|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-26-2006, 08:52
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Segítek az oltásban, ott legyeskedek a nagyúr közelében, fegyverek övön.
Az oltás után a nagyúr visszamegy a táborba, körülbelül arra a helyre, ahol a gyerek eltűnt, és megáll, lehunyt szemmel koncentrál egy ideig, erre újra megsűrűsödik körülötte a sötétség, majd kis idő múlva eloszlik.
A táborban mindenkihez intézem szavaim:
- vun valaki, aki írt a nyumokhoz? Nu meg össze kíne űni, oszt mögbeszélní ki mit látut, hallut mög írzet.
Ha észreveszem/vesszük a tábor felé közeledő alakot, akkor a Nagyúr mellett maradok és védem. (amikor ilyen hideg setét idéz, akkor mindig ellépek mellőle 4-5 métert, mert kiver a libabőr tűle)
Ha tovább közeledik felétek, akkor biztosan észreveszitek.
Pettyes: meddig közeledsz a táborhoz?
Last edited by Chris; 09-26-2006 at 08:58..
|

09-26-2006, 15:43
|
Member
|
|
|
|
Egészen közel megyek a táborhoz, úgy 10m-ig megközelítem, még mindig békességet látatva, de a fegyver a kézben van, ha szükség lenne rá! Ha közel érek hozájuk megszólítom őket!
- Üdvözöllek benneteket! Békével jöttem! Egy karaván után érdeklődöm, akik ismerik,... (kisebb csend) Akik ismerték Iarwaint! Ti lennétek az a karaván, vagy tovább kell keresnem őket! Bár a csapos leírása eléggé rátok illik!
Kinézet:
Kb. 190 cm magas humanoid lény. Sötét barna nadrágot és inget visel, felette egy zöld kicsit vastagabb mellényke, mely felett az avatot szem egy ezüstösen csillogó sodronyinget láthat. Lábán egy térdig érő, fekete csizma. Ezen felül egy sötétzöld köppeny és csuklya van, ami alól a fejem kandikál kifelé! Borostyán szemek és ki-ki lógó aranyló hajszálakat láttok. Az arcán a Sirenari erdőjárók jellegzetes festése díszeleg, már aki felismeri. A bal oldalán egy tőrhüvely, a jobb oldalán egy kardhüvely van, melyekben fegyverük pihen és a markolatok kilógnak. A hátán egy tegez van nyílvesszőkkel, illetve a kezében (ahogy már írtam) egy íj van. Egy barna-fehér foltos lovon érkezik, elf tenyésztésű lehet. Mozgásából leri a szakértőnek, hogy elf neveltetést kaphatott.
Last edited by Chris; 09-27-2006 at 08:50..
|

09-27-2006, 13:31
|
Member
|
|
|
|
- Üdvözöllek!Én Malbordus de Nero vagyok,"az elf". Látom te is jókor tudsz érkezni, de a kalandozók már csak ilyenek. Mi van akkor ha ismertük ezt a bizonyos Iarwaint?
- Üdvözöllek Malbodrus de Nero!
- Bocsássatok meg még be sem mutatkoztam, a nevem Alysium, Sirenar északi fenyveseinek egyik őrzője, vagyis jelen pillanatban csak egy kalandozó, ahogy mondtad! Iarwaint kerestem, de szomorúan hallottam halála hírét, viszont megtudtam, hogy egy karavánnal kelt útra és szerettem volna többet tudni róla. Amennyiben ismertétek ezt a bizonyos Iarwaint, ahogy fogalmaztad, úgy szeretnék pár kérdést feltenni! Mikor és miben halt meg ez az ifjú, illetve, hogy ki tette? Tudtok-e róla bővebbet mondani, milyennek ismertétek meg, beszélt-e magáról valamit is vagy a családjáról, esetleg a kalandjairól, az életéről? Illetve ha megnézhetném személyes holmiát, márha magatokkal hoztátok, annak nagyon örülnék! Remélem nem kérdeztem és kértem túl sokat!
-Nöm a legjobbkur kerűlté elű Te furcsa szemű! Hunnan tudjuk, nöm e a tűzbűvölőkkel vagy?
- Furcsát feltételezel rólam barátom! Nem az a fajta vagyok aki mágiával apellál! Ugye nem feltételezted rólam, hogyha velük lennék, akkor idejönnék, ráadásul egyedül is kérdezősködnék...! Nem, engem csak Iarwain érdekel! Ezenkívül mint látod más fegyverrel vagyok felfegyverkezve mint Te! Ha ellenetek lennék, tán leszögezhetjük, hogy messziről nagyobb eséllyel indulnék, ráadásul sötét is van, nos én nem feltételeznék ilyet! Esetleg tán Iarwainnak köze lehetett hozzájuk, amiért róla kérdeztem és rögtön a tűzbűvölökkel hoztok kapcsolatba?!
- Má mé lönne furcsa? Nöm ösmer senki, a fugadúban meg íp eleget halluták Iarwain nevít, hogy bárki mögjegyezze. Böluvagolsz itten mint valami rígi ösmerős, oztán lebarátúzul mönket. Mié kéne hinnünk neked?
- Nehéz veled dülőre jutni kurta életű! Bár be kell vallani jogos a bizalmatlanságod, de mint már említettem békés szándékkal jöttem és ha akartam volna valamit, már cselekedhettem volna! Talán nem Ti vagytok azok, akike keresek! Visszamegyek a fogadóhoz és újra érdeklődöm a fogadósnál, hogy kikkel is tartott Iarwain! Megfogom tudni, ki miatt kellett távozni az élők sorából! - érezhetően szomorú hangon mondom az utolsó mondatot - Még valami fontosat, ha megtudom, hogy bármi közöttök volt a halálához, az Istenek mentsenek meg bosszúmtól, mert addig nem fogok nyugodni, míg vért nem követel halála - ez a mondat viszont bosszúteljesen hangzik el.
- Legyen jó utatok a továbbiakban!
Elrakom a nyílvesszőt és a vállamra helyezem vissza az íjjat, majd megforgatom Foltost és elindulok vissza a fogadó irányába.
- Visszább az agyarakkal hosszúíltű, vagy nöm is liszel hosszúíltű. Hö-hö-hö (jót derülők elmés szóviccemen)
- Akit köresel Ín, Imberevő Farkas, a Daqlamari bajnuk, a Talesidoni vírengző, a Tirimi gyűző, a Soraidai csunkoló, Barmettai hóhír, az Onpori finevad szemílyesen és Gren úhaság temettűk öl űt kít kezűnkkel. Gonusz runtás vagy míreg (kiköp) vígzett völe, Dartun a tudója csak, meg aki csinálta.
Last edited by Chris; 09-27-2006 at 13:38..
|

09-27-2006, 14:09
|
Member
|
|
|
|
Amikor Farkas az első mondatát befejezi és nevetni kezd rajta vetek én is egy ferde mosolyt, majd válaszolok:
- Nos meglehet, hogy győznél bajnokok bajnoka! - egy fejbiccentést mutatok felé. - Szóval mégiscsak ismertétek és ezek szerint neked és Gren uraságnak hálával tartozom, amit tettetek. Ezt idővel pótolni fogom. Szeretném megtudni, mit is vállalt Iarwain, beszélnék a vezetőtökkel, illetve ha magatokkal hoztátok a holmiját kíváncsi lennék rá, ha szabad. Rokoni kapcsolat fűz hozzá, mielőtt ismét falba ütköznék. A nagybátyja vagyok.
Leugrok Foltosról és várakozok, hogy mit válaszol/válaszolnak.
Last edited by Chris; 09-27-2006 at 14:14..
|

09-27-2006, 14:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
A nagyúr még mindig koncentrál, időnként megsűrűsödik a sötétség körülötte, látszólag nem érdekli sem az új jövevény, sem az, vajon miről beszélhettek vele. A nő nem fordít neki, hanem valamelyest közelebb húzódik a beszélgetőkhöz, és hallgat. A szeme jól láthatóan fennakadt, csak a szemefehérje látszik, de őt ez úgy tűnik egyáltalán nem zavarja.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

09-27-2006, 15:49
|
Member
|
|
|
|
-Elíg a szúból, hun az a nyomúlvasó? El köll keríteni a lurkót, aká a fűd alúl is, de izibe!
Én maradok a Nagyúr közelében (4-5 m) nehogy baja essen miközben a többiek keresnek.
|

09-27-2006, 19:05
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
- Kedves Alysium! Ha már neked lehet pár kérdésed hozzánk, talán nekünk is lehet pár hozzád. Ha valóban a nagybátyja vagy akkor mondhatnál egy-két dolgot erről az Iarwainról, ugyanis mi nem régóta ismertük őt és fogalmunk sincs, hogy ki ölte meg és talán bátran kimondtahtom, hogy nem a fő feladatunk megtalálni a gyilkosát. Minket sokkal inkább más dolgok aggasztanak.Megvárom a válaszát majd elindulok és megnézem a kisgyerek nyomait,hogy merre vezetnek a batártól,illetve meddig...
A batártól egy darabig tudod követni a nyomot, feltehetően futott és egy felnőtt futott utána, egy pont után nem találsz egyetlen gyerek nyomot sem, csak a felnőttét, a nyomokból arra következtetsz, hogy ott vagy eltűnt a gyerek, vagy elrepült, de gyalog biztosan nem távozott onnan. (te nem láttad mi történt a gyerekkel, úgy hogy csak következtetni tudsz)
Last edited by Chris; 09-27-2006 at 19:15..
|

09-27-2006, 19:20
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Értesítem a többieket arról hogy mit tapasztaltam és mondom hogy valamiféle mágia lehet a dologban úgyhogy egykönnyen nem fogunk a nyomára bukkanni a gyereknek.Azt hiszem elvesztettük...
|

09-27-2006, 20:05
|
Member
|
|
|
|
Malbodrus kérdésére csak egy mosolyt vetek!
- Kedves Malbordus, valóban a nagybátyja vagyok, de sajnos nem tudok róla semmit, Ti bizonyára többet beszéltetek vele, mint én, hiszen nekem alkalmam sem volt vele találkozni!
- Ahogy hallhattad Farkastól én is ezt kérdeztem, hogy mit tudtok róla! A húgom sok évvel ezelőtt beleszeretett egy féreg életűbe, amit a család nem nézett jó szemmel, de azt hiszem neked nem kell mondjam milyen az, ha egy hosszúéletű keveredik egy khmmm, emberrel! Egy ideig tartottuk a kapcsolatot aztán megszakadt és úgy határoztam megnézem mi történt velük! Iarwainról csak annyit tudok, hogy remek fegyverforgató volt, jól bánt a fegyvereivel, semmit többet!
- A kijelentésedre pedig a válaszom valóban nem a Ti feladatotok megkeresni bárkit is vele kapcsolatban, ez az én feladatom lesz, de úgy érzem szorosan összefügg veletek ez a személy, így úgy döntöttem, hogy veletek tartok és kiderítem ki volt az! Nem kell elfogadnotok személyem sem, én csak árnyékotok leszek utatok során!
- Ha a megbízótok ráér majd szeretnék vele beszélni, amennyiben lehetséges!
Ezek után felpattanok Foltosra, ha nincs senkinek további mondani valója, akkor még egy pár percet állok ott, majd a tábor melletti erdősorhoz húzódom és ott megállok!
Last edited by Chris; 09-27-2006 at 21:19..
|

09-28-2006, 06:56
|
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Miután alaposan bekötöztem magam odamegyek Alysiumhoz.
-Üdv. Én vizsgáltam meg Iarwaint a halála után. Egy néhány óra alatt ölö fegyverméreg végzet vele. Nem tudjuk ki sebesítette meg. Az biztos ,hogy nem az orkok voltak ,ahhoz késön halt meg. Volt nála egy viasszal lezárt pergamen lap , amire az volt irva, hogy Ip shi Keung. Nem tudom mond-e ez neked valamit.
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|