|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

08-09-2007, 17:43
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Idézem: Attól, hogy szabadságra ment országod, a már úton levő seregek be fognak ütni! A szabadság nem arra való, hogy egy már folyamatban lévő támadás elől megmentsd országodat. Az a csata rendesen le fog zajlani, csupán új támadás nem indítható az ország ellen!
(pl.: viszi a tőlem 5 körre lévő tolijuk 1 db íjászát rám támadni, ezzel van 5 körük pluszban)
erre gondoltam, hogy itt tartottak.
Egyébként igaz , nagyon kicsi lehet az esélye. De bejött, én ilyen mázlista vagyok 
|

08-09-2007, 17:45
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by vonos82
Idézem: Attól, hogy szabadságra ment országod, a már úton levő seregek be fognak ütni! A szabadság nem arra való, hogy egy már folyamatban lévő támadás elől megmentsd országodat. Az a csata rendesen le fog zajlani, csupán új támadás nem indítható az ország ellen!
(pl.: viszi a tőlem 5 körre lévő tolijuk 1 db íjászát rám támadni, ezzel van 5 körük pluszban)
Egyébként igaz , nagyon kicsi lehet az esélye. De bejött, én ilyen mázlista vagyok 
|
Az ország rendesen elmegy szabira, tehát ha most elmész szabira, és 2kör múlva beütnek, akkor be fognak ütni, de ekkor már új sereg nem tud indulni feléd, lopni és ártózni szintén nem tudnak.
|

08-09-2007, 17:45
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
|
tehát akkor arra gondolsz, hogy szabira mentél, de még amíg beértek az ellen seregei, addig nem ment el ténylegesen szabira az orid a támadó seregek miatt? mert ez nincs így 
|

08-09-2007, 23:19
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
tehát akkor arra gondolsz, hogy szabira mentél, de még amíg beértek az ellen seregei, addig nem ment el ténylegesen szabira az orid a támadó seregek miatt? mert ez nincs így 
|
Légyszi akkor ezt magyarázzátok el rendesen, mert teljesen összezavarodtam.
Ha én ártózok, ütök, akkor csúszik a szabi, ez rendben.
Ha valaki üt engem (sereggel), akkor ő, és csakis ő betámad és aztán megyek szabira, vagy elmegyek szabira, csak éppen a sereg azalatt is beüt???
Vagy amíg nem ér be hozzám a sereg, addig effektive nem vagyok szabin???
|

08-09-2007, 23:29
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Légyszi akkor ezt magyarázzátok el rendesen, mert teljesen összezavarodtam.
Ha én ártózok, ütök, akkor csúszik a szabi, ez rendben.
Ha valaki üt engem (sereggel), akkor ő, és csakis ő betámad és aztán megyek szabira, vagy elmegyek szabira, csak éppen a sereg azalatt is beüt???
Vagy amíg nem ér be hozzám a sereg, addig effektive nem vagyok szabin???
|
ha elrakod magad szabira, az uccsó támadóakciódat 12 órával követő kv-kor eltesz Téged szabira, vagy épp azonnal, ha rég támadtál
de ha jön sereg, mikor elrakod szabira, akkor már szabin leszel, amikor beüt
Last edited by Andrew; 08-09-2007 at 23:32..
|

08-10-2007, 07:51
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
A fentieken kívül a szabadság feltétele még, hogy nem lehet kiküldött sereged. Ha van, akkor ameddig haza nem ér mind, addig nem megy el az országod szabadságra.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|