|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

05-11-2007, 13:48
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by fefe013
És aki szövit is keres és mnt-t is köt hová teszed?
Mindkét helyre v mi??
|
Na, azok pl. a Diplomácia 3. részébe valók   

05-11-2007, 13:49
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
30-40mp alatt egy értelmes hirdetést nem lehet végigolvasni már ne is haragudj. 
|
nah,akkor ha van 10 értelmes hirdetés monnyuk,akkor nem 4-5 perc alatt olvassátok végig az egészet....akkor végigolvasod 2-3 perc alatt az egészet ahelyett hogy 10 percig nézelődnél,és ha véletlen átsiklassz egy hirdetés fölött ami neked jo lett volna??
|

05-11-2007, 13:51
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Dus:
sztem ne erőltesd ezt tovább... halva született ötlet...

05-11-2007, 13:52
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Nekem teljesen mindegy, én végig fogom olvasni úgyis ha nem keresek szövit, mert számos hasznos infót meg lehet szerintem tudni belőle és kész  
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

05-11-2007, 13:54
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
30-40mp alatt egy értelmes hirdetést nem lehet végigolvasni már ne is haragudj. 
|
Húha... normális esetben nem írnak regényt, csak jelzik, mire van szükségük, a többit zöldben meg lehet beszélni. Így egy ilyen hirdetéshez, mint pl. "kéne egy varis két hadis mellé! sürgősbe!" (bocs, akitől idéztem  ) mi kell 30-40 másodperc, hogy végigolvassam?
Van egy 7 szavas hirdetés, megnézem a helyezését, ha érdekel, írok neki zöldet. Az olvasás és a döntés együtt kb. 10 másodperc alatt megvan.
|

05-11-2007, 13:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
Dus:
sztem ne erőltesd ezt tovább... halva született ötlet...
|
nem baj,küzdök  ...hátha Atinak tetszik majd  (erősen kétlem  )
|

05-11-2007, 13:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Húha... normális esetben nem írnak regényt, csak jelzik, mire van szükségük, a többit zöldben meg lehet beszélni. Így egy ilyen hirdetéshez, mint pl. "kéne egy varis két hadis mellé! sürgősbe!" (bocs, akitől idéztem  ) mi kell 30-40 másodperc, hogy végigolvassam?
Van egy 7 szavas hirdetés, megnézem a helyezését, ha érdekel, írok neki zöldet. Az olvasás és a döntés együtt kb. 10 másodperc alatt megvan.
|
de vannak(nem is 1 ált.) 10-15 vagy akár 20 soros bejegyzések is,és lehet hogy az jo neked  ...de akkoris,legalább átláthatobb lenne 
|

05-11-2007, 13:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
de vannak(nem is 1 ált.) 10-15 vagy akár 20 soros bejegyzések is,és lehet hogy az jo neked  ...de akkoris,legalább átláthatobb lenne 
|
Akkor meg pláne átlátható, a több soros szövikeresések már ránézésre is erősen elütnek a tőmondatos "MNT-t kötök" típustól 
|

05-11-2007, 13:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Akkor meg pláne átlátható, a több soros szövikeresések már ránézésre is erősen elütnek a tőmondatos "MNT-t kötök" típustól 
|
lehet,de nem mondenki olyan hirdetést ad,van mindkettő,van hosszu meg rövid,a rövidebbeket jobban átlátád,és hamarabb megtalálnád.
|

05-11-2007, 14:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
A gond ay lenne,hogyha valaki időszűkében van,vagy egyszerűen nincs kedve hozzá,akkor a neki való szövit 5-de vagy 10-de annyi idő alatt megtudná keresni.ráadásul sokkal kisebb az esélye ,hogy elsiklik egy olyan hirdetés fölött ami neki jo lenne(ez ritka de nálam már többször előfordult  )
|
Ha ÉN szövit keresek akkor azt hosszú távra teszem. Akkor pedig rászánok pár prcet egy ilyen horderejű döntésre.
Nem azt mondom hogy az öleted felesleges, hanem azt hogy rossz és felesleges 
Steve`sfield (#324643)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|