|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Fantasy, szerepjátékok Fantasy, RPG, szerepjáték |

09-04-2006, 07:58
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Pettyes 1 db radijátorral A buli Ifinből fog indulnyi. (ha valaki az előtörténete írásakor nem tud odakavarni azt majd útközbe felszedi a nép (vagy kiírja ) A dátumokat ma végre összeszedem, de annyit előlmmászóban: A 14. zázslóháború utáni 2. év tavaszán kezdés. Délen tombol a manifesztációs háború, északon a két emberöltőre kötött béke második éve. Talán még sosem volt ennyire "biztonságos" az utazás az addig ellenséges országokon keszesztül. Észak igyekszik magához térni a háborúból és a kereskedelmet újraindítani, illetve felkészülni és harcolni Ahme Ramuun ellen. (na tuti roccul írtam a nevit annak a kékszemű kis fíregnek szerte felbukkannak az ibarai menekültek és lelkesen növelik az alvilági testvériségek közti zűrzavart.
Chris Nem tehecc De nekem így is tecc naon.
Massza Nálam még nem jelentkezett a második törv-könyv. szal sztem nem jáccik, hacsak nem NJK-ként De vitzt félre (nem nagyon, mert jó ha késnél van) téve. A "Biblijákat" úgymond iránymanónak fogom tekinteni a jáccós alatt. (tehát pl azt a sogronitát aki Dartonhoz imátkozva akar Ranagol kegyébe férkőzni és homálylényt idézni, rövid úton feldaraboltatom a feldühödött hentescéh mestereivel, mert ócsárolta a húsukat.) De pont azért mert többeknek nincs készbe könyv mindig (pl nekem se, mert könyvtáralok értre egyenlőre ) ezért a varázslatok, harc terén nem minden esetben lesz "kikockázva" kiszámolva a dolog.
Amit szeretnék kérni mindenkitől: Ha eldöntötte mijen karackter, akkor majd a jellemzését meg ha elkezdi akkor az előtörténetet naty vonalakban küldje majd el nekem jó? Ha valakinek gondja van szíveszen segítek. (persze csak ha tudok 
Mékegy dolg: Nem röhögni a henteseken! Nem tudhatod, hogy a hentesbárdra száradt vér hány mágiatörő rúnát takar 
|

09-04-2006, 08:20
|
Member
|
|
|
|
Ezen esetben előtörténetemhez majdanán elkellene némi segítség
Mékegy dolog: vki vhogy nem tudná nekem eljuttatni az UT illúzionistára vonatkozó 4oldalát?  Szégyen de csak havernak van meg és a köyv most Tiszaujvárosban pihizik...  Szal bárhogyan jó lenne: szkennelve, ímélben, faxon, galambpostával bárhogyan 
|

09-04-2006, 08:39
|
Member
|
|
|
|
Steve Illuzijonistra vagy nem? Hát teremtsd meg magadnak Bár ha aszt vesszük akkor minden illuzijó. Tehát az hogy most elküldeném az is az lenne, mert nekem nincs, tehát a segítség tőlem megint csak illúzijó 
Hehe.. uccsó mondat:
KM: rohan felétek egy kétszarvú orrszarvú
Bárd: ojjan nincs! Ez csak illúzijó! Állok nyugottan.
KM (kissé gonosz mosollyal): Az EGYIK szarva télleg az volt.
|

09-04-2006, 08:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Steve, annyit tudok segíteni, hogy este megnézem elektronikusan megvan-e az otthoni gépemen.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

09-04-2006, 08:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Z a VérGyöngyTyúkok Ura
Hehe.. uccsó mondat:
KM: rohan felétek egy kétszarvú orrszarvú
Bárd: ojjan nincs! Ez csak illúzijó! Állok nyugottan.
KM (kissé gonosz mosollyal): Az EGYIK szarva télleg az volt.
|
Utolsó mondás:
KM: Goblincsapatba botlotok.
Csapat: Buliiii! -fegyvereket elö-
KM: Hmm, említettem, hogy 84-en vannak?
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

09-04-2006, 08:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Chris
Steve, annyit tudok segíteni, hogy este megnézem elektronikusan megvan-e az otthoni gépemen.
|
köcce
Zbá akkor lecc az egész világ illózijó majdha elértem az 50ik szintet
Amugy eléggé kreatív a varázslatalkotása de kell hozzá azaz egy lap...
|

09-04-2006, 10:13
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Nekem van egy viszonlag árnyaltabb, arányosabban kidolgozott illúzió mozaik táblám, ha jó leszel elküldöm.
De csak csütörtökön tudom, mert addig szabin vagyok, oszt bent van a benti gépemen.
|

09-04-2006, 11:49
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Z a VérGyöngyTyúkok Ura
Pettyes 1 db radijátorral A buli Ifinből fog indulnyi. (ha valaki az előtörténete írásakor nem tud odakavarni azt majd útközbe felszedi a nép (vagy kiírja ) A dátumokat ma végre összeszedem, de annyit előlmmászóban: A 14. zázslóháború utáni 2. év tavaszán kezdés. Délen tombol a manifesztációs háború, északon a két emberöltőre kötött béke második éve. Talán még sosem volt ennyire "biztonságos" az utazás az addig ellenséges országokon keszesztül. Észak igyekszik magához térni a háborúból és a kereskedelmet újraindítani, illetve felkészülni és harcolni Ahme Ramuun ellen. (na tuti roccul írtam a nevit annak a kékszemű kis fíregnek szerte felbukkannak az ibarai menekültek és lelkesen növelik az alvilági testvériségek közti zűrzavart.
Chris Nem tehecc De nekem így is tecc naon.
Massza Nálam még nem jelentkezett a második törv-könyv. szal sztem nem jáccik, hacsak nem NJK-ként De vitzt félre (nem nagyon, mert jó ha késnél van) téve. A "Biblijákat" úgymond iránymanónak fogom tekinteni a jáccós alatt. (tehát pl azt a sogronitát aki Dartonhoz imátkozva akar Ranagol kegyébe férkőzni és homálylényt idézni, rövid úton feldaraboltatom a feldühödött hentescéh mestereivel, mert ócsárolta a húsukat.) De pont azért mert többeknek nincs készbe könyv mindig (pl nekem se, mert könyvtáralok értre egyenlőre ) ezért a varázslatok, harc terén nem minden esetben lesz "kikockázva" kiszámolva a dolog.
Amit szeretnék kérni mindenkitől: Ha eldöntötte mijen karackter, akkor majd a jellemzését meg ha elkezdi akkor az előtörténetet naty vonalakban küldje majd el nekem jó? Ha valakinek gondja van szíveszen segítek. (persze csak ha tudok 
Mékegy dolg: Nem röhögni a henteseken! Nem tudhatod, hogy a hentesbárdra száradt vér hány mágiatörő rúnát takar 
|
Kár, hogy ez nem játszik, mert egy Khált kipróbáltam volna...
Tulajdonképpen a nagy zöldön kívül melyik könyvecske játszik? Melyik alapján mesélsz? Bár inkább gondolom saját szabályokat követsz!  Ami jó, mert nem ismerik és érheti még a tapasztalt rókát is meglepetés!  Ha nem fog játszani az MT és nem választható onnan faj, akkor lehet, hogy harcos leszek v. fejvadász, de mindenképpen ütős szeretnék lenni, mert a mágia még bonyolult és itt vannak profik, akikre ezt lehet bízni! 
|

09-04-2006, 13:19
|
Member
|
|
|
|
Pettyes 
Asszem félreolvastál  
A könv mint kari nem jáccik, meret nem jelentkezett még Amúgy meg állíthatol össze belőle, csak küldd el majd nekemnek a tulajdonságokt (vagy ha elektrokrónikusan megvan akkor úgy. Szóval, ha naon akarsz lehecc Khál 
FONTOS!!! 5. szintű karikat kérek kidolgozni! Ha valaki a karijának szeretne ojan dolgokat amik "normál" esetben nincsenek a karinál, az mindenképpen szóljon és megbesz! (ellenkező esetben tartalék karaktert is készítsen 
|

09-04-2006, 13:28
|
Member
|
|
|
|
Jelentem úgy kinéz, hoty Atis a modiságot a témára megadja. Vagyis amint az meglesz az alapinfókat feltöltöm a jáccótérre. kérek mindenkit, hogy a kezdésre neki megfelelő legkorábbi időpontot adja meg. (NEM azt, h hajnali 4 óra!!! ) Hanem, pl szept 12. és akinek az előzménje megvan azt bemeszélős lesz (vagy itt privátba, vagy Hód zöldben)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|