Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 01-30-2007, 18:21
bakarcsi bakarcsi is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Csocsó View Post
Az 1A mondjuk hogy a profik szintje, de a frissen fellépő orik hatalmas hátrányból indúlnak! 24körig nincs piacuk, a védelmük meg 8.kör után lejár Esélyük sincs védekezni a már régebben fellépett, a szintre megfelelően kiélezett orik ellen.

Javaslatok:
1. Toljuk ki a védelem idejét 24 körre!
vagy
2. A 8. körtől tudjon piacozni

Vélemények?
Helyes a felvetés szerintem. Az új fellépő az I/A-ban akkor lesz "élő" ország, ha klánba lépett. Ezt követően egy klántámadásban súlyosan sérülhet és a piacra még további károk (elvándorlás) enyhítése végett sem léphet. Viszont ha fellépés után azonnal piacozhatna az egyfajta visszaélési lehetőséget is rejt magában. A kettő véglet közötti arany középutat kellene alkalmazni. Pl. bekapott támadás után!!!!!! (vesztes csata után!!!) törlődjön a piacra lépési 24 KÖRÖS TILTÁS!
vÉLEMÉNY?
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-30-2007, 18:30
Grabi Grabi is offline
Member

Longevity: 99%

miért nem jó, ha miután már nem védett piacozhat is?
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Reply With Quote
Old 01-30-2007, 18:59
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by bakarcsi View Post
Helyes a felvetés szerintem. Az új fellépő az I/A-ban akkor lesz "élő" ország, ha klánba lépett. Ezt követően egy klántámadásban súlyosan sérülhet és a piacra még további károk (elvándorlás) enyhítése végett sem léphet. Viszont ha fellépés után azonnal piacozhatna az egyfajta visszaélési lehetőséget is rejt magában. A kettő véglet közötti arany középutat kellene alkalmazni. Pl. bekapott támadás után!!!!!! (vesztes csata után!!!) törlődjön a piacra lépési 24 KÖRÖS TILTÁS!
vÉLEMÉNY?
És annak mi értelme van? Adjunk a fekának egy pofont, hogy a védelme, lejárt, támadható, de piacra csak akkor mehet, ha már beverték? Azaz egy alkalomra minden orit tegyünk védtelenné szántszándékkal? És nem a viszonylag ritka klántámadásokról beszélek, hanem a nagyon is gyakori egyéni ütésekről, ahol szintén súlyosan sérülhet, és nem tehet semmit ellene, pedig a támadó lehet meg se mozdulna, ha a célpontnak lenne lehetősége visszatámadni.
Reply With Quote
Old 01-30-2007, 19:58
TDK TDK is offline
Member

Longevity: 98%

talán én tudom rosszul, de ha belépek egy klánba, az azt jelenti 12 oráig nincs szabi.
vagyis bárkinek van minimálisan 5 orája, hogy szétszedje az orim miután lejárt a védelmem.
ha én full ijjal lépek, ahogy itt javasolta valaki, akkor tolival gyenge vagyok(elfek nem számitanak, mindenki igy beszélt eddig)
és hacsak nem oriás, netán tulélö vagyok, tolival nagyon sok ijjászt le lehet kapni, amit nem tudok potolni.

a törpe az egyetlen faj a rövidebb képzési ideje miatt, aminek némi esélye van, hogy ha elég fegyvert nyomnak neki, hogy átképezze az egységeit, de még ha sereg nem is fér be hozzá, mire erre rájönnek a probálkozok, a mi kis törpénk hatalmas összeget veszitett
Reply With Quote
Old 01-30-2007, 20:20
Grabi Grabi is offline
Member

nem kell túlbonyolítani. én imádkoztam és szerencsém volt, mert 1400 hekin léptem fel és nem ütött be senki.

de lazán beverhet bárki földre most. ezért kéne újítás
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Reply With Quote
Old 01-30-2007, 22:28
Arrakis Arrakis is offline
Member

Ismételten szavaznék a mellett, hogy vagy 7 kör védelem, 7 kör piac nélkül, vagy 24 - 24.
Leújráztam, megint ugyanaz történt, nem tudtam, hogy mérges, vagy szomorú legyek, pedig a tf orikat ált nem olyan könnyű beverni, az enyim meg alapjáraton az volt, nem is igen tudtam mit bontani, hogy alámenjek.
És olyan kiszolgáltatott vacak érzés volt, ha lehet a jövőben mindenkit megkímélnék tőle..
Reply With Quote
Old 02-15-2007, 10:04
Groinland Groinland is offline
Junior Member

Szerintem a megfelelő lépés itt is az lenne, ha a fellépő orik megkapnák a 72 órás védelmet, így megfelelően aklimatizálódni tudnának a szinthez, megtalálnák mit hol kell keresniük, kitapasztalhatnák a szövetségi raktár működését, kaphatnának elég infót arról hogy működnek a támadsáok szövetségesi segítség nélkül, stb. Szerintem hasznos lenne tehát hosszabb védelmi időt kilalakítani.

A továbblépésre szerintem az 1/A-ban nem megfelelő a Top30/-os szabály, mert itt már sok olyan ori van, aki nem akar továbbfordulni, hanem csak minnél feljebb jutni, így célszerű lenne inkább a továbbfordulást a TOP40-ben eltöltött körök számához kötni.
Reply With Quote
Old 02-15-2007, 10:07
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Groinland View Post
Szerintem a megfelelő lépés itt is az lenne, ha a fellépő orik megkapnák a 72 órás védelmet, így megfelelően aklimatizálódni tudnának a szinthez, megtalálnák mit hol kell keresniük, kitapasztalhatnák a szövetségi raktár működését, kaphatnának elég infót arról hogy működnek a támadsáok szövetségesi segítség nélkül, stb. Szerintem hasznos lenne tehát hosszabb védelmi időt kilalakítani.

A továbblépésre szerintem az 1/A-ban nem megfelelő a Top30/-os szabály, mert itt már sok olyan ori van, aki nem akar továbbfordulni, hanem csak minnél feljebb jutni, így célszerű lenne inkább a továbbfordulást a TOP40-ben eltöltött körök számához kötni.
Szerintem nem egy kivitelezhetetlen tett eljutni 1/A top30-ba Véleményem szerint aki már végigjátszott 4 szintet, azzal szemben ez egy igencsak minimális elvárás

de ezt a kört már párszor lefutottuk..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Last edited by Deni; 02-15-2007 at 10:15.. Reason: szokásos
Reply With Quote
Old 02-16-2007, 18:38
Bogár Bogár is offline
Member

OFF
Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Szerintem nem egy kivitelezhetetlen tett eljutni 1/A top30-ba Véleményem szerint aki már végigjátszott 4 szintet, azzal szemben ez egy igencsak minimális elvárás

de ezt a kört már párszor lefutottuk..
igazad van, ezt a kört már lefutottuk néhányszor. de mégis azt vettem észre, hogy eddig kizárólag csak azok állították azt, hogy egyszerű feljutni a top30%-ba, akik már fent vannak, vagy akiknek vannak ismerőseik, akik fel tudják húzni őket.
eddig még senkitől sem hallottam, hogy annyira egyszerű lenne, aki önerőből jutott fel, vagy egy újonnan alakult klánnal...

/OFF
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Reply With Quote
Old 02-16-2007, 18:39
Grabi Grabi is offline
Member

pedig nem egy nagy ördöngősség tényleg. nekem 4 mrdbol megvolt 1400 hekiről 6000 heki 8 nap alatt. fokozással, seregkoptatással, építgetésekkel mindennel. és nem gondolom, hogy a 4 mrd olyan nagy pénz lenne A-ban
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules