Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-04-2007, 08:50
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Everlasting View Post
Többen leírták,és nem a hódhoz tök sötét külföldiek:abbahagyták a játékot, fel sem mennek az Aba mert nincs esély tovább.
Akkor szerinted mi miatt álltak ezek le?
A fő ok a kis csoport létszám,a következő ok a 2 top klán,3. ok a játékvezető aki nem tesz semmit.

Az önámító beszéded meg.... mondjuk vicces.
Bocs de ez sem igaz így...
Nem lehet 3 nap alatt megváltani a világot. Istennek is 7 napba tellett
Sztem van egy 4. főok is, ez pedig a kitartás hiánya a játékosok részéről. Várják a sültgalambot és ha nem jön akkor elmennek a McDonaldsba sültkrumpliért. Könnyebb föladni és kimenni SZK-ra ez tény Ettől függetlenül a hozzászólásod többi részét helytállónak tartom.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-04-2007, 08:57
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Bocs de ez sem igaz így...
Nem lehet 3 nap alatt megváltani a világot. Istennek is 7 napba tellett
Sztem van egy 4. főok is, ez pedig a kitartás hiánya a játékosok részéről. Várják a sültgalambot és ha nem jön akkor elmennek a McDonaldsba sültkrumpliért. Könnyebb föladni és kimenni SZK-ra ez tény Ettől függetlenül a hozzászólásod többi részét helytállónak tartom.
A külföldi játékosokra talán igaz ez a kitatárs szöveg, de a magyarokra akik régebben hódoznak nem hiszem. Azok tudják, hogy elsőnek lenni, és elsőket leverni nem megy egyik napról a másikra. Itt az a gond, hogy nincs másik út. Vagy leverik a bebetonozott, topklánokat- amire a 20 rohadt gazdag ori és a köztük fennálló mnt miatt se klánban se egyéniben nincs elfogadható esély, vagy abbahagyják, mert nem tudnak miattuk lefordulni...
Reply With Quote
Old 02-04-2007, 09:24
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Az angolban nézd meg az orikat az A top-ban. van hozzá jogod...
Nincs ott semmi humbukk...

Az ott bukott meg, hogy az elején nagyon kevesen voltunk, így fel tudtunk menni kvázi magasra klántámadással.
Ezzel a kis létszám miatt lefogtuk a top30%-ot, így nem tudtak a többiek lefordulni, csak akit engedtünk.
Aztán remyék mellénk fedeztek...
Így most 2 nagy klán van egy nagy szakadékkal a többiektől.
Aki fizet (sokat) felhúzzuk... Aki nem, az soha nem fordul az A-ból

Monopol helyzet rlz

Ha valaki igazán fel akarna jönni, akkor feltudna. De nem teszi.
Miért?!
Mert nincs meg hozzá a játéktudása?! Vagy miért?
Akkor meg miért engedjem meg hogy (2)-e legyen?

Amúgy még nincs (x)-es orim angolban... Szóval engem ne cseszegess

Amúgy meg miért lenne kisstílüség?!
Tudod, hogy mennyi pénzt fizettem azért, hogy ott lehessek?!
Gametime 1.000 rounds 7.338 rounds OK
Oszd el 672-vel, és szorozd meg 4 euróval...

6k heki... 2.4k hekiről indulva nem nagy különbség...
Ha igazán felkészült valaki, akkor fel tudna jönni utánunk...
De még csak meg sem próbálják az emberek...

Akkor meg igenis ne legyen kis számuk.

És nem zsarolunk senkit...
Aki tud olyan ajánlatot tenni, azzal tárgyalunk...

Mint az életben...

Ennyire azért ne legyen fantáziavilág...

Egy másik topicból Kisbér két gyöngyszeme. Az elsőt idézték már páran, holott a második szerintem fontosabb. Én úgy értelmezem, hogy aki hajlandó vipelni a klánjuk egypár oriját, hogy az ingyen tovább trónolhasson ott, azt engedik fordulni.
Azért lássuk be, röhejes amivel terelni próbálták a szót, hogy ez azt jelenti, hogy aki hajlandó fenn termelni nekik fordulásig, és aztán kiárul, azt felengedik. Ebben semmi tárgyalás nincs, ez a legtermészetesebb dolog mindenhol, ráadásul van egy olyan gyanúm, hogy nem rövid idő lenne csak a bekerülési költséget visszatermelni...
Reply With Quote
Old 02-04-2007, 13:32
Everlasting Everlasting is offline
Member

Én is attól tartok, hogy ez így működött.

És hogy mennyire kényes a téma mutatja, hogy Ati az elmúlt héten az egyik legolvasottabb és legaktívabb fórumon nem kívánt megnyílvánulni.-bár gondolom ő is a legjobb megoldást keresi.
Reply With Quote
Old 02-04-2007, 13:48
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Everlasting View Post
Én is attól tartok, hogy ez így működött.

És hogy mennyire kényes a téma mutatja, hogy Ati az elmúlt héten az egyik legolvasottabb és legaktívabb fórumon nem kívánt megnyílvánulni.-bár gondolom ő is a legjobb megoldást keresi.
Ahogy latod, rengeteg dolog van a megfontolasra varo javaslatok kozott, szerintem csak egyszeruen nincs ra ideje perpillanat...
Old 02-04-2007, 15:28
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Há' mondjuk ezen én is csodálkoztam, tetszik az a magyarázat, hogy a két szóbanforgó klán csak azért nem háborúzik, hogy a többieknek jó legyen
Ha jól olvastam Lali hozzászólását nem azt irta hogy azért nem ütjük egymást hogy nektek jó legyen! Sőtt ahogy Monro mondta nekünk is kényelmesebb hogy nem kell a másik klánnal hadakozni. Lehet hogy Monro kitudnáhasználni a csatánkat de másnak ettöl hogy ütnénk egymást nem lenne jobb. Sőtt, csak roszabb lenne szerintem.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 02-04-2007, 18:10
Lali Lali is offline
Junior Member

valóban nem azt mondtam, hogy csak azért nem üti egymást a két klán, mert félünk attól, hogy a többieknek rossz lesz. ez nekünk is jó így, de ha ütnénk, akkor fenntartom a véleményemet , hogy mik lennének a következmények.
everlastingnak meg csak annyit, hogy tán a teljes szövegemet olvasni kellett volna mielőtt minősíti.
még1x: ha az angol a-ban lenne 600 ori, mint a magyar a-ban, akkor nem siránkozna itt senki. ott sem lehet az első helyre eljutni, még az első tucatba se nagyon, topklánról nem is szólva ugye. az a helyzet sem jó, sokat volt róla szó máshol, de ott max az a problémája mindenkinek, hogy miért nem lehet az elejéhez közeledni, beverni stb, nem pedig a fordulás , mint itt.
tehát a probléma 1 kivétellel pontosan ugyanaz, mint a magyaron. a kivétel a kicsi létszám, de bocs hogy nem érzem magamat emiatt rosszul, mert én ott vagyok, pontosan egyel növelem a létszámot, mint mindenki, aki ott van, ellentétben azokkal , akik nem lépnek fel. egyébként növelem máshol is a létszámot, alacsonyabb csopikban.
monro megoldása is lehet egy út, de szerintem is atinak kellene valamit tennie.
és ha félreérthető lett volna , amit írtam elsőre ( szerintem nem volt az ), megismétlem: szerintem is tarthatatlan a helyzet, pedig a topklánban vagyok.
DE: nem fogok lefordulni, amig nem akarok lefordulni. természetesen ha szabálymódosítás miatt valamit tennem kell majd, megteszem, de addig játszom a jelenlegi szabályok szerint.

más: egy érdekes dolog, ne vegyétek panaszkodásnak, mivel nincs rá ( még ) okom és nem is annak szánom. de ha a b-ben topban lévő oriknak az a baja, hogy nem tudnak fellépni, mert az a-ból nem tudnak fordulni, akkor tán meg kellene fontolniuk, hogy küldjenek-e ezer körre lefelé sok x lovast támadni. mivel ugye így olyan orik nem tudnak fellépni, akiknek nincs még orijuk az a-ban és így ugye a létszámot sem tudják növelni, ami viszont jó lenne a b topban lévő várakozó elégedetleneknek. csak úgy eszembe jutott. lehet hogy nem csak az a-s topklánokkal van a gond ? :P
Reply With Quote
Old 02-04-2007, 19:24
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Lehet hogy Monro kitudnáhasználni a csatánkat de másnak ettöl hogy ütnénk egymást nem lenne jobb. Sőtt, csak roszabb lenne szerintem.
Nézd rosszabb semmiképpen nem lenne. Esélyes lenne ha valakit elérnék az rövid időn belül esetleg méglejjebb csúszhatna a pontlistán. Vagy én csúsznék lejjebb ez is benne van persze csak nem olyan sanszos Mindenesetre valaki lejebb kerülne ahol már várná valaki más! És ha teszemazt én pedig feljebb mennék akkor már 2 orink lenne a feneketekben! Egyszóval ne ámítsa magát senki, hogy ha háborúzni akartok akkor az alsóház majd reszketni kezd Örülni fog mindenki! És esetleg tisztelni is az egyenes, nyíltsisakos játékért!
Reply With Quote
Old 02-04-2007, 19:26
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Lali View Post
más: egy érdekes dolog, ne vegyétek panaszkodásnak, mivel nincs rá ( még ) okom és nem is annak szánom. de ha a b-ben topban lévő oriknak az a baja, hogy nem tudnak fellépni, mert az a-ból nem tudnak fordulni, akkor tán meg kellene fontolniuk, hogy küldjenek-e ezer körre lefelé sok x lovast támadni. mivel ugye így olyan orik nem tudnak fellépni, akiknek nincs még orijuk az a-ban és így ugye a létszámot sem tudják növelni, ami viszont jó lenne a b topban lévő várakozó elégedetleneknek. csak úgy eszembe jutott. lehet hogy nem csak az a-s topklánokkal van a gond ? :P

Ez viszont nagyon okos meglátás! Ha ez megy a 2B-ben akkor nincs is min csodálkozni! Ebben az esetben a 2B topja inkább hibás, mint az 1A-é!
Reply With Quote
Old 02-04-2007, 19:30
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Nézd rosszabb semmiképpen nem lenne. Esélyes lenne ha valakit elérnék az rövid időn belül esetleg méglejjebb csúszhatna a pontlistán. Vagy én csúsznék lejjebb ez is benne van persze csak nem olyan sanszos Mindenesetre valaki lejebb kerülne ahol már várná valaki más! És ha teszemazt én pedig feljebb mennék akkor már 2 orink lenne a feneketekben! Egyszóval ne ámítsa magát senki, hogy ha háborúzni akartok akkor az alsóház majd reszketni kezd Örülni fog mindenki! És esetleg tisztelni is az egyenes, nyíltsisakos játékért!

Egy szóval sem mondtam hogy lentebb reszketni fognak ha két topklán háborúzik.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules