|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Fantasy, szerepjátékok Fantasy, RPG, szerepjáték |

03-04-2006, 22:25
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Enkidu
Egy három szemű smiley meg pláne!  (Fallout rulez!  )
Az online Shadowrunba be lehet szállni? Megy egyáltalán a kaland? Vagy indítsak én is egy külön kalandot? (Szívesen!)
|
ha visszanéztél volna, be lehet még talán gy kari van kész és kettő nagyon közel a készhez, és lesz online kaland, de persze majd te is csinálhatsz egyet simán, csak beszélj Atival!
*Fallout fan*
|

03-05-2006, 09:04
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Oké, mondjuk egy törpe rigóval vagy dekással szívesen beszállnék! Vagy ha szeletelőember kell, akkor egy állat orkkal.
|

03-05-2006, 10:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Oké, mondjuk egy törpe rigóval vagy dekással szívesen beszállnék! Vagy ha szeletelőember kell, akkor egy állat orkkal.
|
héééé! a törpe rigó pont én vagyok...  ^^
van egy sámán és egy mágus meg egy szamuráj még. szóval dekás vagy szeletelő simán jöhet 
|

03-05-2006, 12:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Az online Shadowrunba be lehet szállni? Megy egyáltalán a kaland? Vagy indítsak én is egy külön kalandot? (Szívesen!)
|
Szerintem be lehet szállni, nem hiszem hogy Aúú tiltakozna
Az új játék indításást viszont nem tartom szerencsésnek. Két ugyanazon a világon játszódó történet, többé-kevésbé ugyanazokkal a játékosokkal, ráadásul mind a kettő most indulna... háááát... Ennél szerencsésebb lenne vagy jóval később indítani a második játékot, vagy nem Srunt indítani, hanem MAGUST vagy Vampire-t.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

03-05-2006, 12:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Chris
Szerintem be lehet szállni, nem hiszem hogy Aúú tiltakozna
Az új játék indításást viszont nem tartom szerencsésnek. Két ugyanazon a világon játszódó történet, többé-kevésbé ugyanazokkal a játékosokkal, ráadásul mind a kettő most indulna... háááát... Ennél szerencsésebb lenne vagy jóval később indítani a második játékot, vagy nem Srunt indítani, hanem MAGUST vagy Vampire-t.
|
Úgy van, M.A.G.U.S.-t indítsatok, máris jelentkezik rá egy uwel-paplovag 
|

03-05-2006, 13:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Természetesen van még hely....  Leginkább egy szeletelőnek örülnék, lévén abból csak 1 van, de lehet ez a darálógép pld egy adeptus is (annak méginkább örülnék  )...  Dekásra úgy döntöttem nem lesz végül szükség, rigóból meg elég egy is... 
És születnek emberek.
|

03-05-2006, 19:11
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Chris
Ennél szerencsésebb lenne vagy jóval később indítani a második játékot, vagy nem Srunt indítani, hanem MAGUST vagy Vampire-t.
|
Mindkettőtől félek, MAGUS regényből nem olvastam eleget és valaki még megfogna ^^ , Vampire világa pedig elég idegen tőlem, túlságosan nagy "show-off" az egész (a Mátrix is emiatt nem tetszett). Akkor már inkább csinálnék egy nyomozós mesélést, amolyan Call of Cthulhu-hangulatút (nem feltétlenül lovecrafti mitológiával kapcsolatosat, de annyiban mindenképpen CoC-szerű, hogy a karakterek nem hősök, hanem hétköznapi emberek (professzorok, amatőr történészek, újságírók, esetleg magánnyomozók), akiknek nem érdemes fegyveres konfliktusokkal kezelniük a kaland során felmerülő problémákat, mert igenis meghalnak 1-2 lövéstől, ha meg nem, akkor lesittelik őket ^^). De az se baj, ha Lovecraft "lényei" szerepelnek benne, mert ha nem olvastatok sok Lovecraftot, annál nagyobb para lesz.
Quote:
Originally Posted by aúú
Természetesen van még hely....  Leginkább egy szeletelőnek örülnék, lévén abból csak 1 van, de lehet ez a darálógép pld egy adeptus is (annak méginkább örülnék  )... Dekásra úgy döntöttem nem lesz végül szükség, rigóból meg elég egy is...
|
Oké, akkor valamilyen harcos karaktert csinálok. Két változat között filózok: őrült ork berzerker, aki egy hentesbárddal, Molotov-koktélokkal és egy feltuningolt Kalasnyikovval aprít (kicsit konzervatív figura... ^^) vagy egy Leon-szerű borostás, csendes mesterlövész, akinek azért egy gépfegyvere is van, egyébként viszont robbantás-szakértő, és imád mindent a levegőbe röpíteni.
Na melyik passzolna inkább a partiba? 
|

03-05-2006, 19:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Oké, akkor valamilyen harcos karaktert csinálok. Két változat között filózok: őrült ork berzerker, aki egy hentesbárddal, Molotov-koktélokkal és egy feltuningolt Kalasnyikovval aprít (kicsit konzervatív figura... ^^) vagy egy Leon-szerű borostás, csendes mesterlövész, akinek azért egy gépfegyvere is van, egyébként viszont robbantás-szakértő, és imád mindent a levegőbe röpíteni.
Na melyik passzolna inkább a partiba? 
|
Mindkettő jó, bár ha kicsit jobban belegondolsz, az ork berzerker nem túl életképes hosszú távon mint karakter...  Szóval én inkább a Mesterlövész/robbantós karit ajánlom...
És születnek emberek.
|

03-05-2006, 20:24
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Mindkettő jó, bár ha kicsit jobban belegondolsz, az ork berzerker nem túl életképes hosszú távon mint karakter...  Szóval én inkább a Mesterlövész/robbantós karit ajánlom...
|
KM és játék függő, hogy ki mennyire hal meg.  Oké, akkor Renével jövök. 
|

03-05-2006, 20:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Mindkettőtől félek, MAGUS regényből nem olvastam eleget és valaki még megfogna ^^ , Vampire világa pedig elég idegen tőlem, túlságosan nagy "show-off" az egész (a Mátrix is emiatt nem tetszett).
|
Azért ezt a két játékot említettem, mert a külön témák meglétéből arra következtettem ezek iránt lenne érdeklődés. Ha gondolod nyiss új neked tetsző témát, hátha lesznek érdeklődők 
Jah, és üdv a csapatban!
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|