Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-03-2006, 12:15
Alba Alba is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Azert az 1A kicsit mas mint az anarch...
Nezd meg hany ember maszkal 500 000 pont körül.Hat nem sok...
Amugy meg 4%varival felmegy a vedelem....
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-03-2006, 14:22
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Alba
Azert az 1A kicsit mas mint az anarch...
Nezd meg hany ember maszkal 500 000 pont körül.Hat nem sok...
Amugy meg 4%varival felmegy a vedelem....
Igen más... ott pld másik 30 orival megvédem a törpét... De a vari felrakási esély ott is ugyanaz... és 4% templom nem elég a törpének...
Egyébként 500e pont körül most 8-an vannak (ha kicsit bővebbre veszem a listát akkor 15-en)... abból pedig ha csak egy is neked támad, akkor biza csak lesel....
A törpénél nem a varikon kell spórolni, csak akkor ha már tényleg nincs senki a közelben (van több ilyen szakasz is 1/a-ban, de az pont nem az 500e pont környéke), ráadásul a törpe nem a férőhely miatt olyan hú de remek 1/a-ban, hanem mert egyedül képes nyersivel és pénzzel ellátni egy klánt, amire ott nagyon szükség van...
És születnek emberek.
Reply With Quote
Old 05-04-2006, 06:49
Alba Alba is offline
Member

Nem akarok kötekedni de A ba te jaccol nagy hekiszamon???
Varikkal nem sporolsz?Erdekes kivancsi lennék hogy a sereged a toljaid es a sereged szama mekkora.Es meg a termelésed is mennyi..
Amugy meg akkor sem kell vari...Ha beutnek visszamesz...Amugy meg a beutes ellen a seregek a nyerok.
Reply With Quote
Old 05-04-2006, 06:51
Alba Alba is offline
Member

Magas hekiszamon meg a klantamadas miatt ugy is barakkos orszagok vannak, es a törpe is barakkos.Ha meg valaki kiut ram sereget cserelek es visszautok ra....
Azert a törpe nem oylan gyenge hadis hogy ezt ne tudna megoldani...
Reply With Quote
Old 05-04-2006, 08:09
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Nem akarok kötekedni de A ba te jaccol nagy hekiszamon???
Varikkal nem sporolsz?Erdekes kivancsi lennék hogy a sereged a toljaid es a sereged szama mekkora.Es meg a termelésed is mennyi..
Amugy meg akkor sem kell vari...Ha beutnek visszamesz...Amugy meg a beutes ellen a seregek a nyerok.
Szerintem pedig direkt kötekedni akarsz...
Igen, hébe hóba játszom ott magas hekin...
Egyébként mint írtam, egyéniben semmit nem érsz 4% templommal törpeként és kíváncsi vagyok, hogy mész vissza egyéniben, ha 30%-al gyengébb a haderőd, mert nem tudod feltenni a vérszomjat, miközben az ellenfélnek bizti, hogy van 30% torony védője is... törpeként úgy pattansz, hogy öröm lesz nézni... De azt is mondom újra, hogy kláncsatában ez nem számít és törpeként nem varikon sprólnék... de spec nem vagyok törpe ott (így én varin is tudok spórolni)... de a törpénk sem varin spórol... és, hogy mennyi a termelésem? Nincsenek bányáim, azon pld spórolok... Sőt van még pár épület ami nálam (nálunk) hiánycikk...

Quote:
Magas hekiszamon meg a klantamadas miatt ugy is barakkos orszagok vannak, es a törpe is barakkos.Ha meg valaki kiut ram sereget cserelek es visszautok ra....
Azert a törpe nem oylan gyenge hadis hogy ezt ne tudna megoldani...
Magas hekiszámon az egyéni támadások is előfordulnak, bizonyos időszakokban gyakrabban mint alacsony hekiszámon... és igen, mindenkinek van sok barakkja meg tornya és a törpe barakkos IS... ha pedig valaki kiüt rád, akkor nem bizti, hogy van kint sereg, hogy cserélj, valamint aki fullra kitámad távolról sem védtelen, sőt, ha van klántársa a közeledben, akkor ebből igen érdkes adok-kapok lesz... De ezt már nem részletezném, majd mindenki megtapasztalja saját maga...
És születnek emberek.
Reply With Quote
Old 05-04-2006, 13:13
Alba Alba is offline
Member

Ne gondolod hogy en tok hulyekent irkalok...Meg hogy eletemben nem tamadtam még...))
Es hidd el hogy egyeniben is eleg eros a törpe...
Az meg hogy a környéken vannak orszagoka arra csak annyit mondok hogy a szamitasbol kihagytad az en kalntarsaim.Gondolod en pl tok egyedul allok egyhelybe?
Leleke rajta annak aki kiut egy az egybe olyan orszagra akinek a szövijei egykupacban vannak...
Mas reszt ha valaki haboruzni akar az elotte rakeszul.De ha nem akkor minek tartson a békeidoben felesleges epuleteket, pl templomot .
Reply With Quote
Old 05-04-2006, 13:42
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kisbér
A védelem varázslat elfként 4100 hektáron 4% templomnál..

1 kör: 99 %
6 kör: 21 %
11 kör: 11 %
16 kör: 8 %
21 kör: 6 %
26 kör: 4 %
31 kör: 4 %
36 kör: 3 %
Köszönöm az alátámasztást
Kis hozzáfűznivalóm: 1 körre nem elég a védelem
Old 05-04-2006, 14:15
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Ne gondolod hogy en tok hulyekent irkalok...Meg hogy eletemben nem tamadtam még...))
Es hidd el hogy egyeniben is eleg eros a törpe...
Az meg hogy a környéken vannak orszagoka arra csak annyit mondok hogy a szamitasbol kihagytad az en kalntarsaim.Gondolod en pl tok egyedul allok egyhelybe?
Leleke rajta annak aki kiut egy az egybe olyan orszagra akinek a szövijei egykupacban vannak...
Mas reszt ha valaki haboruzni akar az elotte rakeszul.De ha nem akkor minek tartson a békeidoben felesleges epuleteket, pl templomot .

Hát, én nem is írtam rólad, hogy 1/a-ban nem vagy ott és nem játszol...
Sőt a klántársakat sem hagytam ki, ezért írtam, hogy érdekes harcok alakulnak ki ilyenkor... Amit általában a pénz dönt el... és én nem mondtam, hogy a törpe nem erős egyéniben, hanem azt mondtam, hogy 4% templommal egyéniben jelentősen gyengül, amit a számításba bele kell venni... ráadásul egy harcban mint te is tudod csak akkor van időd felkészülni, ha az ellenfél lassan jön a közeledbe, vagy ha te magad támadsz... mert egyéb esetekben nem lesz 9 köröd felhúzni a templomokat...
Amúgy ahogy Xeper is mondta, 1 körre semmit nem ér a védelem, mert a csata előtt elmúlik, tehát minimum 2 körre fel kell tudnod tenni...

és, hogy szóljon kicsit végre a topic arról is, ami a neve, íme néhány tanács tőlem...

1. 1/a-ban akkor tudsz legjobban játszani és haladni, ha nem egyedül vagy egy klánban, tehát mindenképpen ajánlom a klánkeresést és azt, hogy több játékossal összeállj!
2. Érdemes általában együtt haladni a klántársaiddal, hogy így nagyobb védelmet biztosítsatok egymásnak.
3. Egy törpe termelő mindenképpen megkönnyíti a helyzetet az 1/a-ban, ezért érdemes valakinek bevállalnia.
4. Ha túlvagy az 1/a-ban az első 3 körödön, onnantól bármikor használhatod a klánraktárt ha klánban vagy, így a pénzedet, vagy a fontosabb tekiket biztonságba tudod helyezni.
5. Érdemes a 20-30% torony védőt összehozni még akkor is, ha ütni akarsz (és minél nagyobb hekin vagy, annál inkább könnyebb a 30% toronyvédőt összehozni).
6. Ha valaki úgy dönt, hogy egyedül vág neki az 1/a-nak és felfedezéssel akar haladni, akkor a megtermelt katonát a kinti árnál drágábban tegye ki a piacra, a sajátjánál olcsóbbat pedig vegye meg és fedezzen fel abból, így még némi nyereséget is tud csinálni (ami kell majd a nyersire).

Röviden ennyi kezdésnek, ami eszembe jutott.
És születnek emberek.
Reply With Quote
Old 05-04-2006, 18:38
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Quote:
Originally Posted by aúú
5. Érdemes a 20-30% torony védőt összehozni még akkor is, ha ütni akarsz (és minél nagyobb hekin vagy, annál inkább könnyebb a 30% toronyvédőt összehozni).
Sztem ez pont forditva igaz. 5k hekin ehhez már 750 torony kell, ami nagyon sok szvsz.
Reply With Quote
Old 05-04-2006, 18:40
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Xeper
Köszönöm az alátámasztást
Kis hozzáfűznivalóm: 1 körre nem elég a védelem
de, csak jol kell felrakni....
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules