|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

05-15-2006, 13:43
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
írj nekik, hog kezdő országod van, ne bántsanak. aztán ha nem állnak le, akkor csinálj újat. ezzel nem tudsz mit csinálni. vagy ha van olyan szövi aki bevenne téged, akkor lépj be, majd ők segítenek...
|

05-15-2006, 13:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Davos
Valaki segitsen mar soha nem hetvegiztem, mert nincs ra idom, de a sugot elolvasta es nem ertek egy ket dolgot.
Pl: Ha hetvegizek a rendes orszagom fut normalban vagy szabira vagja a rendszer amig hetvegizek. Hany oras a hetvegi 24 48 vagy 72.
Ejjel nappal megy nincs kaja-pisi szunet? Mert az igy jol hangzik. 
|
Ha hv-zel, a rendes oriddal is játszhatsz nyugodtan. 55 óra összesen, péntek este 7-től hétfő hajnali 2-ig. kaja-pia-cigi gép mellett, alvás szünet csak szombat estétől.  de az is csak 2-3 óra 1 huzamban. 
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

05-15-2006, 13:58
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
ez bíztató volt, köszi 
|

05-15-2006, 14:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ruud10
ez bíztató volt, köszi 
|
Még csinálhatod azt is, hogy kiteszel a piacra pár milla értékben cuccot (egység, fölös teki, bármi ami nélkülözhető), és elmész szabira... mikor visszajössz, a pénzből pótlod a fontosabb dolgaidat, és remélhetőleg kicsit továbbléptek a támadóid... van pár napod míg rád nem talál valaki más... addig gyűjts infót arról, hogy hogyan is kellene kinéznie az országodnak 

05-15-2006, 14:10
|
Guest
|
|
|
|
az orim azért nem ütőképes, mert épp átképzek variról hadisra, és most épp semmibe se jó
tudom milyen egy jó ori, annyira nem vagyok kezdő
|

05-15-2006, 14:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
az orim azért nem ütőképes, mert épp átképzek variról hadisra, és most épp semmibe se jó
|
hát akkor a kegyelmükben bízhatsz, vagy ha megy akkor a Xepi féle trükkben. ez ennyi. ha gyenge vagy és rádszálltak akkor az szívás. 
|

05-15-2006, 14:27
|
Guest
|
|
|
|
azért köszi
|

05-15-2006, 14:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Tanyafree
Hi!
A tanyafree orik, h oldják meg a szintlépést?
Én még nem voltam, ezért nem tom. SZVSZ nem tart senki annyi raktárat, h 24 körig elég legyen a gabona teljes feltöltéssel.
Asszem ha éheznek is az emberek, meg lehet oldani, h lefokozol pár k katonát (védelem alatt úgy sem bántanak) és lököd képezni, mert az alatt nem esznek, így legalább csökken az ételfogyasztás. De ez csak az én ötletem, nem tom, h ilyenkor mit szoktak csinálni.
|

05-15-2006, 14:35
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Hali!
Mit tegyek ha pár ori teljesen rámszállt és lelopnak tekivel? Tolvajaim gyengék, varikkal nem látok be a katonák meg még nincsenek elegen.
|
Ha épp úgyis átképzel, akkor minek vannak ott a tekik? Szabadulj meg tőlük (pl add el, és a pénzen vegyél egységeket), és máris nem fognak lopkodni, mert nem éri meg.
|

05-15-2006, 14:44
|
Guest
|
|
|
|
Ati, mert akkor nem kellenek a tekik? Akkor mi lesz lakitekik, mezőgazd. nélkül?
Szétesik az ori!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|