|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

04-06-2007, 21:36
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Elvileg ott volt 10k elited miért nem azokat küldted verekedni magad helyett????
Azért vannak, én még uralkodókat (de amint látom te nem tartozol közéjük) nem láttam egymás közt puszta kézzel lerenderzni ilyen ügyeket 
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

04-06-2007, 21:38
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
most ne kekeckedj Atival, per pill úgy osztogatja a pirosat, mint cukrot a télapó 
|
hol osztogatnak cukrot? Atinál?
én is én is! 
|

04-08-2007, 09:06
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by attila1988
...Ja és nem tudom hogy ati el olvastad-e az összes üzenetet vagy pedig csak azt az egyet... A többiben is van érdekesség (nem csak azokban amit én írtam).
|
Innentől kezdve van az,hogy előjött a hülyeségen felül a gerinctelenség is 
További kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek! 
|

04-08-2007, 11:33
|
 |
Member
|
|
|
|
De még nincs veszve semmi...Ha jól tudom,Tarzan is kultúrálódott...Javítsatok ki, ha tévedek! 
|

04-08-2007, 11:38
|
|
Member
|
|
|
|
Srácok, szépen felfújtuk ezt a buta topicot 
|

04-06-2007, 21:18
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
innentől érdekel a beírás a többi baromság...
ha kirakta a HT szerecséje volt, mert nem útközben dezertált a sereg...
vagyis pont nála volt a támadó, amikor az elit haza ért...
miért nem kísérted vissza??
fogadjunk, hogy azok közé a híres játékosok közé tartozol, aki kimegy támadni éjjel, elmegy alukálni, és utána csodálkozik, hogy a Ht nem nézett távolt egész éjjel...

|
Nem csak éjjel megyek ki támadni. Akármikor van lehetőségem hóditózni és a seregem éppen otthon tartózkodik mindig támadok... És azért nem kísértem vissza mert mint mondottam nem ülök állandóan a gép előtt mert nem csak abból áll ki a világ...
|

04-11-2007, 11:12
|
|
Banned
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Miért nem lehet, privát üzenetben úgy beszélni ahogy akarok, miért kell azért egy hétre kitiltani a játékból, Ha valakinek nem tetszik a hangnem akkor tegyen mellőzött országgá és kész... És miért támadhatnak addig, az országom mégse fejlődhet. Arra meg külön kíváncsi vagyok, hogy a VIP körök addig csökkennek-e amíg nem tudok belépni... Ez egy gyerekes óvodás módszer, hogy szaladunk a supporthoz, hogy csúnyán beszéltek velünk egy üzenetben. Kíváncsi lennék arra, hogy más hogyan reagál arra, ha elküld 10.000 elitet támadni (felfelé) aztán alulról egy kis csira betámad elvisz egy csomó barakkot aztán a 10.000-ből egy rakás elitet el kell adnia a helytartónak, hogy ne menjenek el...
|
sztem nem az a kis csíra, aki beüt
|

04-11-2007, 13:21
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Miért nem lehet, privát üzenetben úgy beszélni ahogy akarok, miért kell azért egy hétre kitiltani a játékból, Ha valakinek nem tetszik a hangnem akkor tegyen mellőzött országgá és kész... És miért támadhatnak addig, az országom mégse fejlődhet. Arra meg külön kíváncsi vagyok, hogy a VIP körök addig csökkennek-e amíg nem tudok belépni... Ez egy gyerekes óvodás módszer, hogy szaladunk a supporthoz, hogy csúnyán beszéltek velünk egy üzenetben. Kíváncsi lennék arra, hogy más hogyan reagál arra, ha elküld 10.000 elitet támadni (felfelé) aztán alulról egy kis csira betámad elvisz egy csomó barakkot aztán a 10.000-ből egy rakás elitet el kell adnia a helytartónak, hogy ne menjenek el...
|
miért...
miért nem kaptam az aktív játékom során sosem olyan üziket, amelyeken jókat röhöghettem volna...
 sztem ezt a topikot lehet töröltetni kellene... mulatságos...
és csak a helyet foglalja...  
|

04-11-2007, 14:39
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by API
miért...
miért nem kaptam az aktív játékom során sosem olyan üziket, amelyeken jókat röhöghettem volna...
|
miért???
miért kéne törölni??
ez egy tök jó topic, itt meglehet bármit kérdezni, hogy miért???
pl.: miért ennyire gyerekes a topic nyitó?? miért itt sírja ki magát? miért ebben a játékban tölti ki az idegbetegségét??  és még lehetne pár miért?? 
|

04-11-2007, 19:10
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by API
miért...
|
Eszedbe ne jusson ilyesmi, az egyik legjobb topic, bár mióta a topicnyitó kiszállt belőle, kezd ellaposodni 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules