|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
View Poll Results: Mennyi pénzt forditassz táplálékkiegészitőkre ?
|
Nem használok.
|

|
10 |
76.92% |
1000-5000 Ft
|

|
2 |
15.38% |
5000-10000 Ft
|

|
1 |
7.69% |
10000-100000 Ft
|

|
0 |
0% |
100000-... Ft
|

|
0 |
0% |

02-08-2006, 15:04
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
hm...má montam elég nehéz látatlanba ...de azé nézzük..
váll nagyobbitással vigyázni, nagyon koncentráltan és odafigyeléssel..,.
nyakbolnyomás, oldalemelés, és ennek válfajai,.
az izomtömeg növeleése pediglen, nagyobb súlyokkal kevesebb gyakorlat
kissé betegre enni magad edzés után, intenziv hevernyészés, és néhány pohár sör....tömegnövelőt nyomhatsz, és egyéb táplálék kiegészitőket is, sok tészta, szénhidrát meg ilyenek. szerintem. remélem tudtam segiteni.
|

02-08-2006, 15:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Apa
hm...má montam elég nehéz látatlanba ...de azé nézzük..
váll nagyobbitással vigyázni, nagyon koncentráltan és odafigyeléssel..,.
nyakbolnyomás, oldalemelés, és ennek válfajai,.
az izomtömeg növeleése pediglen, nagyobb súlyokkal kevesebb gyakorlat
kissé betegre enni magad edzés után, intenziv hevernyészés, és néhány pohár sör....tömegnövelõt nyomhatsz, és egyéb táplálék kiegészitõket is, sok tészta, szénhidrát meg ilyenek. szerintem. remélem tudtam segiteni.
|
Hát ihgen ilyeneket próbáltam. De sajna a test alkatom lehet rossz. Azért próbálkozom.
Köszi a tippeket. Majd beviszem gyakorlatba is őket 
Kezdem a betegre evéssel 
Last edited by Half; 02-08-2006 at 15:28..
|

02-08-2006, 16:01
|
 |
Banned
|
|
|
|
Half
Kb ugyanolyan a testfelépitésed mint az enyém, el kell hogy szomoritsalak!
Állandó mozgásban vagy, mint én, ezért szerencsésnek mondhatod magad (általában) de:
-mivel sportolsz mellé, ezért állandó jelleggel zsirt és izmokat égetsz. (minden sport, pl küzdősportok, úszás, stb... rengeteg szénhidrátot és izmot égetnek el) A testépitésben is amikor edzel akkor a szervezet a legkönnyebb úton próbál szénhidráthoz és fehérjéhez jutni. A fehérje legkönnyebben a gyomorból szivódik fel, utánna pedig az !!!izomból!!! Tehát amikor edzel akkor nagymértékben rongálod az izomszöveteket, és fogyasztod őket, amit pótolni kell azonnal... A lényeg az, hogy edzés után egyből fehérje, reggel fehérje lefekvés előtt fehérje!
A test csak akkor nő ha többletet halmozol fel szénhidrátból, fehérjéből és kap egy akkora terhelést, hogy úgy érezze -> kevés vagyok baze <- Mindig maximális mértékben ki kell fárasztanod az izmaidat, és sokat (legalább 8 órát) kell pihenni. A fehérje olyan mint a vitaminok, csak annyit használ belőle a szervezet amennyire épp szüksége van, tehét napi minimum3x kell bevinni.
Még egy infó: A szervezetnek annyi gramm fehérjére van szüksége ahány kiló vagy asszem. (nem mernék rá megesküdni, de asszem igy van)
Mindent összegezve, két választásod van:
1. Napi 7-8szori étkezés kemény edzéssel heti 4-5ször+ (fehérje, izomtömegnövelő, aminó stb...) ez kb 4-5kiló minőségi izomtömeg plusz 3-4hónap alatt
2. 2-3hónap szteroid használat+kemény edzés heti 4-5ször+ (fehérje, izomtömegnövelő) ez kb 15-20kiló izomtömeg, amiből megmarad kb 10-13kg minőségi izom.
Más lehetőséged nincs. Kerülnöd kell a fölös mozgást, hogy minél kevesebb szénhidr. és fehérjét égess... Nincs futás, nincs foci, bunyó, nics semmi->a cél az izomtömeg növelése.
Ezt sajnos máshogy nem lehet!!!
Gondolkozz mit akarsz 
|

02-08-2006, 16:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by G.O.D.
Kb ugyanolyan a testfelépitésed mint az enyém, el kell hogy szomoritsalak!
Állandó mozgásban vagy, mint én, ezért szerencsésnek mondhatod magad (általában) de:
-mivel sportolsz mellé, ezért állandó jelleggel zsirt és izmokat égetsz. (minden sport, pl küzdősportok, úszás, stb... rengeteg szénhidrátot és izmot égetnek el) A testépitésben is amikor edzel akkor a szervezet a legkönnyebb úton próbál szénhidráthoz és fehérjéhez jutni. A fehérje legkönnyebben a gyomorból szivódik fel, utánna pedig az !!!izomból!!! Tehát amikor edzel akkor nagymértékben rongálod az izomszöveteket, és fogyasztod őket, amit pótolni kell azonnal... A lényeg az, hogy edzés után egyből fehérje, reggel fehérje lefekvés előtt fehérje!
A test csak akkor nő ha többletet halmozol fel szénhidrátból, fehérjéből és kap egy akkora terhelést, hogy úgy érezze -> kevés vagyok baze <- Mindig maximális mértékben ki kell fárasztanod az izmaidat, és sokat (legalább 8 órát) kell pihenni. A fehérje olyan mint a vitaminok, csak annyit használ belőle a szervezet amennyire épp szüksége van, tehét napi minimum3x kell bevinni.
Még egy infó: A szervezetnek annyi gramm fehérjére van szüksége ahány kiló vagy asszem. (nem mernék rá megesküdni, de asszem igy van)
Mindent összegezve, két választásod van:
1. Napi 7-8szori étkezés kemény edzéssel heti 4-5ször+ (fehérje, izomtömegnövelő, aminó stb...) ez kb 4-5kiló minőségi izomtömeg plusz 3-4hónap alatt
2. 2-3hónap szteroid használat+kemény edzés heti 4-5ször+ (fehérje, izomtömegnövelő) ez kb 15-20kiló izomtömeg, amiből megmarad kb 10-13kg minőségi izom.
Más lehetőséged nincs. Kerülnöd kell a fölös mozgást, hogy minél kevesebb szénhidr. és fehérjét égess... Nincs futás, nincs foci, bunyó, nics semmi->a cél az izomtömeg növelése.
Ezt sajnos máshogy nem lehet!!!
Gondolkozz mit akarsz 
|
Hát ihgen ebből kezdem úgy érezni. Hogy marad a pár év pár kiló izom. Mert sajna én Imádoma küzdő sportokat. És most rávettem magam egy heti4-5 edzésre. Plusz otthon hozzá edzek egy kicsit.
Semmilyen normális ételeken kivül mást nem eszek. Szóval még ez is hozzá jön.
Végülis elfogaodm ha olyan leszek mitn Bruce Lee.
De azthiszem.
sok-sok evés.
Sok-edzés plusz pihenés.

02-08-2006, 19:11
|
Banned
|
|
|
|
hát ugy látom a 2 véleményezés összevág. ez ilyen. kemény edzés, sok zaba, sok hencser.
|

02-09-2006, 06:03
|
 |
Banned
|
|
|
|
Hát sajna ez van... 
|

02-09-2006, 08:46
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Half
Illetve olyanok amikkel súlyt lehet felszedni normálisan elég sokat kajálok, de hiába súlyt nem tudok felszedni kb. mindig a 75 kilómnál mozgok aztán annyi.
|
nagy sulyokkal dolgozz. alapgyaksikat csináld. guggolás. felhuzás kötelezö és ne edz heti háromnál többet!
|

02-09-2006, 09:06
|
Banned
|
|
|
|
asszem a lényeg megvan. talán még annyi, hogy ne csináld tul sűrün a gyakorlatokat, mindig pihenj rá. a pulzust amennyire lehet tartsd lennt., ellentétben a szálkásitással, ahol folyamatosan terheled magad kis sullyal.
|

02-09-2006, 09:09
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
szálkásitani sem 10 ismétlésekkel kell hanem azzol hogy diétázol.
|

02-09-2006, 09:22
|
Banned
|
|
|
|
ezek szerint aki diétázik, az mind kidolgozott szálkás izommal rendelkezikl.
edzeni nem kell vagy mindegy hogy csinálod. télleg győzike is tiszta szálka volt 1 hét diéta után....lol
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|