van, ahogy leírod, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy tényleg valamilyen szűrő probléma miatt kerülsz mindig anarchba. De ezen csak Ati segíthet. Ő ott mondta, hogy
Quote:
Originally Posted by Ati
Tipp: fórumon ha a megfelelő témába írnál, talán hatékonyabb lenne minden.  Például nyitsz egy témát a segítségek fórumban, valami olyan címmel, hogy "Mit tehetek, hogy ne kerüljek állandóan anarchba?", vagy valami hasonló.
Kivételezéseket viszont ne várj. Köszönöm.
|
Ezek után miért nem tudtál normális címet adni a topicodnak? Ezek után miért várod, hogy segítsen Ati?
Egér a sajton... (#3744)
|

12-01-2007, 18:52
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Ezek után miért nem tudtál normális címet adni a topicodnak? Ezek után miért várod, hogy segítsen Ati?
|
Ez a "valami hasonló" témanév lett.  Igazán sokatmondó.  ...
|

12-01-2007, 23:59
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Ezek után miért nem tudtál normális címet adni a topicodnak? Ezek után miért várod, hogy segítsen Ati?[/quote]
A topik targyat elb**ztam, ennyi. Mivel valtoztatni nem tudok rajta, igy gondolom eleg egyszer meghallgatni ugye? 
Meg elmondhatjatok parszor attol nem fog megvaltozni.
nem csal? en nem mondtam, hogy csal, hanem hogy csalo. amiatt kerultek oda. Es azt is mondtam kesobb, hogy nem mindenki, parszor kijavitottam magam, elismertem, hogy nincs igazam. ez nem eleg? konyorogjek terdenallva?
Attol hogy nincs rendes cime a topiknak meg a probleman lehet segiteni, most irtad. Akkor mire varunk? Hadd jatszak
Ati kezdem azt hinni szemelyes jellegu a dolog.
|

12-02-2007, 08:19
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by DeathSurf
Ati kezdem azt hinni szemelyes jellegu a dolog.
|
Hmm? Nem tudom mi az, amire még vársz, mindent elmondtam, amit el lehetett, ennél többet nem tudok segíteni.
|

12-02-2007, 08:23
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
ennek nagyon rosz vége leSZ sztem...(csak az Ati kedvéért, meg persze azért hogy megtanuljam helyesen leírni)
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

12-02-2007, 12:24
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
off: ha igen, van 2 szó, amit az emberek 85%-a hibásan ír le. Lesz >> lessz, muszáj >> muszály. (Az első a helyes mindkét esetben.) on:
Valójában Ati tényleg segített, elmondott szinte mindent, amit csak el lehet a témában. De ha még mindig kérdésed van, akkor küldj egy levelet angol orimba, és válaszolok. (ugyanezt fogom leírni, mint Ati, csak átfogalmazom.  Hátha úgy akceptábilisabb leSZ)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|