Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 10-04-2007, 15:10
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by csofika View Post
Az ország lefagyasztását a tűzgolyó varázslat sem oldja fel?
Bye csofika.
Old 01-12-2008, 21:15
Robin Robin is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by csofika View Post
Az ország lefagyasztását a tűzgolyó varázslat sem oldja fel?
Az év poénja
Reply With Quote
Old 02-06-2008, 16:31
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Nem, nem szeretném, ha lenne ilyen. Nem szeretném, ha a pontlistán hirtelen 6 szemes kigyúrt orkok jelennének meg mellettem, mert nemrég szétvágtam a másik orijukat. De nem szeretném azt sem, hogy egy személyiséges orik tömege lapuljon szanaszéjjel a csoportokban, csak a kedvező alkalomra várva, hogy visszatérjenek.
Nem szeretném, hogy 5-dik szinttől felfele mindenkinek legyen 2-3-4 sunnyogó orija, ráadásul legálisan. Oké, hogy nem tudja használni egyszerre őket, de ha egy haverom bajba kerül azon a környéken ahol én épp mélyszabizok ,mi a garancia arra, hogy nem jövök vissza, és nem segítek neki?
Szal én egyértelműen nemmel szavaznék, ha lenne szavazás, ne támogassuk a multisokat.

Ezt most is bármikor meg lehet tenni, ennek nincs köze a felvetett javaslathoz.
Old 08-10-2007, 17:45
-Rém- -Rém- is offline
Banned

Longevity: 92%

Azt megszeretném kérdezni hogy tegyük fel leszabizok a főorimmal és hozom a másik csoportból az országomat , de akkor nem lehetne azt megoldani hogy ilyenkor a hétvégi játékra való jelentkezés átszálljon a fő ori után lévő 2. orira vagy valahogy?
Reply With Quote
Old 08-10-2007, 20:09
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Quote:
Originally Posted by -Rém- View Post
Azt megszeretném kérdezni hogy tegyük fel leszabizok a főorimmal és hozom a másik csoportból az országomat , de akkor nem lehetne azt megoldani hogy ilyenkor a hétvégi játékra való jelentkezés átszálljon a fő ori után lévő 2. orira vagy valahogy?
Sztem nem lehet megcsinálni.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
Old 08-26-2007, 11:41
asher asher is offline
Junior Member

Default szabi és csak aztán hibernál.a gyümölcs se fagy meg rögtön:)

Ati felvetése miszerint ez simán kijátszható valamennyire jogos...elég sok ország hajlamos arra hogy fellépjen egy szövit hátrahagyva, és (36+72) 108kör múlva (asszem ennyi egy szövi minimális élettartama) rengeteg zsével folytassa a játékot. de melyik vesztegetne heteket, hónapo(ka)t??

legyen X kör, amig az ország nem hibernáltatik, csak SZ, és ha ez lejár akkor fagy csak le, és léphet fel a másik.

ez ügye azt jelentené, hogy nem 108 kört hanem pl X=600 kört várjanak a szövtagra, és akkor már teljesen érthetően inkább amellett döntenek, hogy a fenti orival menjen tovább a szövetség, és majd ha eggyel nagyobb kisszámmal errejárnak, hasonlóan visszacserélik a másik orira...ez pedig már nem jelent mást, mint hogy a játékos egyik országa itt a másik ott volt szövetséges...

ennek az X körnek a meghatározása már részletkérdés, de lassúban és normálban a 3as szorzókülönbséget meghagynám...(okés hogy kell egy hónap kényszer pihi normálban, de 3 hónap lassúban??? naneee...)

ki veszt ezzel? pont az aki használná ezt a funkciót: 1 hónappal kevesebbet játszhat a fenti orijával (világos hogy amig a másik elmegy mellette, addig amúgy se akart játszani vele). ennyit szerintem mindenki bevállal, nem beszélve arról hogy nyilván nem az utolsó pillanatban döntenénk úgy, hogy huhh elkéne menni a felső orim mellett, egy hónappal elötte már tudjuk hogy ilyet szeretnénk majd...

MÁS: - VIP -
VIPhez való kötését ellenzem. a vip kényelmi funkciókról szól (elvileg...legalábbis ha jól értem Atit), és ez hasonlóan (a hadüzenethez és a karavánhoz) szerintem alapfunkvió, amit mindenkinek meg kéne kapnia (vagy senkinek se a karaván pl nagy előnyt ad a vip-es szöviknek...).

ok a ht piacoz, képez, irat, varázsol stb. ezt bárki megteheti önmaga is...de vannak funkciók amiket nem kéne *lekorlátozni* csak a VIPeknek, ugyanis azok nem kényelmesebbé, hanem jobbá teszik a játékot. (azt hiszem ez a lekorlátozás az első lépés a VIPet csak VIP támadhat felé.)

(félreértés ne essék, vip vagyok.:P)
Reply With Quote
Old 08-26-2007, 11:46
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by asher View Post
MÁS: - VIP -
VIPhez való kötését ellenzem. a vip kényelmi funkciókról szól (elvileg...legalábbis ha jól értem Atit), és ez hasonlóan (a hadüzenethez és a karavánhoz) szerintem alapfunkvió, amit mindenkinek meg kéne kapnia (vagy senkinek se a karaván pl nagy előnyt ad a vip-es szöviknek...).

ok a ht piacoz, képez, irat, varázsol stb. ezt bárki megteheti önmaga is...de vannak funkciók amiket nem kéne *lekorlátozni* csak a VIPeknek, ugyanis azok nem kényelmesebbé, hanem jobbá teszik a játékot. (azt hiszem ez a lekorlátozás az első lépés a VIPet csak VIP támadhat felé.)
A jelenlegi VIP funkciók nagyobb körben történő bevezetése nincs tervezve, sőt, további VIP funkciók bevezetése várható a mostani bővítések során, melyek kényelmi funkciók.

Ez a téma nem ezek közé tartozik, ez nyilván mindenki számára egyformán elérhető lesz.
Old 02-06-2008, 18:05
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by asher View Post
legyen X kör, amig az ország nem hibernáltatik, csak SZ, és ha ez lejár akkor fagy csak le, és léphet fel a másik.
Hóhér kérdésére máris itt egy ideális megoldás: csak akkor fagyaszthatod le, ha SZK az ország. Hogy ez mikor, hogy az a játék teljesen normál szabályai szerint zajlik.
Old 09-19-2007, 18:10
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by -Rém- View Post
Nem. Ezt vedd figyelembe, amikor ezt az opciót használod.
Old 01-30-2008, 19:32
NeTi NeTi is offline
Junior Member

Longevity: 97%

A mélyszabi jó dolog lehet de kemény feltétel rendszerhez kötve. Csatlakozom az elöttem szólóhoz UFF

Legalább egy ori az A-ban
játékosonként max 1 ilyen (elkerülendő a gömbözök minden szinten szindrómát)

Lehetne hogy a szint elhagyása után autómatikusan visszakényszerülne az illető a játékba és azzal az országával a fordulásig már több ilyet nem tehetne.

Nem kötném plusz VIP-hez.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules