|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

04-16-2007, 16:21
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
de hiába van tartalék, ha látod hogy jön sereg már rég késő 
meg kell várd, hogy hazaérjen a cucc piacról, ha szerencséd van pont megjött, aztán még kell várni fél vagy egy órát, hogy kiérjen az árú olyan áron, hogy eladd. ha ez mindd megvan mielőtt beér a sereged, már hatalmas mázlid volt, de akkor még be kell lépni kati piacra, hogy vegyél íjat, de ahhoz ott kell is legyen valami...ha meg nincs semmi még gyorsan el kell kölsd a pénzt, nehogy elvigyék.
ha ez mindd összejön 2 kör alatt grat 
lehet több körről jön, de akkor is, hogy ez mindd sikerüljön... 
|
Ez az! Még sosem próbáltam seregcserét (pénzem se volt rá  ) de nem is akkor támadtak, amikor fent voltam, így hazakísérni se naon tudtam őket... És ha jártál már valaha is a lassú csopiban, tudhatod, hogy ott eleve időpocsékolás katipiacról beszélni  tehát ott a seregcsere elvből nem működik, annak ellenére, hoy a 30000-es tekiárból bőven megélsz 
|

04-16-2007, 16:23
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Vas
Ez az! Még sosem próbáltam seregcserét (pénzem se volt rá  ) de nem is akkor támadtak, amikor fent voltam, így hazakísérni se naon tudtam őket... És ha jártál már valaha is a lassú csopiban, tudhatod, hogy ott eleve időpocsékolás katipiacról beszélni  tehát ott a seregcsere elvből nem működik, annak ellenére, hoy a 30000-es tekiárból bőven megélsz 
|
nem jártam és nem is tervezem. őszintén nincs kedvem egy képzésre 2 és fél napot várni 
|

04-16-2007, 16:45
|
Junior Member
|
|
|
|
mit gondolsz, miért mentem át a gyorsba? 
|

04-16-2007, 16:47
|
Member
|
|
|
|
nem gondolod, hogy picit nagy a szakadék?? 
de hajrá, csak ott sok belépés kell, tehát ezt vedd figyelembe, ha el szeretnél érni valamit 
|

04-16-2007, 16:49
|
Junior Member
|
|
|
|
ne aggódj, szeptember óta a gépen lógok 
|

04-16-2007, 17:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
de hiába van tartalék, ha látod hogy jön sereg már rég késő 
meg kell várd, hogy hazaérjen a cucc piacról, ha szerencséd van pont megjött, aztán még kell várni fél vagy egy órát, hogy kiérjen az árú olyan áron, hogy eladd. ha ez mindd megvan mielőtt beér a sereged, már hatalmas mázlid volt, de akkor még be kell lépni kati piacra, hogy vegyél íjat, de ahhoz ott kell is legyen valami...ha meg nincs semmi még gyorsan el kell kölsd a pénzt, nehogy elvigyék.
ha ez mindd összejön 2 kör alatt grat 
lehet több körről jön, de akkor is, hogy ez mindd sikerüljön... 
|
nem tudom... nekem mindig bentvan az oriban 4-500 milla, de ha tehetem akkor 800 is, annyiból meg már lehet óvatosan cserélgetni min 8k-t oda vissza
|

04-16-2007, 17:06
|
Member
|
|
|
|
ez hol is van???
5. szinten ilyened lenne 
hát nem tudom, de éjjel nappal téged fosztanálak 
|

04-16-2007, 17:07
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
nem tudom... nekem mindig bentvan az oriban 4-500 milla, de ha tehetem akkor 800 is, annyiból meg már lehet óvatosan cserélgetni min 8k-t oda vissza
|
hogy neked mi van, az a te dolgod  , de nincs minden embernek 4-500 millája, körülöttem, is a csopiban igencsak csórók (na jó, elég kezdő is akad közöttük  ) az ilyeneknél a seregcsere min. 40 kör, ha van elég fegyver   Addig meg akárki ütheti őket, ezért ezt nem is csinálják 
|

04-16-2007, 18:14
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
ez hol is van???
5. szinten ilyened lenne 
hát nem tudom, de éjjel nappal téged fosztanálak 
|
valszeg 5ösön is ki fogom próbálni 
az éjjel nappali fosztásra meg rápacsálnál... folyamatos távolozás közben az lenne a forgatókönyv, mint Fransisco példájában 
habár továbbra is igaz, hogy a katpiactól függ minden - ha üres akkó' szabi  vagy kevesebb zsé az oriba
Last edited by Andrew; 04-17-2007 at 15:58..
Reason: név javítva :o
|

04-16-2007, 18:52
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
valszeg 5ösön is ki fogom próbálni 
az éjjel nappali fosztásra meg rápacsálnál... folyamatos távolozás közben az lenne a forgatókönyv, mint Seldon példájában 
habár továbbra is igaz, hogy a katpiactól függ minden - ha üres akkó' szabi  vagy kevesebb zsé az oriba
|
Speciál, nekem is van sheldon orim, de ez attól tartok nem nekem szólt
Seregcsere, kimész, aztán kisérnek 20 sereggel  , mert a túltöltés nem játszik, aztán sokat érsz a 800 milláddal. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|