|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |

01-27-2010, 22:15
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Az áthelyezés szimpla bénaság eredménye. Megkért a "hű csatlós" ahogy fogalmaztad, hogy tegyem ki a piacra a cuccait, kitettem, de összekevertem az ő és az én országom, és véletlen tőle nyitottam kaput, ami már akciónak minősül. Elrontottam, megbüntettek...megérdemeltem. A "hű csatlóst" pedig visszahelyezték, mert ártatlan volt. Jogos itélet született teljesen amivel egyet értek.
|
Tényleg lehet másnak az orijából piacolni?
Ati, ezt most komoly?
Ezért kelek én fel éjjelente? 
|

01-27-2010, 22:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Ati, ezt most komoly?
|
Áhhá! Akkor most már mi is tudjuk, hogy te is szoktál aludni. 
|
The Following 3 Users Say Thank You to -Ricsi- For This Useful Post:
|
|

01-27-2010, 22:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Ati, ezt most komoly?
|
x-ben egyszer 5 perc kellett volna kv-éig és feltörtünk volna egy gnómot, aki utólag kiderült, épp a balatonon süttette a hasát és a szövijei rakták szabira és akkor kérdeztem Atit és mondta, hgoy nem szabálytalan
|

01-27-2010, 22:27
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 14%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Ati, ezt most komoly?
|
Piacolni, építeni, képezni lehet, de mindennemű támadó akció átrakással jár..
szomorú, de ez van..
|

01-27-2010, 23:52
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Amúgy sajnos tudom mi fáj...fáj, hogy alattad vagyok, és el fogok fokozni és semmit se fogtok rajtam leütni, és meg végigmegyek mind3-ótokon. Ez fáj, ezért akarsz minél előbb valami megoldást az elfokozás ellen. Sajnos már lecsúsztál róla.
|
Tudod mióta várom már, hogy gyere? Mindegy mi lesz a vége, egy biztos, ha felém, vagy igen alám kerülsz, akkor fogok tudni rendesen, a klánért termelni!
Azért ne hidd azt, hogy te csak nyerhetsz. Az ellenfél lebecsülése a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz!
Az elfokozás ellen csak azért harcolok, mert mindennemű logikának ellentmond az, hogy pusztán lakossággal védeni lehet mondjuk egy ork ugyanolyan mennyiségű lovasát. Ez azért szerintem kicsit más.
Gyere, támadj, és majd amikor véget ér, akkor elmeséljük a másiknak, hogy ki hol, mit szúrt el!  (ha azt akarod, hogy teljes bedobással harcoljak, akkor ha lehet a vizsgaidőszak után! Most ez kicsit fontosabb.)
Én még "csak" 2 éve vagyok A-ban, de annyit megtudtam, azzal, ha menekülök valaki elől, még jobb nem leszek. Akkor fejlődök, ha harcokkal tapasztalom ki a hibáimat, és a következőben ezt korrigálhatom. Ezzel szerintem elmondtam azt, hogy sem most, sem a jövőben nem szándékozom menekülni sem előled, sem mások elől, hacsak nem kilátástalan a helyzetem, és ezzel próbálom meg egyszerűbbé tenni.
Erre már most van példa, simán felfedezhettem volna a felettem lévő 2 klántag közé, lényegesen nagyobb védelmet élvezve, de én abban bízom, hogy majd te hozod azt a mennyiségű földet, amivel oda kerülhetek!  Ha nem így lesz, akkor tanulok belőle! 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Last edited by vityu; 01-27-2010 at 23:54..
|
The Following 3 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

01-28-2010, 01:16
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|

01-28-2010, 06:24
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Piacolni, építeni, képezni lehet, de mindennemű támadó akció átrakással jár..
szomorú, de ez van..
|
én azé sose kockáztatnám ezt meg...
|

01-28-2010, 06:33
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
|
Affrancba tényleg  DD mostmár mindegy 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

01-28-2010, 09:00
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Nem voltatok rákényszerítve, hogy addig üssetek, ameddig el nem fogy a tartalékotok, nem voltatok rákényszerítve, hogy feljöjjenek egyes országaitok a mieink mellé, nem voltatok rákényszerítve, hogy ütés után elfedezzétek a kedvezményest, megállhattatok volna előbb is.
Egyáltalán nem voltatok rákényszerítve arra, hogy egy olyan klánnal bocsátkozzatok harcba, akiknek sokkal több pénzük van.
Fel lett ajánlva idejében az MNT, mert nem akartunk harcolni veletek, de az a sejtésem, hogy a sikeres ütések okozta önbizalom miatt nem voltatok elég óvatosak.
Simán elkerülhettétek volna, hogy hátrányos helyzetből kezdjétek a harcot.
|
hmm kihúztam a lényeget. régen volt igaz, de 3 oritok is úgy tudod felmenni hogy belépet a pékekbe, addig mindig visszapasziroztuk őket, igaz akkor még másik klánba voltak 
Pedig rendesen fokoztak , hmm akkor élveztem csak az 1A-t. ki kellett találni hogy éppen mit csinálnak. Aztán morgolódtam hogy egye meg a fene a pékeket, minden játszópajtásunkat beveszik  Mondjuk a 3 orinak ez volt a legjobb védelem, mert fel nem mentek volna az biztos
csak hogy a tényeknél maradjunk.
Amúgy meg nem mindegy hogy 1 évvel 1 hónappal, vagy 1 héttel ezelőtt mi történt?? ez egy játék
egy a lényeg bebetonozott klán nincs  ergo mindig zajlik az élet. sértegetni meg nem kell senkit se
|
The Following User Says Thank You to richardka For This Useful Post:
|
|

01-28-2010, 09:02
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
egy a lényeg bebetonozott klán nincs 
|
De van. Nem is egy...
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|