Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-31-2007, 14:17
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Semmi, de hadd legyen már neki saját topicja, amit ő nyitott, magának
Tudom, hogy csak a féltékenység szól belőled Amikor én magamnak nyitottan topicot, azt megfelelő helyen és megfelelő címmel láttam el.
Old 08-31-2007, 14:25
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by pepa View Post
Tudom, hogy csak a féltékenység szól belőled Amikor én magamnak nyitottan topicot, azt megfelelő helyen és megfelelő címmel láttam el.
Off

Én meg a megfelelő helyre raktam: a mellőzöttek közé
Old 08-31-2007, 23:44
webesc webesc is offline
Member

Longevity: 92%
Unhappy Rettenet

Általában csak olvasgatom a fórumot,de ezt már nem bírom szó nélkül.
Ez a rész a fórumon az új játékosok segítésére lett kitalálva(címéből itélve).
Egy komoly elmebeli gondokkal küszködő játékos segítséget kér a tapasztalt
játékosoktól,hogy mint leírta kiélhesse rengetési hajlamát.
Ezzel két problémám van:
1. A fórumon már kifejtette,hogy találomra kiválaszt egy orit és csak úgy
megrengeti.(így léphet szerinte a pontlistán előre)
Már a véletlenszerű rengetéssel sem lopta be magát a szívembe.
2. Most ahhoz kér segítséget, hogy mindezt titokban maradva tehesse.
V.színűleg megtalálta valaki és visszakapta valahogy a kedvességet.

Nem kellene kitanítani az összes trükkre,legalább vegye a fáradtságot és
elejétől végéig olvassa el a Súgót,FAQ-t,Fórumot.
Old 09-01-2007, 07:40
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by csofika View Post
Sziasztok! Szeretek varis országgal lenni és az ellenfelek támadását földrengéssel megtorolni, vagy a tolikat írtani.

Az lenne a kérdésem, hogy egy ismeretlen ellenfél számára honnan derül ki, hogy ki idézi elő a földrengéseket és egyéb ártó varázslatokat.
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=936&page=10

A választ itt megtalálod. Örülök, hogy vannak ilyen mentalitású emberek a játékban. De, hogy a fórumot minek használod, azt végképp nem értem. Arra, hogy a többieket hergeld? Tudod én csak nevettem rajta egészen addig, míg meg nem láttam ezt a témát. Abban a témában ahová a link mutat feltetted ugyanezt a kérdést, és három hszel később válaszoltam is rá. Csak olvasnod kellene tudni. Vagy ez már komoly elvárás?

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Old 09-01-2007, 08:52
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Longevity: 99%

csak 1szer deruljon ki, hogy mi csofika orijanak a neve, asszem paran begozolnek es vegigmasiroznak rajta renges ide vagy oda. aztan megtudja, hogy milyen jo erzes is az, ha vki csak ugy szetdulja az orijat. varis leven ugyse tudja megfogni a hadisokat, csak azt hiszi hogy majd pattannak rola. beleharap ebbe-abba, aztan csak csodalkozik majd, hogy mindenfele ismeretlen ori megy be rombolni meg meszarolni, pedig nem is artozott iranyukba. es meg jksz-rol sem lesz szo, mert nem ugyanakkor fog tortenni, hanem teljesen varatlanul, amikor ismeretlen teruletre fedezi magat. amilyen az adjisten olyan a fogadjisten.

csofika, az alattomban ok nelkul piszkalodok rafaragnak. 1 kicsit olyan mint a bunozoknel. megusszak ezt az akciot, meg a kovetkezot, meg a ki tudja hanyadikat, aztan 1szercsak nem. es akkor lesz a legjobb, ha mindezt nem 600 hekinel tapasztalod meg, hanem mondjuk 1500-nal. ott mar nagyon ra lehet faragni alulrol a hadisokra. amikor 1 rombi lesz 70-80 epulet. es mire hazaersz a melobol vagy a sulibol bemennek hozzad 2en is mondjuk 2 hullamban. aztan csak pislogsz, hogy a kmoralod tart a minusz vegtelenbe, 240-250 epulet meg romokban. az oriasnak eleg draga mulatsag azt visszahuzni. mondjuk 5k ko, 3k fa es 2k agyag aron az ugy kb 800-900 milliocska ugye.

aztan elhozod a segitseget a tobbiektol, hogy ne menjenek be hozzad megint, felmerik kivel vagy, kitol mennyi sereg van tavol - nem tudod megakadalyozni a felmerest ugysem, hiszen a szovijeid is varisok -, aztan a tobbiek kozul vmelyik kap 1szerre 3-4 sereget is ijaszok hijan.

es akkor a tarsaid igen csunyan fognak nezni rad, esetleg benned is feldereng, hogy talan nem volt celszeru ertelmetlenul felhuzni nehany embert.

arrol mar nem is beszelve, hogy az a csoportban - ha eljutsz odaig - 1 kalap szamocat sem fogsz erni az oriddal. szoval olyan nagyon ne bizd el magad a varijaiddal. serthetetlen ori nincs. a korso meg addig jar a kutra, mig el nem torik.

1 dologban biztos vagyok, hogy ezzel a taktikaval nem fogod tudni teljesiteni a kek szamert fordulas kovetelmenyeit, csak masok eletet teszed majd nehezze. azaz szimplan gonoszkodsz az arnyekbol.

Last edited by Smooth Scroller; 09-01-2007 at 08:56..
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules