Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-08-2006, 13:18
Siriann Siriann is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Békés View Post
A távolságot miképp gondolod?
Körben vagy pontban számolva?
Az 5-ös szinten pl 150 pont különbség aholmost vagyok az majdnem 5 kör.
Tehát nyugodtan megsarcolom a 8-10 körre lévőt, felhúzok pár épületet mellette vagyok, behajtom a lét majd bontok.
Nagyon jól lehetne arra is használni amit Synk mondott, igaz furcsán jönne ki hogy egy épp védelem alól kijövő ori megsarcol 200 millára egy már hónapja ott lévőt, de már láttunk sok furcsaságot itt.
Az útközbeni elhullás pedig bele lenne kalkulálva a sarcba maximum.
Szerintem az 5leted Ati szavaival itélve: felejtős.
-Nem pontra, körre gondoltam a távolságot. Ha valaki ilyenkor bont, hogy sarcolhasson, akkor ez támadásnál is lehet így, a támadás pedig elfogadott...
-A sarc mennyiségét is lehetne korlátozni, így a sokkal gyengébb orikat nem volna érdemes sarcoltatni. Pl.: a sarcoltatott orik raktárának max befogadóképességének a valahányszorosa volna a határ.
-A sarc is befolyásolja a hírnevet, van akit például zavarna a hírneve elvesztése, ha lefelé sarcoltat.
Sponsored Links
Old 10-08-2006, 13:35
Békés's Avatar
Békés Békés is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Siriann View Post
-Nem pontra, körre gondoltam a távolságot. Ha valaki ilyenkor bont, hogy sarcolhasson, akkor ez támadásnál is lehet így, a támadás pedig elfogadott...
-A sarc mennyiségét is lehetne korlátozni, így a sokkal gyengébb orikat nem volna érdemes sarcoltatni. Pl.: a sarcoltatott orik raktárának max befogadóképességének a valahányszorosa volna a határ.
-A sarc is befolyásolja a hírnevet, van akit például zavarna a hírneve elvesztése, ha lefelé sarcoltat.
Neharagudj de van 10 raktáram és annak mondjuk a 500% adjam oda a sarc fejében?
Mivel nem fér el a raktárban igy a körváltásnál megy a levesbe, nekem kár de a másiknak se nyereség.
Vagy a Ht tartsa meg a plusszot valahol? Ekkor meg felhalmozom és azt mondom hogy azért van az orimban 5* annyi cucc mert épp sarcra kell.
Nonszensz.

Nem is a gyengébb orit sarcolnák hanem forditva
Egyszerüen legálissá tennéd vele a pénz átjátszást, sarcol a haver 500 millára a 2-es szinten, akiről tudom hogy van egy gazdag orija az 5-ösön és ott lent vissza sarcolom.
Csak két különböző szinten lévő sarcolás volt, mégis egy sima pénz átjátszás történt.
Hogy neki is megérje lenn csak 400-at kérek vissza, szerintem sokan boldogak lennének ha ennyi pénzel kezdhetnék a szintet.
Old 10-08-2006, 13:47
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Békés View Post
Neharagudj de van 10 raktáram és annak mondjuk a 500% adjam oda a sarc fejében?
Mivel nem fér el a raktárban igy a körváltásnál megy a levesbe, nekem kár de a másiknak se nyereség.
Vagy a Ht tartsa meg a plusszot valahol? Ekkor meg felhalmozom és azt mondom hogy azért van az orimban 5* annyi cucc mert épp sarcra kell.
Nonszensz.

Nem is a gyengébb orit sarcolnák hanem forditva
Egyszerüen legálissá tennéd vele a pénz átjátszást, sarcol a haver 500 millára a 2-es szinten, akiről tudom hogy van egy gazdag orija az 5-ösön és ott lent vissza sarcolom.
Csak két különböző szinten lévő sarcolás volt, mégis egy sima pénz átjátszás történt.
Hogy neki is megérje lenn csak 400-at kérek vissza, szerintem sokan boldogak lennének ha ennyi pénzel kezdhetnék a szintet.

Valami ilyesmire céloztam azzal, hogy védelem alól kijőve megsarcolom a nálam 1000x gazdagabbat illetve erősebbet Aki játszik egy ideje annak van annyi haverja, hogy ezt meg tudja játszani, ez tény. Az is tény, hogy a jelenlegi viszonyok közt is lehet utalgatni egymásnak, legfeljebb némi rizikója van a dolognak...

Másik ellenérv, hogy mi van akkor, ha én vagyok az erősebb, és úgymond jogosan sarcolom a gyengébbeket. Ha egy harmadik fél kifosztja vagy lelopja valamelyiket, akkor megyek bosszút állni, mert az én jogos járandóságomat vitte el? Ehh...
Különben ez a téma télleg ki lett már alaposan tárgyalva, és amint Ati idenéz, megy is az elvetett javaslatok közé Szal nemfárasztom magam tovább...
Old 10-08-2006, 13:48
Junior Member

Figyelj!
Ne várd tőlem, hogy teljes kidolgozottságú szabálymódosítással áljak elő. Ezért kell közös erővel megbeszélni, átgondolni, lehetővé tenni a körülményeket, hogy az eféle hibákat kiküszöböljük.
Szerintem az elképzelés jó, csak valóban meg kell teremteni a megfelelő körülményeket. Szerinted hány nehéz dolgot kellett megoldani ahhoz, hogy ez a játék ilyen legyen, amilyen. Nem ellenlábasokra van szükség, hanem segítségre. A problémákat fel kell vetni, persze, e nélkül nem megy. De segíteni kellene megoldani a dolgot. Így fejlődik ez a játék, és az életben minden. Szerintem.
Old 10-08-2006, 13:54
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

A hadisarcról hosszas, talán több hónapos vita volt anno a levlistán, ennek eredményét most sajnos nem tudom ide bemásolni. De ez a téma teljes egészében ki lett vesézve.

Jelenleg nem kerül be a játékba, majd egyszer valamikor talán.
Old 10-08-2006, 13:58
Békés's Avatar
Békés Békés is offline
Member

Te is idefigyelj akkor.

Mi lenne ha esetleg átolvasgatnád a régebbi beirásokat és nem csak felvetsz egy témát, hogy ez hű de jó lenne.
Neharagudj de ha annyira segiteni akarsz akkor esetleg abban a topikban is irkálhatnál ahol mostanában késhegyig menő viták mennek a változtatásokról.
Próbáltam levezetni neked milyen kifogások merültek evvel kapcsolatban fel.
Asszem Atinak van igaza, hogy nem szenved azokkal akik arra sem hajlandóak hogy vissza olvasgassanak, hanem teszi az elvetélt ötletek közé.
Old 10-08-2006, 19:11
Junior Member

Rendben, nem vitázom, talán igazatok van. Én csak szerettem volna néhány megoldás tippet adni hozzá. További minden jó. Mégegyszer bocsi... =)
Old 10-12-2006, 20:45
Cece Cece is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A hadisarcról hosszas, talán több hónapos vita volt anno a levlistán, ennek eredményét most sajnos nem tudom ide bemásolni. De ez a téma teljes egészében ki lett vesézve.

Jelenleg nem kerül be a játékba, majd egyszer valamikor talán.
Erre csak azt tudom mondani, hogy remélem soha nem kerül be. +1lehetőséggel több a csalásra.
Maximálisan ellenzem az efféle dolgok bevezetését.
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules