Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Tekercs lopás hatékonyságán szükséges változtatni, vagy jó így ahogy van?
Ne változzon semmi, jó így ahogy van. 42 49.41%
A tekercslopás hatékonyságát jelentősen csökkenteni kell. 20 23.53%
A tekercslopás hatékonyságát kis mértékben csökkenteni kell. 11 12.94%
A hatékonyság csökknése már az első tolvajnál érezhető legyen. 7 8.24%
A második tolvaj vigyen csak lényegesen kevesebbet. 6 7.06%
A harmadik tolvajnál legyen érezhető csak, hogy életbe lép egy autómatikus védelem. 7 8.24%
Multiple Choice Poll. Voters: 85. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-23-2006, 11:39
bumbi
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

akkor most azt képzeld el, h mentem már végig orkal, mégpedig tekivel. persze nem mentem vele körbe, mert töröltem, mert valami közbejött, de nem a tekilopás miatt.... törpe volt az 1. országom, azzal sem emlékszem ilyen problémákra, de akkor még egy kicsit másképp nézett ki a játék...
amúgy 5től fölfelé, néha megéri inkább nyerset hozni, teki helyett, és azt is lehet 5körről....
szerintem ha gyengítenénk az óriás sziesztáját, az elősegítené az orkok, elszaporodását, de ezt gondolom csak azért mondom, mert nem szeretem az óriást, és nincs is óriás orim
törpéből meg van elég, a nyersből 2szer visszavásárlod minden nap a tekijeidet, persze nem az 5ös szinten.
Sponsored Links
Old 04-23-2006, 11:44
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by bumbi
akkor most azt képzeld el, h mentem már végig orkal, mégpedig tekivel. persze nem mentem vele körbe, mert töröltem, mert valami közbejött, de nem a tekilopás miatt.... törpe volt az 1. országom, azzal sem emlékszem ilyen problémákra, de akkor még egy kicsit másképp nézett ki a játék...
amúgy 5től fölfelé, néha megéri inkább nyerset hozni, teki helyett, és azt is lehet 5körről....
szerintem ha gyengítenénk az óriás sziesztáját, az elősegítené az orkok, elszaporodását, de ezt gondolom csak azért mondom, mert nem szeretem az óriást, és nincs is óriás orim
törpéből meg van elég, a nyersből 2szer visszavásárlod minden nap a tekijeidet, persze nem az 5ös szinten.

Hát Bumbi nem tudom téged hogy tudnálak meggyőzni
Ezekszerint az én törpémre rá volt írva hogy lopjátok a tekimet

Gyulaword (#79796)
Old 04-23-2006, 11:44
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
És miután visszavetted a tekit, nekiállhatsz visszavenni az elment sereget is, igaz? Vedd már észre, hogy a tekilopás egyben megteszi azt amit egy varis az összes ártójával...
Old 04-23-2006, 11:46
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by csunyabogar
látom, nem érted a jelenlegi tekilopásokat sem. alapból egyetlen lopással (félelfnél 3%-os készültséggel) a célország tekercseinek 5%-át hozod el. az óriásnál a lopás hatékonysága 20% tekik terén. vagyis az eredeti 5% 20%-át kell venni, ami 1% egy lopással (félelfnél 3% készültséggel).

vagyis kérlek ne állítsd azt, hogy nem az óriás mostani sziesztáját írtad le! és megkérlek, most olvasd át még1* azt, amit én írtam.

Mivel még mindig nem érted, ezért leírom megint... NEM az óriásét írtam le... és tudod eleve miért nem? Mert az óriástól 200000 tekiből is a lopható 20%-át hozod el, amit én írtam ott meg ugyanúgy lopod mint eddig. A többi szám mint mondtam NEM állandó még mindig és ha nem azt kéne magyaráznom, hogy mi a különbség a szieszta meg a között amit én írtam, talán haladnánk is valahova...
És születnek emberek.
Old 04-23-2006, 11:48
bumbi
Guest

és miután pusztítanak nemhogy építkezned kell még az elment seregeket is vissza kell venned.... és az építkezés néha drágább mint a tekercsek visszavásárlása.

de mind1, most megyek, szal inkább együttes erővel gondoljátok ki a megoldást, nem kell tovább engem győzködnötök....
Old 04-23-2006, 11:52
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
Originally Posted by aúú
Mivel még mindig nem érted, ezért leírom megint... NEM az óriásét írtam le... és tudod eleve miért nem? Mert az óriástól 200000 tekiből is a lopható 20%-át hozod el, amit én írtam ott meg ugyanúgy lopod mint eddig. A többi szám mint mondtam NEM állandó még mindig és ha nem azt kéne magyaráznom, hogy mi a különbség a szieszta meg a között amit én írtam, talán haladnánk is valahova...
ez télleg igaz. de sztem az oriknak nagyon kevés %-a tart otthon annyi tekit. mindenki a piacon tartja... igaz, hallottam én is olyan esetről, hogy 20 teki jött egy lopással. de 13k teki alatt az óriás sziesztája.
Old 04-23-2006, 11:52
bumbi
Guest

Quote:
olyan jó, hogy idejött fél napja offolni, és azóta mindeki csak offol, mert valamit muszáj reagálni a beírásaira. hát ez kész...
nah jó erre még reagálok, aztán tényleg lépek
szerintem a legkisebb mértékben sem offoloás, amit csináltam, csak leírtam a véleményem. csak hogy nehogy azt hidd, h mindenki egyetért az ötlettel, meg azért hogy ne beírás nélkül szavazzak....
Old 04-23-2006, 11:53
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Quote:
ez télleg igaz. de sztem az oriknak nagyon kevés %-a tart otthon annyi tekit. mindenki a piacon tartja... igaz, hallottam én is olyan esetről, hogy 20 teki jött egy lopással. de 13k teki alatt az óriás sziesztája.
a mostani számokkal de pont azt mondja hogy ezen lehet változtatni
Old 04-23-2006, 11:53
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
márhogyne tekiznék őket. ki mondta hogy nem? és jó lenne ha így is maradna.... én csak annyit mondtam, h nem esélytelen a dolog egy toli ellen.... és alsó szinteken is vannak orkok, meg törpék is, igaz egy kicsit kevesebb, mint óriás meg gnóm, de hát ez van.
Nu, benéztem az egyik 3. szinten lévő orimba és találtam 3 törpét össz vissz 10 körön belül egy több mint 1000 fős csopiban, mind lefelé, mind felfelé... az egyik szabin, a következőtől már nincs mit lopni, a 3-nál meg némi tekizgetés után észrevehető, hogy már erősen kifogyóban vannak a tekijei, a szövijeitől pedig írtdatlan nagy távolságra leszakadt ennek hála. Jah és találtam pár napja egy orkot is, annak nem volt már tekije...
Ha ezek után azt írod megint, hogy óriásból és gnómból kicsivel van tőbb mint törpéből és orkból, akkor ajánlom, hogy gömbölj kicsit körbe a csoportba és számold össze mennyit találsz...
És születnek emberek.
Old 04-23-2006, 11:55
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Ahogy Láma is írta, ezt szajkózom már jó ideje, hogy LEHET rajta változtatni, ezért nevezik ötletnek... és szerintem a 3% már túl sok lenne, mert azzal ugyanott tartanánk gyakorlatilag mint most, a 2% (tehát az általam javasolt számokat megduplázva) lenne értelmes a teki lopásos táblázat...
És születnek emberek.
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules