Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-30-2007, 08:08
Kubbi Kubbi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A routerek alapvetően intelligens eszközök, és jelzik azt, hogy több gép felé küldik tovább az adatokat. Ezért a legtöbb ilyen esetben ebből nincsen probléma. A lényeg természetesen az, hogy egymás gépéről semmiképp se lépjetek be, és emiatt egymás belépőadatait se ismerjétek, hogy elkerülhető legyen egy esetleges véletlen belépés.
Szia Ati!

Lenne egy újabb kérdésem.

Én már feljutottam a 4/L-be.
albitársam, még az 5/W-ben van. Ő is feljutás elött áll. Ha fellép 4/L-be, akkor mi az általános teendő?
Ugynaúgy a sajátgépén játszik, és én is a sajátomon. Router van, és chello-s net.

Egymás belépő kódját nem ismerjük, soha nem babrálunk a másik gépén. Max, amit hálózaton megoszt.

Jelenleg több pontja van mint nekünk, és szerintem be fogjuk előzni. Tehát kb 1 helyen leszünk.
Arra mindenképpen figyeljünk, hogy ne legyen közös célpont?
Csak ez meg macera, mert amúgy azt se tudom hogy mit csinál, és akkor mostantól, majd egy listát kell átadni, hogy ez és ez tilos célpont?

Illetve abba se vagyok biztos, hogy erre egyáltalán figyelnünk kellene.
Ugyanis, nem tudom emlékszel-e rá, de én a bátyámmal vagyok egy szöviben.
És ha itthon vagyunk, azt mondtad csak arra figyeljünk, hogy nehogy azonos gépen lépjünk be az országainkba. És persze, hogy mindenki a saját oraszágát irányítsa és gondozza. Igaz, idén én most vagyok elösször itthon, és bátyám most nincs itt. Tehát ez nem rendszeres alkalom. De az a lényege, hogy azt mondtad, indíthatunk közös támadóakciókat is akár.
Ez így is volt, és nem is volt belőle problémánk

Köszi a választ előre is!
Sponsored Links
Old 01-30-2007, 08:37
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 22%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
Én már feljutottam a 4/L-be.
albitársam, még az 5/W-ben van. Ő is feljutás elött áll. Ha fellép 4/L-be, akkor mi az általános teendő?
Ugynaúgy a sajátgépén játszik, és én is a sajátomon. Router van, és chello-s net.

Egymás belépő kódját nem ismerjük, soha nem babrálunk a másik gépén. Max, amit hálózaton megoszt.

Jelenleg több pontja van mint nekünk, és szerintem be fogjuk előzni. Tehát kb 1 helyen leszünk.
Arra mindenképpen figyeljünk, hogy ne legyen közös célpont?
Csak ez meg macera, mert amúgy azt se tudom hogy mit csinál, és akkor mostantól, majd egy listát kell átadni, hogy ez és ez tilos célpont?

Illetve abba se vagyok biztos, hogy erre egyáltalán figyelnünk kellene.
Ugyanis, nem tudom emlékszel-e rá, de én a bátyámmal vagyok egy szöviben.
És ha itthon vagyunk, azt mondtad csak arra figyeljünk, hogy nehogy azonos gépen lépjünk be az országainkba. És persze, hogy mindenki a saját oraszágát irányítsa és gondozza. Igaz, idén én most vagyok elösször itthon, és bátyám most nincs itt. Tehát ez nem rendszeres alkalom. De az a lényege, hogy azt mondtad, indíthatunk közös támadóakciókat is akár.
Ez így is volt, és nem is volt belőle problémánk
Idézem az egészet jó hosszan, mert nehéz kiragadni egy konltér kérdést belőle.

Ha az albitársaddal külön gépről játszotok, akkor abból nem nagyon lehet probléma, feltéve, hogy valóban be van tartva, hogy egymás gépéről soha, egymás országába soha.

A bátyád... Ő egy harmadik gépről játszik? Ha igen, akkor nem gond. Ha arról, amiről az albitársad, akkor az nem túl szerencsés, ilyenkor nekik nem lehet közös célpontokat támadni semmiképp, akkor ezt egyeztetni kell.
Old 01-30-2007, 14:05
Kubbi Kubbi is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Idézem az egészet jó hosszan, mert nehéz kiragadni egy konltér kérdést belőle.

Ha az albitársaddal külön gépről játszotok, akkor abból nem nagyon lehet probléma, feltéve, hogy valóban be van tartva, hogy egymás gépéről soha, egymás országába soha.

A bátyád... Ő egy harmadik gépről játszik? Ha igen, akkor nem gond. Ha arról, amiről az albitársad, akkor az nem túl szerencsés, ilyenkor nekik nem lehet közös célpontokat támadni semmiképp, akkor ezt egyeztetni kell.
Köszi a választ
Bátyám teljesen más gépről, teljesen más városban játszik.
Annyi, hogy bátyám a szövim, de néha ugye haza megyünk a szülőkhöz, és akkor 1 ip címről játszunk, de külön gépről. Ez havonta 2-3 nap. kb.
De ezt már korábban megbeszéltük, hogy ebből nem lehet probléma.

Akkor albitársammal se kell egyeztetni, hogy melyik célpontokat támadjuk?
Ennek nagyon örülök. Mert tök macerás lenne mindig mondogatni, hogy ezt és ezt nem szabad támadni.
Illetve a szabályokat teljes mértékben betartjuk, mindig mindenki a saját gépéről, a saját országát gondozza, és akkor nem lesz probléma.
Köszönöm az útbaigazítást még 1x.
Old 01-31-2007, 09:26
Viz Viz is offline
Member

Longevity: 95%

Kérdés Atihoz:
Bár 99% biztos vagyok benne hogy nem gáz de azért kérdem?
Van egy notebookom ami másik netről működik mint a gép. ( nem router )
Mind a kettőről nézni szoktam az orikat, na most gond-e ha ezt rendszeresen teszem? Más orijába nem lépek be róluk, csak a sajátjaimba.

Előre is kösz.
Old 01-31-2007, 09:30
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Viz View Post
Kérdés Atihoz:
Bár 99% biztos vagyok benne hogy nem gáz de azért kérdem?
Van egy notebookom ami másik netről működik mint a gép. ( nem router )
Mind a kettőről nézni szoktam az orikat, na most gond-e ha ezt rendszeresen teszem? Más orijába nem lépek be róluk, csak a sajátjaimba.

Előre is kösz.
Mind a 2 gépről csak Te? Az nem gond.

Más is játszik több gépről, pl munkahely és otthon, vagy iskola és otthon, ezek a leggyakoribbak.
Old 01-31-2007, 09:37
karesz6 karesz6 is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Mind a 2 gépről csak Te? Az nem gond.

Más is játszik több gépről, pl munkahely és otthon, vagy iskola és otthon, ezek a leggyakoribbak.
Ne legyen belőle félreértés eszem ágában sincs csalni de itt van egy dolog ami nagyon érdekelne. Rengetegszer elhangzott a kérdés hogy koleszban 1 szoba 1 gép 2 külön embernek 2 külön orija. Nem a feltételeken mulik de Ati minden válaszában benne van az hogy egymáséba sose mert lebuktok. És már volt itt néhány olyan ember (konkrétan 1 re emlékszem) aki tényleg ijenen bukott le. Egyszerűen nem fér a fejembe ha látszik hogy 2 ori külön utakon megy stb stb. és hirtelen elkezdenek belépkedni egymás orijába azt honnan vesvzitek észre? Hiszen 1 ip 1 gép minden azonos. Bár gondolom kárnak kérdem mert logikus hogy nem mondod el.
Old 01-31-2007, 09:40
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by karesz6 View Post
Bár gondolom kárnak kérdem mert logikus hogy nem mondod el.

Pontosan.
Old 01-31-2007, 09:45
Kisbér Kisbér is offline
Member

Longevity: 99%
Red face

Quote:
Originally Posted by karesz6 View Post
Ne legyen belőle félreértés eszem ágában sincs csalni de itt van egy dolog ami nagyon érdekelne. Rengetegszer elhangzott a kérdés hogy koleszban 1 szoba 1 gép 2 külön embernek 2 külön orija. Nem a feltételeken mulik de Ati minden válaszában benne van az hogy egymáséba sose mert lebuktok. És már volt itt néhány olyan ember (konkrétan 1 re emlékszem) aki tényleg ijenen bukott le. Egyszerűen nem fér a fejembe ha látszik hogy 2 ori külön utakon megy stb stb. és hirtelen elkezdenek belépkedni egymás orijába azt honnan vesvzitek észre? Hiszen 1 ip 1 gép minden azonos. Bár gondolom kárnak kérdem mert logikus hogy nem mondod el.
Gondolom 1 ip, x időn belül, több országból támadóakció egy harmadik ország/vagy szövetség ellen. És ebből y db
Old 01-31-2007, 09:46
Kisbér Kisbér is offline
Member

Longevity: 99%
Question

Ide írom, mert ide jobban való:

Azért, mert bemegyek a szövim orijába, és felteszem a védelem varázslatot miért nem kapok anarcht?!
Nem egyszer fordult már elő, hogy támadtam valakit, tudtam, hogy nincs a gépénél, és mégis bevásároltak neki íjászt a szövik, vagy bontottak épületet... Ez úgy gondolom elfogadhatatlan! A védelem varázslat ugyanaz...

Mivel soha nem jelentettem fel senkit, és nem is fogok ezután sem (én úgy gondolom ezeket a dolgokat magára a játékos lelkiismeretére bízom) így ezeket az embereket sem jelentettem fel... De ettől függetlenül gusztustalannak tartom...
Ma éjjel is kaptam egy telefont a szövimtől, hogy gyújtogattak nálam... Felkeltem, gép bekapcsol, házak épít, és visszafeküdtem...

Vagy mondjuk látom, hogy visszajött neki 5 millió fa, akkor se léphessek már be hozzá, és pakoljam a piacra bünti nélkül!!!

Az egyetlen dolog, amit csináhatna a szövim, az a szabadság gomb megnyomása, illetve angol játékban a vip-elés használata. Semmi más!
Old 01-31-2007, 10:03
karesz6 karesz6 is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Gondolom 1 ip, x időn belül, több országból támadóakció egy harmadik ország/vagy szövetség ellen. És ebből y db
Sztem ennél sokkal körmönfontabb. Ezzel 1 értelmű hogy fél perc alatt lebukik. Meg itt ha jól vettem észre akár külön csopiban lévő orikat is bebuktatnak. Külön csopiból meg nehéz lehet csak az egyik csopiban lévő orit inzultálni. Tuti valami logikai alapja van de ennél öszetettebb. Mondjuk azt sokkal elképzelhetőbbnek tartom hogy azt figyeli a rendszer hogy miféle cookie kat kap a gép. Nem értek ehhez nagyon de tegyük fel hogy van A és B Szabálytalanul 1 emberhez tartozó ori A és B e-mail címmel. Miközben a delikvens az A orijába be van jelentkezve bejelentkezik a B e mail címre amiről valami publikus info jön a gépre pl egy cookie. Vagy ugyan így A oriban van és közben akármilyan oldal küld egy akármilyen cookie t amiben az illető user e szerepel de lehet akár a nick je is ha a kettő azonos vagy hasonló. Rengeteg ijen oldal van és a cookie k ha jól tudom teljesen publikusak. Ebből sztem ki lehetne őket szűrni.
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules