Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-18-2007, 17:27
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by tdomo View Post
Az első hozzászólásra válaszolva: Valezius szerintem eddig szerencséd volt, mert nem kötöttél bele olyanba akibe nem kellett volna, és még nem talált meg egy szövi sem.

kis módosítás:
A játékélményedre pedig tudok ajánlani egy full hadis oriás szövit, olyat is látni L-ben.
Valóban nem kötöttem bele, de ez nem szerencse kérdése, hanem a józan észé. MFként nem megyek neki egy szövinek.
Es az se szerencse, hogy nem vert szet egy szovi, ez pont azert van, mert tele van a szint nalam benabbakkal. Minek vernenek be engem, ha a kozelben van olyan aki ellen fele annyi katona is eleg? Viszont sokan lopkodtak, bar egyik se valami sokat, akkor nem tettem semmit, mert mit tudtam volna, de a nevuk mar rajta van a halallistan.

Lehet, hogy nem kellett volna elmondani a tapasztalataimat, mert ennek nem volt sok értelme, hogy a kritikákra válaszoltam, én mások véleményét akartam hallani, hogy ki mit gondol erről a lehetőségre.
Az meg vegkepp nem jutott eszembe, hogy valtoztatni kene rajta.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-18-2007, 17:31
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Szyriusz View Post
Ezt már reggel megtettem és leszabiztam az orit. A probléma attól még nem fog megoldódni és könnyen kerülhet bárki ilyen helyzetbe, mint ahogy előző hozzászólásomban is jeleztem.
Szerintem ismerd be, hogy elrontottad, legkozelebb jobban odafigyelsz es akkor mar nem lesz ilyen gondod, bar gondolom ez nem vigasztal, engem se vigasztalna.
Most nem tudok semmi jo peldat mondani, majd valaki, aki okosabb nalam. De ez nem ok arra, hogy megvaltoztassanak egy szabalyt, bar nem tudom, hogy mennyien jartak mar igy.
Reply With Quote
Old 02-18-2007, 20:52
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Ezt már reggel megtettem és leszabiztam az orit. A probléma attól még nem fog megoldódni és könnyen kerülhet bárki ilyen helyzetbe, mint ahogy előző hozzászólásomban is jeleztem.
Ilyen helyzetbe télleg sokan kerültek és fognak is kerülni. Viszont olyan esetről is tudok, amikor az A-s orit visszahelyezték a normál játékba. Asszem a firss orit ami az összekötési gubancot okozta anarchban hagyták, de szerintem te is beérnéd az A-ssal
Reply With Quote
Old 02-18-2007, 23:52
Szyriusz
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ilyen helyzetbe télleg sokan kerültek és fognak is kerülni. Viszont olyan esetről is tudok, amikor az A-s orit visszahelyezték a normál játékba. Asszem a firss orit ami az összekötési gubancot okozta anarchban hagyták, de szerintem te is beérnéd az A-ssal
Természetesen! Aztán azt is törölném az anarchiából és regiznék egy újat.
(Figyelve az összekapcsolásra!)
Reply With Quote
Old 03-12-2007, 18:12
Blacky Blacky is offline
Member

Longevity: 94%

Én még egy kisöcsi vagyok itt a forumba de valaki megmagyarázná mindenféle lenézés meg arcoskodás nélkül hogy ha van egy orim az A ban regelek egy orit az 5/ akárhányas szinten és mondjuk azonositás nem történt meg akkor hogy ab tudom segiteni vagy ne adj isten hogyan tudok ugy csalni hogy azzal segitsem az A-s orimat????? Ez nekem nagyon nem világos..Az tiszta sor hogy azonositottam nem kötöttem össze azt azzal is felmehetek az A ba és az ott levö orimat segithetem Na de amikor még nincs meg a 24 köröm és nem irtam be az azonosito kodot ..Ez Nekem roppant fontoskodo és nagyon igazságtalannak is érzem...Ha azonositás után nem köti össze ott még mindig ott van a FAQ azon része hogy egy gépröl többen hogyan játszhatnak....azt ha azt betartja valaki akkor meg a 22-es csapdája mert ha betartod a FAQ ban leirtakat akkor is átraknak mert egy gépröl ha többen játszanak és hiába vannak más más csopiban Ip cim ugyanaz azt ki mondja meg hogy nem egy játékosé a több ori????? sok már itt afehér folt ami az ori törléséhez vezethet....sztem...
Reply With Quote
Old 03-12-2007, 18:16
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Blacky View Post
Én még egy kisöcsi vagyok itt a forumba de valaki megmagyarázná mindenféle lenézés meg arcoskodás nélkül hogy ha van egy orim az A ban regelek egy orit az 5/ akárhányas szinten és mondjuk azonositás nem történt meg akkor hogy ab tudom segiteni vagy ne adj isten hogyan tudok ugy csalni hogy azzal segitsem az A-s orimat????? Ez nekem nagyon nem világos..Az tiszta sor hogy azonositottam nem kötöttem össze azt azzal is felmehetek az A ba és az ott levö orimat segithetem Na de amikor még nincs meg a 24 köröm és nem irtam be az azonosito kodot ..Ez Nekem roppant fontoskodo és nagyon igazságtalannak is érzem...Ha azonositás után nem köti össze ott még mindig ott van a FAQ azon része hogy egy gépröl többen hogyan játszhatnak....azt ha azt betartja valaki akkor meg a 22-es csapdája mert ha betartod a FAQ ban leirtakat akkor is átraknak mert egy gépröl ha többen játszanak és hiába vannak más más csopiban Ip cim ugyanaz azt ki mondja meg hogy nem egy játékosé a több ori????? sok már itt afehér folt ami az ori törléséhez vezethet....sztem...
Amikor új országot regisztrálsz, akkor AZONNAL össze kell kötni a meglevővel.

Ez nem bonyolult, pár pillanat alatt megvan, és hát valljuk be, ez szigorú feltétele is annak, hogy egyáltalán elindíthasd azt a második országot, úgyhogy nemcsak érdemes, hanem kötelező is megtenni.

Ez 5 különböző helyen van leírva, igen részletesen, és igen szájbarágósan, nem lehet nem észrevenni.
Old 03-12-2007, 18:35
Blacky Blacky is offline
Member

Longevity: 94%

Tisztában vagyok a több ország irányítására vonatkozó szabályokkal. Otthonról játszom, és a család több tagjának is van országa. Mit tegyünk, hogy ne legyen baj?
Az országokat mindenki saját maga indítsa és irányítsa. Ne egymásnak indítsátok, és ne egymás országát gondozzátok. Ha egy csoportba kerülnek az országok, akkor egymástól teljesen független életet kell, hogy éljenek az országok, egymással ne osszatok meg információt, és semmiképpen ne támadjatok közös célpontokat. Egymást se.

Ati köszi a gyors választ DE akko ez miért van a FAQ ban ????? Mert akko amit leirtál akkor az szerint a fentebb bemásolt FAQ feltételeit teljesen lehetetlen ugy megoldani hogy ne legyenek törölve....Mert pl otthon egy gépünk van a tesommal és külön szeretnénk játszani akkor Minek lenne kötelezö az összekötés ????? Ö nem akar Tölem függni ÉN nem akarok töle függni de ha egy gépröl játszunk tuti narchba fogunk kerülni ....Ráadásul mondjuk ö a az A ban van Én meg a 4/L ben..
Reply With Quote
Old 03-12-2007, 18:50
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
ha van egy orim az A ban regelek egy orit az 5/ akárhányas szinten
Quote:
pl otthon egy gépünk van a tesommal és külön szeretnénk játszani akkor Minek lenne kötelezö az összekötés ?????
Ez két teljesen különböző eset, ne keverjük őket. Ha anarchba kerültél, mert nem kötötted össze az országaidat, akkor ne hozz olyan példákat, hogy mi lenne, ha nem a te országod lett volna, hanem az öcsédé. Csak akkor lehet több országod, ha azokat összekapcsolod.

Idézem a regéisztrációs szabályok legelső pontját:

"CSAK AKKOR LEHET TÖBB ORSZÁGOD, HA AZOK A JÁTÉKON BELÜL ÖSSZE VANNAK KAPCSOLVA. HA TÖBB ORSZÁGOD VAN, DE NINCSENEK ÖSSZEKAPCSOLVA, AKKOR MEGSZEGED A SZABÁLYOKAT!"

Ennél többet nem is érdemes mondani róla. Nem bonyolult dolog, nagyon egyszerű folyamat az összekapcsolás, nem viccből hívjuk fel a figyelmed új ország indítása után 5 alkalommal 5 különböző helyen is arra, hogy ezt meg kell tenned.
Old 03-12-2007, 19:21
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Azt elimertem, hogy hibáztam, hogy nem kötöttem azonnal össze de 72 óra folyamatos háboruskodás után hajnal félháromkor nem ez volt az első dolgom.
Ugyanarról a címről regiztem, ugyanazzal a nick névvel és jelszóval, amiből látható a szándék és 3 óra múlva mindkét ori az anarchba. Ne haragudj de ez
szerintem túl erős. Biztos vagyok, hogy ez nem csak velem történt meg hanem már másokkal is. Szerintem az orik összekötése a csalások elkerülése miatt lett bevezetve, amivel egyetértek. Ebben az esetben viszont csalásról szó sem lehetett mivel a friss ori még aktiválva sincs. Viszont elbuktam egy olyan orit amivel már a 1/A-ban játszhattam, amiben rengeteg pénzt és energiát fektettem. Ez biztos, hogy így nem jó.

Én most igazán nem bunkó akarok lenni, de ha 72 órája nem szunyáltál és hulla fáradt vagy, de még épp van annyi erőd hogy indits egy orit, akkor már annyi miért nicns hogy össze kösd? Mikor ilyen kialvatlan és hulla fáradt vagy miért olyan fontos hogy akkor indits egy orit éjjel háromkor? Nem hiszem hogy ez ilyen rettenet sürgős és fontos dolog.
Ha van egy dolog a hódítóban amit a legkisebb mértékben sem tudok kritizálni vagy kifogásolni az pont az ori összekötés, hiszen tényleg nem nagy dolog, tényleg sok helyen van leírva hogy kell és ha ezt meg teszed pont azt támasztod alá vele, hogy szabélyosan akarsz játszani. Szerintem joggal feltételezi a szűrő hogy ha nem kötöd össze azonnal, hogy csalási szándékod van.

Másrészröl biztos vagyok benne hogy ha irsz egy megható üzit a supportra, hogy kiment a fejedböl az öszekötés, jó esélyel visszakpod az orid az A-ba.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 03-13-2007, 08:16
Hóhér Hóhér is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Kék számmal lehet.
Azt szeretem ebben a fórumban, hogy még a véleményemet is megkérdőjelezik. Jogom van azt gondolni, hogy enélkül jobb lenne a játék.

Ne mondja nekem senki, hogy nem lenne izgalmasabb a játék 4. szinten, ha nem hemzsegnének a totál üres országok.

érthető...

gyorsan változtassunk meg egy jól bevált szabályt, mert te véletlen beütöttél 2 üres orit...

legyen így..

csak attól félek 2/b be feljutsz majd, elakarod érni a szakadék alját a 2400 hekit, mert ugye ott szeretnél lépni A ba...

Hirtelen ott találsz egypár "nem üres " orit magad alatt, többek közt engem is

és majd jöhet az újbóli változás, az újabb topic, hogy

"teljesen üres az országom, nem tudok mit csinálni, mert egy 1000 fős csoportba olyan mélyre süllyedtem egy 28 órás mf-mf csata következtében, hogy végig vert 600 hekikig az összes ország a csoportban, de nem akarok törölni...

mit csináljak?? "

de ugyanebben az időpontban megjelenik még 1 topic , hogy

" ne hozzuk vissza a frissen megszűntetett újrázást, mert 2/b ben volt egy üres ország, amit végig vert a csoprot, és az egész csoport játékélményét borzaszóan elrontotta... "

ez vicc csak ugye?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules