egyébként hihetetlen, hogy ebben az egy topicban mi mindent megbeszéltünk már
egyszer össze kéne számolni, hogy hány témát beszéltünk már itt meg félig vagy teljesen
"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő
"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope
Szemét dolog hogy ezt a szép reményü topicot igy ledegradáljátok és szét offoljátok.
mellesleg én mint Obi Van Kenobi ki is vagyok? Mit kell nekem csinyálni? és kit kell tanitanom?
Te szadizod meg a Sötét Nagyurat Mikor a 3. részbe harcoltok a lávafolyamnál És kiszúrsz a Nagyurral és majdnem meghal éss..... túléli és nagyoooooon nagy És Obi Van és Yoda marad a 2 utolsó Jedi (nem Jeti, Jedi) és ti képzitek ki Luke Skywalkeeert
Te szadizod meg a Sötét Nagyurat Mikor a 3. részbe harcoltok a lávafolyamnál És kiszúrsz a Nagyurral és majdnem meghal éss..... túléli és nagyoooooon nagy És Obi Van és Yoda marad a 2 utolsó Jedi (nem Jeti, Jedi) és ti képzitek ki Luke Skywalkeeert
Gyula: de azt is vedd figyelembe hogy a 4. rész közepe táján ki leszel nyírva