Quote:
Originally Posted by Alba
Ne gondolod hogy en tok hulyekent irkalok...Meg hogy eletemben nem tamadtam még...  ))
Es hidd el hogy egyeniben is eleg eros a törpe...
Az meg hogy a környéken vannak orszagoka arra csak annyit mondok hogy a szamitasbol kihagytad az en kalntarsaim.Gondolod en pl tok egyedul allok egyhelybe?
Leleke rajta annak aki kiut egy az egybe olyan orszagra akinek a szövijei egykupacban vannak...
Mas reszt ha valaki haboruzni akar az elotte rakeszul.De ha nem akkor minek tartson a békeidoben felesleges epuleteket, pl templomot .
|
Hát, én nem is írtam rólad, hogy 1/a-ban nem vagy ott és nem játszol...

Sőt a klántársakat sem hagytam ki, ezért írtam, hogy érdekes harcok alakulnak ki ilyenkor...

Amit általában a pénz dönt el... és én nem mondtam, hogy a törpe nem erős egyéniben, hanem azt mondtam, hogy 4% templommal egyéniben jelentősen gyengül, amit a számításba bele kell venni... ráadásul egy harcban mint te is tudod csak akkor van időd felkészülni, ha az ellenfél lassan jön a közeledbe, vagy ha te magad támadsz... mert egyéb esetekben nem lesz 9 köröd felhúzni a templomokat...
Amúgy ahogy Xeper is mondta, 1 körre semmit nem ér a védelem, mert a csata előtt elmúlik, tehát minimum 2 körre fel kell tudnod tenni...
és, hogy szóljon kicsit végre a topic arról is, ami a neve, íme néhány tanács tőlem...
1. 1/a-ban akkor tudsz legjobban játszani és haladni, ha nem egyedül vagy egy klánban, tehát mindenképpen ajánlom a klánkeresést és azt, hogy több játékossal összeállj!
2. Érdemes általában együtt haladni a klántársaiddal, hogy így nagyobb védelmet biztosítsatok egymásnak.
3. Egy törpe termelő mindenképpen megkönnyíti a helyzetet az 1/a-ban, ezért érdemes valakinek bevállalnia.
4. Ha túlvagy az 1/a-ban az első 3 körödön, onnantól bármikor használhatod a klánraktárt ha klánban vagy, így a pénzedet, vagy a fontosabb tekiket biztonságba tudod helyezni.
5. Érdemes a 20-30% torony védőt összehozni még akkor is, ha ütni akarsz (és minél nagyobb hekin vagy, annál inkább könnyebb a 30% toronyvédőt összehozni).
6. Ha valaki úgy dönt, hogy egyedül vág neki az 1/a-nak és felfedezéssel akar haladni, akkor a megtermelt katonát a kinti árnál drágábban tegye ki a piacra, a sajátjánál olcsóbbat pedig vegye meg és fedezzen fel abból, így még némi nyereséget is tud csinálni (ami kell majd a nyersire).
Röviden ennyi kezdésnek, ami eszembe jutott.