Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > PC (hardver, szoftver, játékok stb.)

PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb.

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-09-2007, 15:41
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
( megj.: a haverom mondta, hogy tán lehet saját pályát építeni is? )
Van benne pályaeditor, nem is bonyolult használni. (az első részre nem emlékszem, de az összes többiben alapból benne volt a szerkesztő)
Már meglévő pályákat is átalakíthatsz, tehetsz be cuccokat, új ellenséget, tudod szerkeszteni a kezdő hősöket, bedobhatsz az AI vára elé 100000 darab arkangyalt, ami mindig harcol vele, a lehetőségek száma nagy
Előtte az eredeti fájlról azért csinálj egy mentést
Old 10-07-2006, 03:43
Életfa#2 Életfa#2 is offline
Member

Default Ja2

A Jagged Alliances 2 mond valmit valakinek? Ez egyike az általam „istenkirály”-nak titulált számítógépes játéknak! És, ha véletlenül valaki nem tudna angolul, akkor innen tölthető le hozzá magyarítás! (Igaz, csak 70%-os, de hamarosan teljesen kész lesz! )
Reply With Quote
Old 10-08-2006, 00:58
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Életfa#2 View Post
A Jagged Alliances 2 mond valmit valakinek? Ez egyike az általam „istenkirály”-nak titulált számítógépes játéknak! És, ha véletlenül valaki nem tudna angolul, akkor innen tölthető le hozzá magyarítás! (Igaz, csak 70%-os, de hamarosan teljesen kész lesz! )
az 1-el nagyon sokat jatszottam, a 2vel kb 10 percet, nem jott be vmiert
Old 10-08-2006, 10:02
Lyra Lyra is offline
Member

Default Hell_p

Gyerekek nagy a gáz. Apűs rátelepedett a fotelkarfára /spiccesen/ azt ott figyeltek a Haegemonia CD-k. Após nehéz nagyon. Most az életem is. Nekem innen nem eccerű beszerezni a pótlást, nem tud valaki ebben nekem segiteni?
Reply With Quote
Old 10-08-2006, 10:51
laci laci is offline
Member

Hol van az az "innen"?
Reply With Quote
Old 10-11-2006, 18:06
Cece Cece is offline
Member

Nah ide is betolom magam
Ami a startégiai játékokat illeti a Heroes migt and magic 2,3,4,5 mindenekfelett. Az 1est is szivesen kipróbálnám, habár az lehet hogy még C64en volt menő!
Valamint a Red Alert első verziója
Ehh...azok voltak a szép idők
Reply With Quote
Old 05-30-2007, 11:39
Brown Brown is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Praetoriansról véleményeket
Heroes akármelyik részséről észrevétel vélemény ? melyik a legjobb rész ? stb. valamint bármilyen stratégiai játék ami nagyoin tetszett és itt megosztanád az érdeklődökkel pl. Age of Empires
Heroes 4. Ehhez mindig visszakanyarodok. 5-re nem tellik.

Asszem a Káosz az egyik legjobb a Black Dragon miatt. Legnagyobb hp, tűzimunnitás, így nincs baj ha armageddonozok. Nem vesztek egységet. Magasabb szinten egész városokat írt ki egymaga a tűzpapom. Persze jó cucc kell, meg magas morál a kezdés miatt . Aztán amit nagyon szeretek még az Élet rendüek. Csak lovag szólóba, 4. szintü lények közül, a bajnok, 3. szintüek közül a szerzetes nagyon jó 2 szinten lándzsások, másodlagos képzettség életmágia természetesen. De szeretem a papos formációt is, akkor viszont angyal szigorúan. A halállal viszont nem nagyon megy. Az átalakító viszont nagy táp. Elfoglalod a várost aztán mehet bele mindenki. Természetnél koboldot hozod ki, és váltod át. Rövid idő alatt hatalmas csontváz sereg, de lovag nélkül gyenguszok.
Reply With Quote
Old 05-30-2007, 13:06
otto500 otto500 is offline
Member

Default age of

Hi, nekem az egyik örök kedvenc a Age of empires-conquerors marad. Ezzel a játékkal játszottam a legtöbbet. Főleg hálóba volt nagyon kemény. Nekem nem nagyon volt kedvenc népem, mert mindengyikkel nagyon jól tudtam menni, mindengyik fajról tudtam hogy miben jó-rossz. Akkor volt a legélvezetesebb a játék amikor még béna voltam és egy közepes erejű gépet is alig tudtam elverni. Azért a hosszú évek alatt eljutottam oda, hogyha kifogtam egy jó páját és arra illő fajt, akkor eltudtam bánni akár 4-5 hardest gépppel is. A 7ellenfeles hardest-et sajnos még megpróbálni sem tudtam, a nagy páján meg a sok játékosnál már nagyon szagatott a játék. ,( Talán ha nem szaggat enyire lehet hogy idővel még az is ment volna) A pályaszerkesztést is nagyon imádtam, volt néhány nagyon jól sikerüllt pályám amiken nem volt ritka a 20-25órán át tartó harcok , meg a vége fele több száznillás készletek. A küldetések nem nagyon tetszettek , de azért a legtöbbet megcsimáltam.
Egy biztos; pár év múlva újra előveszem és néhány régi fannal nyomunk egy kőkemény csatát
Reply With Quote
Old 05-30-2007, 13:14
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 20%
Longevity: 94%

Nekem a stratégiai játékok királya mindig is a Command & Conquer Dune2000 és a Red Alert sorozatok maradnak .. az idő múlásával egyre inkább kitűnik,hogy milyen kezdetleges is a grafikájuk,de a történetük és a játszhatóságuk szerintem fantasztikus ... LAN szerveren játszva kicsit korlátozott szerintem,de nekem ez mindig favorit lesz

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Old 05-30-2007, 14:20
Brown Brown is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Matador View Post
Nekem a stratégiai játékok királya mindig is a Command & Conquer Dune2000 és a Red Alert sorozatok maradnak .. az idő múlásával egyre inkább kitűnik,hogy milyen kezdetleges is a grafikájuk,de a történetük és a játszhatóságuk szerintem fantasztikus ... LAN szerveren játszva kicsit korlátozott szerintem,de nekem ez mindig favorit lesz
Command & Conquer Generals

Ott végre kiélhetem a terrorista hajlamaimat. Demolition Generals. Jó kis robbanó hordók.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules