|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

06-21-2007, 09:11
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
kb 10% tornyos+paci hegyek 
|

06-21-2007, 10:33
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
|
szintén 

06-21-2007, 12:42
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
|
Szintúgy. Kevés íj, ha baj van, akkor ott a piac, kicsit csereberélünk. És akkor így jön össze, hogy néha majdnem full lóval vagy, és csapkodsz összevissza. 
|

06-22-2007, 02:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
|

06-22-2007, 06:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gazsy
|
mi van itt szövifórum 
|

06-22-2007, 08:24
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gazsy
|
Elég az a 7% egyenlőre. ha meg nem, akkor ott a sok barakk. tele íj, hogyha van pénz.   
|

06-28-2007, 00:42
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
na ha mar annyi velemenyt lattam itt, akkor en is megsugok valamit:
kornyezettol fugg meg a szintektol
csakis hadisok reszere
5. szint: 10% ijj
lovak szama=ijjak szamaval
elittek szama =min. 2x ijjak szama
4. szint: 10% ijj azonkivul a lovakat kisse hanyagolni es eloterben az elitek
3. szint: majdnem simma ijj- elit
2. szint: ijj-elit vagy teljesen elit
1/A kulon story... nem ide tart
ezek valtozhatnak, foleg a 10% ijj, de a min 5% meg kell legyen
En a tiszta ijj-lovat sosem probaltam es nem is fogom szerintem az also 4 szinten, de a tobbit igen. Ezt az 1-1-2 aranyt (1 ijj 1 lo 2 elit) szoviknek ajanlom es foleg az 5. szinten (meg 4. is). Aki nem probalta ki az probalja ki, mert nem banja meg! Ha eszreveszitek akkor tamadoerot aldozok fel ahogy lepek felfele... h miert? azert mert fennebb nagyobb szukseg van a biztonsagra, hiszen ahogy fennebb es fennebb mesz anal inkabb raebredunk arra h a legdragabb dolog a terulet! Inkabb vedelmezd meg ami van es gyengitsd a masikat mert vegul ugy is beutod!
|

06-28-2007, 03:48
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by raplee
na ha mar annyi velemenyt lattam itt, akkor en is megsugok valamit:
kornyezettol fugg meg a szintektol
csakis hadisok reszere
5. szint: 10% ijj
lovak szama=ijjak szamaval
elittek szama =min. 2x ijjak szama
4. szint: 10% ijj azonkivul a lovakat kisse hanyagolni es eloterben az elitek
3. szint: majdnem simma ijj- elit
2. szint: ijj-elit vagy teljesen elit
1/A kulon story... nem ide tart
ezek valtozhatnak, foleg a 10% ijj, de a min 5% meg kell legyen
En a tiszta ijj-lovat sosem probaltam es nem is fogom szerintem az also 4 szinten, de a tobbit igen. Ezt az 1-1-2 aranyt (1 ijj 1 lo 2 elit) szoviknek ajanlom es foleg az 5. szinten (meg 4. is). Aki nem probalta ki az probalja ki, mert nem banja meg! Ha eszreveszitek akkor tamadoerot aldozok fel ahogy lepek felfele... h miert? azert mert fennebb nagyobb szukseg van a biztonsagra, hiszen ahogy fennebb es fennebb mesz anal inkabb raebredunk arra h a legdragabb dolog a terulet! Inkabb vedelmezd meg ami van es gyengitsd a masikat mert vegul ugy is beutod!
|
És te úgy áldozol fel támadóerőt a védelem javára, hogy közben az íjakat is elitre cseréled... értem én, csak valahogy nem stimmel a dolog.
2. szinten full elitbe nyomni így elsőre elég öngyilkos vállalkozásnak tűnik.
|

06-28-2007, 05:51
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
a masodik szinten az ijj-elittel buktam es utana altam at a teljes elitre es tudtam ujra feltapaszkodni
tom h ez az allitasom meg rohelyesebb de amikor a szovibol csak 3-an harcoltok mert a 4. azt mondja h nem avatkozik bele (epp a szovi szeme: a varis) akkor bizony szivtunk 
es ez az ijj-elites szovi volt! (szovi persze szeteset es bomlott is)
Szal vegul is a lenyeg az volt h 200+ heki vesztese utan a csopi utolso orijai koze kerulve muszaly volt a teljes elit, mert boduletes h mennyibe kerul a fedezes (neemlitve a penzugyi veszteseget a harc miatt) es ha mar hadis akkor miert fedezni?
Utesek ejszaka 3-4 -kor inditva 2-3 kor tavolsagra (vandor szemelyiseg)
A minimalisat fedezni kell h legyen meg a biztos 2-3 kor de azon kivul megerte a tiszta elit!
Vegul a felso 5 ori kozul 995 heki bontasara is kepes voltam, csak azert h beussem az egyik orit aki teljesen megerdemelte! Utana uj szovi jott letre uj tagokkal...
Ezert is irtam h nagyon is fugg a kornyezettol
Last edited by raplee; 06-28-2007 at 05:55..
|

06-28-2007, 11:20
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by raplee
a masodik szinten az ijj-elittel buktam es utana altam at a teljes elitre es tudtam ujra feltapaszkodni
tom h ez az allitasom meg rohelyesebb de amikor a szovibol csak 3-an harcoltok mert a 4. azt mondja h nem avatkozik bele (epp a szovi szeme: a varis) akkor bizony szivtunk 
es ez az ijj-elites szovi volt! (szovi persze szeteset es bomlott is)
Szal vegul is a lenyeg az volt h 200+ heki vesztese utan a csopi utolso orijai koze kerulve muszaly volt a teljes elit, mert boduletes h mennyibe kerul a fedezes (neemlitve a penzugyi veszteseget a harc miatt) es ha mar hadis akkor miert fedezni?
Utesek ejszaka 3-4 -kor inditva 2-3 kor tavolsagra (vandor szemelyiseg)
A minimalisat fedezni kell h legyen meg a biztos 2-3 kor de azon kivul megerte a tiszta elit!
Vegul a felso 5 ori kozul 995 heki bontasara is kepes voltam, csak azert h beussem az egyik orit aki teljesen megerdemelte! Utana uj szovi jott letre uj tagokkal...
Ezert is irtam h nagyon is fugg a kornyezettol
|
Neked ez egyszer bejött, elhiszem. A gond ott van, ha az ellenfél is fenn van hajnalban, mert akkor nem lennék a helyedben a kitámadott full elites oriddal...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|