Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-28-2006, 15:42
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Ha azt vesszül alapul, hogy "mf"-ként azzal harcolok akivek akarok (és tudok) és a "régi" szövimből vannak adatok, akkor elvileg szabályos, nem?
Sponsored Links
Old 11-28-2006, 15:47
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Longevity: 99%

remedy, pepa: amugy igazatok van, de ha kilepsz 1 szovibol, attol meg nem torlod a memoriadat. vagy sztetek ha kilepsz 1 szovibol akkor tilos hozzanyulni azokhoz akikrol a volt szovidben kaphattal infot? es ha a varis mindenkit legombolt a kornyeken akkor senkit sem tamadhatsz meg, mert tudod ki kicsoda es kinek mije van?
Old 11-28-2006, 15:55
Burning Burning is offline
Member

Longevity: 97%

te támadhatod, de a szövi mind a 4 tagja nem. és erről volt szó. mert ha én kilépek azt zúzom akit tudok és érek, tehát szabályos, de hogy egy szövi szétmegy és mind a 4 tag ugyanazt támadja az jksz
Old 11-28-2006, 15:57
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
remedy, pepa: amugy igazatok van, de ha kilepsz 1 szovibol, attol meg nem torlod a memoriadat. vagy sztetek ha kilepsz 1 szovibol akkor tilos hozzanyulni azokhoz akikrol a volt szovidben kaphattal infot? es ha a varis mindenkit legombolt a kornyeken akkor senkit sem tamadhatsz meg, mert tudod ki kicsoda es kinek mije van?
ha szabalyosan akarsz jatszani, akkor igen.
Old 11-28-2006, 16:07
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Burning View Post
te támadhatod, de a szövi mind a 4 tagja nem. és erről volt szó. mert ha én kilépek azt zúzom akit tudok és érek, tehát szabályos, de hogy egy szövi szétmegy és mind a 4 tag ugyanazt támadja az jksz
Ha mf-ként mennek mind a négyre akkor egymást ütik útközben
Old 11-28-2006, 16:08
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by pepa View Post
Ha mf-ként mennek mind a négyre akkor egymást ütik útközben
Gondolom arra gondolt, hogy egy artozza, egy lopja, egy uti, a masik meg egy korrel kesobb uti... mondjuk :P
Old 11-28-2006, 16:11
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Úgy igen, de úgy hogy nem egyeztetnek elég nehéz így összehozni a dolgokat, a varikat még csak-csak, vagy emberlopást- bár az lehet épület bontás is, de az után lehet számolni-, de a többi tolizást nehéz megjosolni.
Old 11-28-2006, 18:09
Kisbér Kisbér is offline
Member

Talking

Quote:
Originally Posted by pepa View Post
Engem, foglalkoztat egy kérdés, de men tudom szabályos-e: van két szövi és egymásnak mennek. Az egyik szövi megcsinálja a szokásos, éplisfelmérést, gömböt- tegyük fel sikerül mind- és ezt kimásolják jegyzetetbe. Utánna feloszlanak és mindenki mf-ként folytatja a háborút ugyan azzal a szövivel. De nem egyeztetnek, csak teljes krónika, krónika, mágia felderítés és érték vesztés növekedésből szereznek infót. Ez így szabályos, vagy jksz?
Ez full jksz...
Nem tudod bebizonyítani, hogy nem msn-en beszéltétek meg a dolgokat...
Így szerintem repültök mindannyian...

-szerintem-
Old 11-28-2006, 18:29
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Szerintem nem jksz.
Az a helyzet, hogy a két szövi haragszik egymásra, ha egyik felbomlik, a tagjai továbbra is haragudni fognak a másikokra, az lenne érdekes, ha hirtelen kitörne a béke. Ha egy szövi felbomlik egy háborúban ilyen célból ,akkor szerintem joggal feltételezhető, hogy az ellenfél némi fölénybe került, és nagy szükségük lett a 40% pluszra. Azaz valószínű, hogy az ellenséges szövi továbbra is támadni fogja őket, márpedig ha egy szövi 4 mf-el egyszerre akar háborúzni, neki is joga van ehhez
Old 11-28-2006, 18:44
Kisbér Kisbér is offline
Member

Talking

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Szerintem nem jksz.
Az a helyzet, hogy a két szövi haragszik egymásra, ha egyik felbomlik, a tagjai továbbra is haragudni fognak a másikokra, az lenne érdekes, ha hirtelen kitörne a béke. Ha egy szövi felbomlik egy háborúban ilyen célból ,akkor szerintem joggal feltételezhető, hogy az ellenfél némi fölénybe került, és nagy szükségük lett a 40% pluszra. Azaz valószínű, hogy az ellenséges szövi továbbra is támadni fogja őket, márpedig ha egy szövi 4 mf-el egyszerre akar háborúzni, neki is joga van ehhez
Csakhogy valószínűleg egyértelmű, hogy miért váltottak át MF-re...

Mondom, átraknak szépen anarch-ba, aztán magyarázd meg, hogy aaa, én csak azért vittem le a készültségét a csókának, mert a szemét biztos lopni akart volna, meg hasonló...
Az ilyen esetek 99%-a jksz, a maradék 1% meg kerekítési hiba

Szerintem pepa kérdését azért tette fel, mert már elgondolkozott rajta, hogy milyen lenne, ha megkapná mindenki a +40% +10% bónuszt, de valahogy ki lehet-e magyarázni, hogy mi nem jksz-ezünk
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules