|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

01-23-2007, 10:38
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Van, aki pedig nappal jár el dolgozni, vagy iskolába, és ott nincs net. Nappal se lehessen már támadni akkor, nem? ...
|
nyugalom, egyetértek veled, én is nappal járok suliba, és mondjuk számvitelen nem fogok gépezni...
én se támogatom az ötletet, pár hozzászólással korábban elmondtam már 

01-22-2007, 22:28
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by karesz6
Ez egy játék. Nem vagyok fan csak jól érzem magam ebben a játékban meg itt a fórumon is. Megvan hogy mit teszek meg egy játékért és megvan hogy (nálam) mi megy már túl egy határon. Tudom hogy soha nem leszek nagy játékos de nem is áll szándékomban.
|
Ki mennyit áldoz annyit is kap. Ez így műkszik  Nah ne rts félre nem rosszból mondom. Én viszont minifanatic vagyok úgyhogy... minden szóért kár 
Mielőtt megkérdezné valaki, hogy mi az a minifanatic mondom is  Kevés ori, non stop online. Maxi nem vagyok, mert az anarchos multizás nem az én világom
Quote:
Originally Posted by Zsáni
Van, akinek nincs lehetősége éjszaka gépnél lenni 
hagyjátok mát ezt a szöveget 
|
Nem hagyom  Igaz  Van akinek nincs lehetősége, de fontos tényező az is, hogy mit érez, amikor reggel a gép elé ül és méteresen vöröslik az eseménylista  Van aki jól viseli és van aki nem. Én nem, ezért inkább éjjszakázom. Nehezen viselem, ha hosszú hetek munkáját egy éjjszaka hazavágják ezért nincs más választásom
Éjjszakai pihiszünet... ááhhh meg lehet szokni az óránkénti ébredést is, bár ha nős lennék nemtom mit szólna a kedvesem, főleg ha utálná a számítógépet + az egész rendszert ami körülveszi 
|

01-22-2007, 22:36
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Ki mennyit áldoz annyit is kap. Ez így műkszik 
|
Igazad van. Nem is akarok többet mint amennyit ezzel elérek. 
|

01-23-2007, 10:43
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Nem hagyom  Igaz  Van akinek nincs lehetősége, de fontos tényező az is, hogy mit érez, amikor reggel a gép elé ül és méteresen vöröslik az eseménylista  Van aki jól viseli és van aki nem. Én nem, ezért inkább éjjszakázom. Nehezen viselem, ha hosszú hetek munkáját egy éjjszaka hazavágják ezért nincs más választásom 
|
Tény 
Aki nem viseli jól, de nincs módja, az válasszon más játékot, vagy oldja meg 
előfordult már, hogy én is felkeltem, és wapozgattam, mert géphez nem tudok ülni éjszak  Ez van  Azért nem keltek fel egy másik embert, mert nekem támadnom kell 

01-23-2007, 16:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lara Baba
Sziasztok!
Sajna nem tudom, hogyan kell új topicot nyitni, de remélem az irásom itt iseljut azokhoz akik érdekeltek.
Engem rettentően bosszantanak az éjszakai támadások. Főleg az 1/A-ra jellemző hogy hajnali 3-4 óra felé indítják meg a seregeket a klánok illetve az országok. Így az egész csak arra megy ki, hogy "talán" nincs bent az ellenfél. (gyáva alattomos megoldás szerintem) Nekem nem tetszik  . Úgy gondolom akkor jó egy háború vagy egy támadás ha bent van az akit támadok, és lássuk ki az okosabb.
No meg rettentően rossz hogy éjjel csörög a telefon, fel kellni mert támadnak :S
Ezért a javaslatom a következő:
- éjfél és reggel 5 óra között ne lehessen támadni.
Gondolom sok éjjeli bagoly vagy alibizős azonnal a fejét rázza és heves
tiltakozásba kezd. Ezért ha ez túl erős akkor lehetne azt enyhébb változatt is mégpedig:
- éjfél és reggel 6 között -10 vagy -20 % támadási bónusszal lehessen támadni (mivel pl este van fáradtabbak a katonák vagy nem látnak a sötétbe  )
Mielőtt mindenki azonnal nemet mondd. Azért gondoljatok bele, mennyi vita veszekedés volt otthon a családdal a kedvessel, vagy reggel a munkahelyen abból, hogy éjjel fel kellett kelni mert éppen valaki támadott, és nem tudtad magad kialudni vagy hiányoztál az ágyikóból.
szóval várom a hozzászólásokat 
|
sokkal kényelmesebb lenne de az túl mesterséges :S
sztem alapban halva született ötlet. és ezt egy olyan játékos mondja aki nem sokszor éjszakázik 
legyél fent többet vagy akkor olyan fajt válassz
pl: én is csak naon ritkán vok orkkal mert tom h az elköv hetekben aligha tudnék minden kávéra géphez ülni , pedig elhiheted szeretném élvezni az ork bónuszt  de ez van...... ezt kell szeretni.
tanulj meg alkalmazkodni 
|

01-30-2007, 18:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lara Baba
szóval várom a hozzászólásokat 
|
Én sem támogatom ezt, viszont én is gondolkodtam már azon mit lehetne tenni a nyugodt alvásért...
Jó lenne egy intézmény aminek a neve: "időszakos mnt"
Az mnt mintájára lenne köthető és bárki bárkivel maximum 8 óra időtartamra naponta, bármilyen időszakra megköthetné. Ezidő alatt az mnt-hez hasonlóan semmiféle ártóakciót nem lehetne indítani.
A megkötött időszakos mnt a megkötés napjától kezdve az adott napszakban életbe lépne és 8 óra múlva megszűnne.
(egyébként a magam részérőlkötöttem már ilyet, de át lettem verve sajnos...) Nos emiatt a negatív élmény miatt gondolom úgy, hogy nem ártana intézményesíteni a dolgot.
|

01-30-2007, 18:07
|
Member
|
|
|
|
ilyen jó lenne. csak akkor mnt előtt kimenne a sereg és az mnt miatt már nem lehetne hazakísérni.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

01-30-2007, 18:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
ilyen jó lenne. csak akkor mnt előtt kimenne a sereg és az mnt miatt már nem lehetne hazakísérni.
|
Ha van kinnlévő sereg akkor nem lép érvénybe addig és kész. Ennek ugyis az a célja, hogy elmehess aludni. Ha te ezt az mnt-t azért kötöd,hogy védd magad amíg másokat molesztálsz akkor magadra vess. Így mivel nem lépne életbe amíg távollévő sereged van addig támadhatna akár az is akivel kötötted. Persze csak ha figyel rá és nem megy lefeküdni aludni, mert biztonságban van.
|

01-30-2007, 18:13
|
Member
|
|
|
|
így már értem. csak megint előjön az, hogyha vki csak éjjel tud lenni vagy olyan munkája van, hogy éjjel dolgozik gép mellett és nappal alszik? azzal ez kitolás. persze akkor nyílván nem kötik meg, ha az egyik szövinek ez inkább hátrány
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

01-30-2007, 18:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
így már értem. csak megint előjön az, hogyha vki csak éjjel tud lenni vagy olyan munkája van, hogy éjjel dolgozik gép mellett és nappal alszik? azzal ez kitolás. persze akkor nyílván nem kötik meg, ha az egyik szövinek ez inkább hátrány
|
Ezt meglehet kötni nappalra is 
Az mnt időszakát a két fél határozná meg.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|