Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-01-2007, 10:02
DeathSurf DeathSurf is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%
Default NorTherN DarKNesS (#497390) [5/V]

Sziasztok!

Elore is bocs az ekezetekert, mert nincs.
Egy problemaban szeretnem segitseged kerni ( mily megepo ugye? )
Az a nagy helyzet, hogy ugy a 300. kor kornyeken atkerulok anarchba, vagy 500. korul, nemtom.
Pedig altalaban nem teszek erte. Eddig 4 szer kerultem at ebbol 2re van valami magyarazatom miert lehetett de a masik ket esetben semmit sem tettem.
Sot az elso kettore is azt mondtak ha nem jelentenek erte akkor nem jar erte anarch.
A ket ismert eset: ep listat irtam le hogy en milyet csinalneka helyeben emg milyen egysegeket gyartanek. a masik esetben 9x utottunk valakit fosztira a szovimmel. o 5 sereggel en 4 el.

Oke ez az utobbi nem volt szep dolog megerdemeltem.

Aztan meg valami eszembe jutott, mi van ha beallitasi problema van? mi az a nyilt proxy? amugy angolban 2/B ben vagyok es onnan meg nem repultem.
Az is lehet, mivel Daniaban vagyok foiskolan, dinamikus ip van(ebben amugy nem vagyok biztos) es folyton valtozik.. es ez nem tetszik a vedelemnek?
Innen mas nem jatszik, mivel nem tud magyarul senki csak en.

Szal annyit tudok mar, hogy bizonyos ido utanosszegyulnek hibapontok. azokat miert kapom azt nem tudom. annyit tudok hogy altalaban 3-500 kornel repulok miattuk.
Nem szeretnek repulni, jo ez a jatek mar ha van valami eredmenye es nem mindig csak elkezdem.
A barataim/szovik szamitanak ram. Ha van esetleg valami mod arra, hogy tobbet ne repuljek, elmondanad mit tegyek erte?

szep napot es kosz elore is, Fusi

privikrol: nem olvastam a forumot idaig, nem volt ra szuksegem. Tapasznyalt jatekosok irtak hogy irjak privit "kulson adminnak" igy tettem.
sajnalom. ja es nem vagyok erdekelt a kivetelezesben megha ez a fantaziad van akkor se : ))) egyszeruen normalisan akarok jatszani. ennyi es nem tobb.
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules